Архив

< Април 2013 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
23 24 25 26 27 28
29 30          

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

astrological calendarКакво знаем за келтите или както римляните ги наричали - „гали”? Келтите са населявали днешните

територии на Франция, Швейцария, Белгия, Южна Германия, Северна Испания, Британските острови, Северна Италия, Горен и Среден Дунав.

Техните следи са оставени и на Балканския полуостров - по българските земи и Мала Азия.
През 280 – 277 г.пр.Хр. древните историци отбелязват масирано келтско нашествие на Балканския полуостров, въпреки че келтското нахлуване в този район започва значително по-рано – в средата на 4 век. Присъствието на келтите тук повече от два века намира най-ярък израз в съществуването на така нареченото “Келтско царство” в продължение на 64 години – от 277 до 213 г.пр.Хр. Съдбите на най-многобройните балкански племена – траките, се преплели с тази на келтите.

През 1 век пр.н.е. значителна част от келтите са покорени от римляните. През средните векове били претопени и от други народи.

В днешно време потомци на тези племена има само във Великобритания (ирландци, шотландци, уелсци и др.), в Западна Франция (полуостров Бретан, бретонци) и в Испания (провинция Галиция.

 

 

 

24 Декември - 20 Януари

8 Елен – Силна и възхитителна!

Жената Елен има високи идеали и стремежи. Ако се каните да започнете нов проект или бизнес, веднага се обърнете към нея за помощ. Тя ще избистри максимално перспективите ви и няма да пропусне нито един детайл. На нея й е отредено на триумфира във всичко, с което се занимава. Защото когато другите са останали без сили и са на път да се откажат, жената Елен още не е изпитала и грам умора.


Другото, с което се отличават тези дами, е гордата им осанка. Те будят нещо между респект и възхищение. И, разбира се, малко завист. Не е лесно на мъжете, които споделят живота им! Те трябва постоянно да са на ниво, за да не се загубят сред упоритостта, ума и постоянството на своите любими. Може би и това е причината много от тях да бягат веднага, след като са разбрали с колко силна жена си имат работа.21 Януари – 17 Февруари

4 Котка – Остроумна и със светкавична мисъл!

Остроумие и светкавична мисъл – това описва съществото на жената котка. Ако на останалите жени са нужни няколко минути, за да осмислят дадена сложна ситуация, тя вече го е направила за секунди. За това и помага и силно развитото шесто чувство, което притежава.


На пръв поглед тези жени са точно като послушните котета – кротки и гальовни. Но не бива да се подлъгвате! И най-малката провокация ще ги накара да избягат от вас или по-лошото – да ви издерат очите. Те често ходят по ръба, но това ги привлича. Защото знаят, че са ловки и умеят да се измъкват. И въпреки опасната си понякога избухливост, трябва да знаете, че в душата им има предимно добри намерения.18 Февруари – 17 Март

10 Змия – Изкусителна и убедителна!

Тези жени са с прекрасна външност. Изкусителни, съблазнителни, в очите им има живот, в който ти се иска да потънеш и да останеш там завинаги. Обичат да общуват с хората и лесно им се удава да убеждават. Освен това са страшно любопитни. Искат всичко да знаят – от най-незначителните въпроси до най-глобалните проблеми.


Другата им отличителна черта е, че умеят да надъхват и мотивират. Могат да съберат стотици последователи в своята кауза. Понякога са спонтанни и непредсказуеми, но винаги гъвкави и способни да постигнат своето. На каквато и да е цена!

Що се отнася до мъжете в живота им – не едно сърце са разбили. Но го правят по-скоро от страх първо тяхното да не бъде разбито.
18 Март – 14 Април

11 Лисица – Хитра и магнетична!

Както сами се досещате, тези дами са доста хитри. В повечето случаи използват сексуалната си привлекателност, за да постигат целите си. Комбинацията между тази им хитрост, високия им интелект и магнетичната женственост ги прави много, много опасни. Тежко ви, ако си навлечете враг в тяхно лице! Но пък, ако ви станат приятел, такива ще бъдат до живот.


И все пак, бъдете внимателни с жената Лисица, защото тя ще се изкара като дама с нежно сърце, с мекушав характер, с наивни възгледи. Ще ви разказва по детски забавни истории и вицове, ще се прави на неоправдана жертва. И точно, когато сте я подценили достатъчно, тя ще направи огромен скок пред вас, ще се обърне и победоносно ще ви се усмихне.

15 Април - 12 Май

9  Бик – Стилна и самостоятелна!

Силна, любяща, интуитивна и много самостоятелна жена. Тя е точно от тези хора, на чието рамо ви се иска да поплачете или от които знаете, че ще получите точен съвет. Умее да пази тайна и е верен приятел. Но дори за секунда не си помисляйте да злоупотребявате с позитивната й нагласа. Защото тя ще го усети веднага. И милата й усмивка веднага ще премине към мрачна, дори зловеща физиономия. А, когато това стане, ще ви се иска никога да не се бяхте бъзикали с нея.


Другото, което отличава тези дами, е отличният им стил и безпогрешен усет към модата, декорацията, украсата, дизайна… Те могат да превърнат и най-сивата стая в уютно и красиво място. Не пестят парите си, когато става въпрос за красиви вещи! А що се отнася до любовта – желанието им за независимост, в комбинация с високите им критерии, не рядко ги оставя за дълги периоди от време сами.

13 Май – 9 Юни

Морско конче – Находчива и енергична!

Морските кончета са гъвкави, находчиви и със силен усет. Освен това са силно интелигентни и нищо не им се опира. Дори да срещнат проблем, те веднага намират решение за него. Отличават се и с невероятна памет. Трудно е на хората около тях да издържат на енергичното темпо, което тези дами постоянно поддържат.


Но това, което трябва да запомните, е че всичко вършат с любов. С много любов! Обичат да обичат, обичат и да бъдат обичани. Може понякога да ви се струва, че ви задушават, но не бързайте да ги съдите. Защото единствената им цел е била да ви помогнат или да ви накарат да се чувствате комфортно.10 Юни - 07 Юли

6 Орехче – Грижовна и отговорна!

Точно като малките птички, които символизират характера им, тези дами са с приятно гласче, готови да пърхат постоянно около вас и да правят живота ви по-красив. Те обичат да се раздават и да се грижат за някого. Самото им излъчване внушава спокойствие и топлота. Ако срещнете такава жена, няма да ви се иска да я пуснете далече от себе си. Макар и само в ролята на приятел.


Друга тяхна черта, достойна за уважение, е високото им чувство за отговорност. Те винаги държат на думата си и не говорят празни приказки. И имайте предвид, че благият им характер не им пречи, когато стане напечено, да са на ниво и да вземат бързи и правилни решения.
8 Юли – 4 Август
2 Кон – Талантлива и аналитична!

Те имат толкова много таланти и умения, че не знаем откъде да започнем. Отлични стратези, със силно развито шесто чувство, с остра прозорливост и завидна аналитичност, тези дами с лекота покоряват върховете в живота си. Що се отнася до любовта, те са тези, които карат влака. Няма да оставят половинката си да бездейства и все ще го подтикват да върви напред. Освен това ще го направят по начин, по който той няма да забележи. И до последно ще вярва, че е постигнал всичко сам. Но, ако той реши да парадира с успеха си, много бързо ще го върнат на земята и ще му покажат, че без тях е кръгла нула.


Имат си собствен стил на обличане, при това доста интересен и впечатляващ. Обичат да са сред хора, и те са едни от малкото дами, които си имат верни приятелки за цял живот. Колекцията им от щури спомени е доста богата. Но трябва да знаете, че не си и помислят да спират да я попълват с нови, още по-забавни подвизи.
05 Август – 01 Септември

7 Риба – Умна и загадъчна!

Най-добрите хора на изкуството, най-добрите мислители. Тези дами могат се гмуркат дълбоко в океана на живота, докато повечето от нас стигат едва до коленете. При тях всичко минава през дълбок анализ. Те имат нужда да опознаят всичко из основи. Затова и мразят повърхностните персони.


Често срещат недоумяващите погледи на останалите хора. Малко са тези, които наистина разбират усилията и стремежите им. Но пък тези, които успеят, могат само да гледат и да се учат. Жените Риба привличат мъжете със своята интересна същност и пробуждат желанието им да ги опознаят. Само че повечето от същите тези мъже се плашат, когато разберат с колко умна дама си имат работа.

02 Септември – 29 Септември

5 Лебед – Грациозна и недостижима!

Красиви, грациозни и недостижими, лебедите плуват само във водите на собствената си класа. Набито око за красивото, високи изисквания, изтънчен вкус – всичко това е присъщо на всяка една от представителките. Друго, с което се отличават, е тяхното желязно самообладание. Рядко изпадат в истерии или нервни кризи. Или поне не пред хората.


Първоначално може да решите, че са студени и надменни. Но това не е точно така! Тези дами са страстни любовници и могат да обичат с цялата си душа, стига обаче да решат, че покривате техните стандарти. В противен случай няма да ви удостоят дори с поглед.
30 Септември – 27 Октомври

3 Пеперуда – Лъчезарна и състрадателна!

Обожават живота и постоянно опознават различните му страни, пърхайки нежно с красивите си крила. Жените Пеперуди са тези, които ще оправят лошото ви настроение само като ги видите. С лъчезарна усмивка, игрив поглед и закачлива шега, ще ви накарат да забравите за всякакви проблеми.


Те са много съпричастни, състрадателни, ще се опитат да разберат и най-лошата ви постъпка. И ако се извините искрено, ще ви простят. Пеперудите носят усещане за енергия, младост и красота. Много мъже биват пленени от тази комбинация и се влюбват до уши. Друг е въпросът, че вниманието на пърхащите красавици не се задържа лесно. Те искат емоция, искат постоянна проява на любов, искат да са специални. Ако не успеете да им осигурите това, те тактично (доколкото може), но решително ще се отдръпнат от вас и ще се посветят на друг.
28 Октомври – 24 Ноември

Вълк – Уверена и безкомпромисна!

Тези жени си имат собствена гледна точка, собствени разбирания и няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целта си. Смели и уверени, те рядко правят компромиси! По-добре не се захващайте да спорите с тях, нито пък да им бъдете конкурент. Решат ли да имат нещо, те ще го имат! Може и месеци, дори години да отнеме, но ще стане.


В любовта също са крайни и често егоистични. Макар да разбират това, те вярват, че така е редно. Ще вдигнат скандал дори заради невинен поглед към друга жена. И такива ще ви ги наговорят, че следващият път ще се появите с тъмни очила.

Но това, което тези дами притежават повече от всички други, е достойнство. Няма да ги видите да умоляват, камо ли да се унижават. Те ще ви атакуват с думи и ако не се съобразите с желанието им, после мнооого тъпкано ще ви го върнат.

25 Ноември – 23 Декември

1 Сокол – Мъдра и благородна!

Ако си харесат нещо, те бавно, но уверено ще тръгнат след него. Но вероятността по пътя нещо друго да привлече вниманието им и те да се отклонят е огромна. В жените Сокол е събрана много мъдрост и те си умират да я споделят с останалите. Само дето все не им се получава, защото не умеят да се изразяват точно и най-вече – тактично.


Иначе са благородни, щедри, рядко имат лоши помисли и не биха навредили умишлено. Лошото при тях е, че редовно се влюбват в неподходящи мъже. Освен това губят ценно време и усилия да се самоубеждават, че това е техният човек. Но когато намерят истинската любов се превръщат в най-чистосърдечните и верни партньори. Истинска чест е да имаш за приятел жена Сокол. Тя ще ти казва истината в очите, ще ти пази гърба и ще те обича точно такъв, какъвто си.

 

 

 

Келтите наричали своите духовни учители друиди. Те играели съществена роля в живота на всяко племе. Друидите въплъщавали ролята на съдиите, лекарите, гадателите, магьосниците, философите, съветниците – с други думи, те били една религиозна, еклектична интелигенция в своята общност. Младежите, кандидати за друиди, трябвало да преминат през обучение, което продължавало повече от 20 години. Използването на писменост било забранено, въпреки че келтите използвали гръцката и латинската азбука за делнични нужди. Всички знания били запаметявани. Съществувало вътрешно разпределение на друидското общество на три нива, всяко от които изпълнявало определени функции. Първото – бардите – следвано от това на ватесите и друидите.

www.ydara.com
www.beu.bg
www.astrohoroscopes.info

 

 

 

 

 

Статията е предназначена единствено www.ydara.com
M.Boyo


 

 

 

www.ydara.com

Търсене/ Search

Психология

За науката вече няма съмнение, че душата и тялото си “говорят”

couple-having-romance-1“Искам хората да погледнат към живота си и да видят как тези или онези събития, стресът, мъката,

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове въпроси/ Част III

Great Wallpapers 00827aПътя към успеха в личния ви живот и бизнеса ви зависят само от вас самият. Научете се

Прочетете още...

Тест

Какъв е шансът ти за успех?/ Тест за личностните качества

военноЛесно ли успявате да се харесате на околните? Харесват ли ви те изобщо?

Прочетете още...
 
"Нарисувай човече" Кои са силните и слабите страни на характер ти/Тест

човече 2Съществуват много тестове, в различни области и с различни цели, но най-популярни се

Прочетете още...
 
Древен китайски тест "Мъдрости показват каква личност си"/ Тест

chinaОсвен акупресурата, хартията, компаса, барута, коприната и печатането, Древният Китай

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Духовност/ Философия

Златните правила на източния мъдрец Далай Лама за живот с добра енергия и хармония

dala lamaНай-мъдрият сред мъдрите хора на нашето време е формулирал няколко

Прочетете още...

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com