Архив

< Декември 2012 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
31            

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

horoskop 2013Подробен годишен хороскоп за Лъв, Дева, Везни и Скорпион:

 

Лъв

horoskop05

Благородство и човек на честта - това трябва да се знае за вас, Лъвове. Да ви зарадваме още в началото на хороскопа за 2013-а. През тази година вие ще реализирате набелязаните планове. Вече свикнахте, още от 2012 изпробвахте този метод – набелязването на цели и реализирането им в срок.
Сега да отбележим, че в първата половина на годината трябва внимателно да направите своя избор за кариера. Успех очаква Лъвовете във финансовата сфера, отношенията с роднини.
Въпроси, свързани с кариерата, ще излязат на преден план. Едно успокоение за онези от вас, които през 2012-а не успяха да осъществят целите си - 2013-а ще ви предостави такава възможност. Вие ясно виждате по какъв път да се движите.
Ще възникват неразбирателства, всичко това ще се случва в втората половина на пролетта и началото на лятото. Този, който преди ви е помагал, сега ще се обърне срещу вас, вие обаче ще намерите начин да хармонизирате отношенията.
В този период от вас се иска търпение и мъдрост. И още нещо, така известният на всички ни ваш сарказъм го запазете за по-добри времена, сега дръжте устата затворена. Обичат ви и ще се намери близък човек, който да застане зад вас в трудното време. Бъдете щедри към него. Той заслужава това отношение.
Ще излезете от сянката си. Човек, който не ви е особено близък, ще си спомни за вас и вашите възможности. Ще разберете, че сте важна личност и за онези хора, които не слагахте в сметката си. Грешали сте, вашето мнение стои на почит. Противниците ви ще се стреснат и заемат изчаквателна позиция.
Независимо от успеха, който ще постигнете, зад гърба ви ще се оформят сплетни. Някои външни фактори ще се опитат да контролират финансите ви. Бъдете внимателни с обкръжението си.
Ще ви се наложи да отделите доста време за въпроси свързани с вашия дом и семейство. Близките са вашата ценност. Има моменти, когато ви пречат да бъдете онова, което искате. Но вие ги боготворите и не забелязвате тези малки проблемчета. Една подхвърлена добра дума от тях ви размеква и сте готов за подвизи.
От август 2013-а очаквайте големи промени в живота ви. Кръгът на познатите ви ще се разшири. За вас това не е ново, нали? Вие точно към това се стремите. Сега е време да започнете нещо ново.
Още една приятна новина. В края на лятото и началото на есента очаквайте ново признание. Ще получите ново изгодно предложение. Но не се суетете, ами действайте. Ще бъде възнаградена вашата добра работа. Този период ще ви донесе всичко онова, за което сте мечтали преди. Не се отказвайте от големи промени, те ще ви донесат голям ръст на печалба. Всичко онова, за което сте учили, ще бъде изпълнено.
Ще имате възможности да пътувате. Понякога предпочитате да не се отдалечавате много от дома, но приемете предизвикателствата и пътувайте, когато имате възможност. Пред вас изникват нови хоризонти, възможностите надхвърлят вашите очаквания.

 

Дева

horoskop06

2013-а ще продължи тенденцията на предходната година. Упорито и последователно, но с известни препятствия, ще продължавате да се издигате нагоре. Ще можете да придобиете доста, ако се убедите, че и самият живот ще е с вас.
2012 година беше белязана с нови начинания. Много събития от нея прекрачват заедно с вас и в новата година. Тя ще ви предложи нова ниша за развитие, не се притеснявайте, за вас това ще бъде за добро.
Добри анализатори сте, нали? Не пропускате да разнищите детайл по детайл всяка ситуация. Вашият блестящ ум ви помага да осъществявате това без каквато и да е трудност. През 2013-а ви предстои много работа – необходимо е да покажете всичко, до което се добрахте, и какво още можете.
През първата половина на годината пред вас се откриват възможности да покажете творческия си талант, а през есента ще берете плодовете на вашите усилия. Бъдете внимателни, обмисляйте всяка своя крачка, за да не пропуснете нещо важно, но все пак действайте бързо. Спечеленият по-рано авторитет сега ще работи за вас. Много ще се интересуват от вашето мнение.
Всичко щеше да е по-просто, ако света не се променяше, а се развиваше по старому.
Новата вълна не трябва да бъде пропускана, още нещо - внимавайте някой да не измъкне стола под вас и да ви се наложи да се съобразявате с вашите конкуренти. Вие имате силни и много оригинални партньори, а също така силни и оригинални противници, с които не може да не се съобразявате.
Възможно е да възникнат неразбирателство с партньора ви или по-точно с неговата ексцентричност. Възможно е да се запитате – всичко това не е ли в резултата от постоянната ми смяна на партньорите? С някои от тях ще се разделите от каприз, с други, защото са ви предали. Но най-важното за вас ще е, че ще откриете нова и голяма любов. А ние знаем за вас, че сте състрадателни, но в любовта не допускате компромиси. Държите партньорите ви да се отнасят с вас с уважение. Вие можете да помогнете на възрастния човек, но не и на любимия мъж, ако сте жена Дева, защото очаквате той да се държи с вас като с дама, а не като с майка. Вие, Девите, си казвате: ако не намеря нужния ми партньор, ще остана сам, в крайна сметка аз съм си най-любимия човек, нали? Малко себичност и егоцентризъм във вашия случай би бил целебен.
Ще се сблъскате с проблеми на близките ви хора и ще се наложи да вземете участие в техните работи. Начало на лятото ще бъде време за спорове с близките и колегите от службата. Не се напрягайте, всичко ще мине нормално. Може да ви се струва, че ви преследват умора и раздразнение. Ще ви се струва, че ви заобикалят хора с отрицателна енергия. Те сякаш изпиват всяка ваша живителна сила. Компенсирайте всичко това със спорт. Отрицателната енергия може да навреди на току-що започнатите проекти. Гледайте широко на нещата. Ще дойде време, когато всичко случило се ще ви изглежда за добро.
В края на лятото и начало на есента ще изживеете моменти на удовлетворение и за в бъдеще успехите ви ще зависят от нюха ви, както и от усилията, които полагате. В този период хората около вас ще се разделят на приятели и врагове, неутрални няма да има. Но ще се появят скрити покровители. Невидима ръка ще избира вас, когато стои въпросът вие или някой друг.
Стари приятелства ще излязат на преден план с интересни новини и нови предложения. Предишните връзки ще се окажат много ценни. Всичко научено ще работи във ваша полза.

 

Везни

horoskop07

2013-а ви носи драстични промени. Те ще напомнят на начина, по който се движи влакчето в увеселителния парк - то бързо набира височина, но се спуска с огромна скорост към земята. Зави ли ви се свят? 2013-а ще напомня движението на влакчето. Успехът ще идва след тежка работа. Предстои ви да се борите за себе си и за вашите идеали. Ще има много промени, но и през тази година победата ще бъде ваша, независимо от изпитанията, които предстоят.
Работата и кариерата ще играят водеща роля. Материалните постижения ще зависят от онова, което сте съградили през предходната година. Материалното ви положение ще стои на първо място, заедно с финансовите въпроси. Всички си спомнят какво бяхте длъжни на направите и какво, не. Идва времето всеки да получи в зависимост от делата му. Ако вие сте се трудили и не сте жалили сили, ще имате зашеметяващи успехи. Пред вас ще се изправят нови задачи. Макар и да ви се струва от време на време, че вие не владеете ситуацията, все пак ще намерите правилното решение.
2013 г. за вас ще се раздели на два периода: до есента и от есента до зимата. До есента ще се аклиматизирате към новата ниша във вашата работа. Ще бързате да разберете какво се иска от вас. От началото на годината сте в среда на бързопроменящи се събития. През пролетта и лятото на 2012-а те едва ви докоснаха, сега обаче ще влязат във вашия живот с пълна сила. Но вие сте балансьори, нали? Ще е съумеете да намерите изход. Той ще ви бъде подсказан от жена, която ще нахлуе внезапно в живота ви и ще ви даде нужната подкрепа.
Бъдете внимателни в бизнес начинанията ви. Ще възникнат разногласия с партньори. Възможна е криза в отношенията. Шефовете ви ще поставят условия, с които трябва да се съобразите. Не се притеснявайте, това ще ви направи по-силни.
Обичате да си живеете спокойно и уютно, но съдбата не е съгласна. Тя иска от вас да преминете през трудности. Още повече, че в службата ще започне промяна, ново объркване, което не е по вкуса ви. Вие обичате реда, а това няма нищо общо с онова, с което сте свикнали.
Пътуванията ще имат авантюристичен привкус. Възможно е да срещнете интересни хора, които ще ви дадат идеи за нови проекти. Разбира се, възможни са и разочарования. По време на пътуванията ще има сплетни и завист, много обещания много думи, но малко дела. Възможни са и загуби, ако не се доверите на инстинктите, а действате само по импулс.
Бъдете внимателни както към противниците си, така и към покровителите си. Ако вие се движите в правилна посока, не се отказвате, честно изпълнявате задълженията си, то в най-скоро време ще получите признания, за каквито малцина могат да мечтаят.
Втората половина на годината ще ви подари интересни срещи с хора, които ще влязат във вашия отбор. Те са избор на съдбата, нейна благодарност към вас, за това че спазвате определени принципи и правила. Ще ви помогнат да излезете от сложната ситуация, която се е заплела в службата още от пролетта. Новите хора постепенно ще станат ваши приятели. Вие обичате да сте заобиколени от хора, които се държат мило и внимателно с вас. Ето, сега ги имате до себе си. Силни и интересни личности ще се появят в живота ви.
Началото на зимата ще внесе във вашия живот нови тенденции. Те ще върнат вярата ви, ще преживеете успех, възвръщане на авторитета. Животът е низ от събития, някои от които ви правят по-силни и по-успешни. В този период съдбата ви дава още един велик шанс.

 

Скорпион

horoskop08

2013 г. Скорпионите посрещат с много добро настроение и увереност. Вие сте родени победители и трудно се спирате пред каквито и да е трудности, това го знаят много добре всичките ви приятели.
Годината ще премине под знака на пътувания и приключения, промени в личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи. През първата половина на 2013-а късмет ще ви донесат приятелите, а през втората ще се изисква от вас внимание и добро отношение към роднините. Обърнете внимание през този период и на здравето и работата ви.
Животът ви ще бъде тясно свързан с миналото. Знаете, че всяко нещо е свързано с друго нещо, минало през вашия живот. Това, върху което сте се трудили, ще даде отражение и сега ще берете плодовете на труда си. Личният ви живот ще зависи в голяма степен от онова, което сте заслужили в предишната година. А през изминалата 2012-а бяхте доста нетърпеливи и прибързани в много действия и сега като че ли това поведение ще се окаже решаващо. Ще разберете, че максимата „хвърли зад теб, за да намериш пред теб” работи в пълна сила.
Ще реализирате стара идея. Толкова много държахте и работехте с всичка сила това да се случи и ето сега става действителност. Трябва да се гордеете, защото успяхте да се справите сами с трудностите при реализацията й. Но внимавайте вашата свобода да не се превърне в самота. А вашите партньори изживяват възход и подем. Тяхното бъдеще също се решава в този момент, време е да ги подкрепите. Личните отношения също ще се решават на база на изминалите години. Но характерно за вас в този период ще бъде, че вие ще заложите на личната си свобода, независимо от предложенията, които прииждат към вас. Усещате, че сами ще се справите най-добре и това ще бъде вярна преценка.
Парите ще ви дадат нови възможности и идеи. Само ще кажем: следвайте инстинктите и ще успеете.
През есента може да се наложи да поемете водещата роля, тъй като близки хора могат да се окажат в трудна ситуация и да носите отговорност и за техните дела. Ще успеете, вие сте силни, още повече, че когато трябва да показвате вашата сила, ставате още по уверени. Сега е вашия момент. Не кършете ръце, това не е характерно за вас, действайте и ще бъдете победители.
Ще изпитате голямо облекчение, съпровождано и от удоволствието, което човек изпитва при добре свършена работа. Социалният живот ще ви държи на високи обороти и в приповдигнато настроение. Но вашата природа ще ви дърпа все към уединението. Спрете и се отдайте на промените, които настъпват в живота ви. Стига сте бягали и задържали старото, пуснете ново в живота си. Със сигурност ви е необходимо време, за да оцените всичко онова, което ви се случва.
zajenata.bg

 


 


Ключови думи

Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com