Архив

< Май 2013 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Българска история

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

besikaaРазкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...
 
Откриха столицата на тракийското племе одриси в Средна гора, търсена от 130 години!

kozaУчени археолози водени от доц. Иван Христов откриха столица на одрисите 

Прочетете още...
 
Небето помни. Бог вижда - електронна книга/Славяни, българи, протобългари или траки?

ОКОЕтногенезис и създадени култури от протобългарите

Прочетете още...
 
Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

etruskiТочно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

Прочетете още...
 
Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

the-eagle-movie1Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...
 
Готи и Гети - германци или траки? Историята, която не познаваме - унищожението

aethicus"Всеки народ се идентифицира със своята история, с приноса си към културата на човечеството, и

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част I

BULGAR DAGH 1Малко хора знаят, че на територията на Мала Азия - стара българска земя, завладяна

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

BULGAR DAGH ankaraКой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...
 
Банер

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Влиянието на футболa върху концентрацията и вниманието при децата от школата на „Marevstars”

„С талант стигаш до вратата, но характерът е онова, което те прекарва през нея“ Джон Уудън, един от ...

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността или запълване на празнота

Отдавна в глобализирано развитите икономики не се произвеждат стоки, а потребности и желания за прит...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите ду...

Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

... и бързо ще да се е разнесла чудната новина за удивителното дете, докоснато сякаш свише

Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

Преди 7 000 хиляди години назад във времето, в периода много  преди възникването на

Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя сътвориха световната история

Римската империя, която управляваше света! Историята й започва преди около

  • Влиянието на футболa върху концентрацията и вниманието при децата от школата на „Marevstars”

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността или запълване на празнота

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

  • Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

  • Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя сътвориха световната история

data04Датата, на която сте родени, може да разбули тайни страни на характера ви.

За тях може дори и да не сте подозирали, да ви подскаже какво ценят у вас близки и познати, както и какъв ще бъде житейският ви път.


data06На 1-ви: Независими, първооткриватели, не понасяте ограниченията. Притежавате амбиция, воля, решителност, твърдост и инат. Творческа и изобретателна натура сте, умеете да убеждавате и да постигате каквото си набележите. Поработете малко над обноските си.


На 2-ри: Миротворци и посредници, умеете да оглеждате проблемите от различни страни и да откривате правилния път към тяхното решение - такива сте вие. Чувствителни, мечтателни и обидчиви. Интересите ви са предимно в духовната сфера. Притежавате толерантност, доброта и интелект наред с непрактичността. Не ви достига упоритост за постигане на целите. Ако не промените малко характера си, ви заплашва самота.


data02На 3-и: Ярки личности, агресивни, понякога дори диктатори! Не понасяте възражения, обожавате да налагате дисциплина и ред. Притежавате ораторски способности, интелект и интуиция. Много сте избухливи и горди. Знаете изгодата си и мразите да бъдете длъжници. Имате нужда от развлечения и повечко чувство за хумор.


На 4-и: Вие сте практични, честни, методични, точни и изпълнителни, внимателни към всяка дреболия. Но заедно с това сте опозиционери, които често се опълчват срещу традициите. Част от вас притежават инат и си падат прахосници.


На 5-и: Имате постоянно желание да изпробвате нещо ново, необичайно. Обожавате свободата и независимостта. Притежавате остър ум, дипломатичност и гъвкавост. Но живеете в атмосфера на нервно напрежение, губейки чувство за мярка.


На 6-и: Притежавате обаяние, сексуален магнетизъм и романтичност. в работата си сте практични и трудолюбиви. Сред вас са най-големите меценати и естети. Ако ви ядосат, можете да загубите контрол и да започнете отмъстителна война докрай. Често изпадате в крайности.


На 7-и: Имате независим, свободолюбив и оригинален ум, ярка творческа индивидуалност. Притежавате тайнствена интуиция и голям инат. Постоянно се учите и обожавате обществената работа. Вие сте неспокойни пътешественици, които търсят безопасно кътче за душата си.


На 8-и: Предприемчиви сте, правилно оценявате нещата и ситуациите. Наред с това обаче сте раздвоени и страдате от неразбиране. За вас са характерни максимализъм и резки възходи и падения. Не умеете да владеете емоциите си, но сте способни да изпитвате привързаност и да правите саможертви.

data03
На 9-и: Силни личности, знаете как да направите кариера, оценявате добрите идеи, притежавате творчески потенциал и остър ум. Откриватели. Горделиви сте. Не обръщате внимание на околните и тяхното мнение.


На 10 -и: Вие сте лидери по природа, но не толкова властни и категорични. Способни сте да мислите ясно, да работите до изнемогване. Обичате да ви се възхищават, не се страхувате обаче от загуби. Притежавате ум и въображение. Добре се разбирате с хората.


data04На 11-и: Трудни сте за разбиране - характерът ви е от минус до плюс безкрайност. Вие сте смели и жестоки, енергични и колебливи. всяка своя несполука възприемате като катастрофа и често изпадате в депресия. Притежавате висока емоционалност и вдъхновение.


На 12-и: Съчетавате в себе си ум и енергия, решителност и амбиции, практичност и силен характер. вървите напред като танк. Родени сте за ръководители, но умеете и да се подчинявате. Не умеете да прощавате.


На 13-и: Работохолици, горделивци, с остър ум. Можете да доведете докрай всяко започнато дело, но поради собствената си колебливост често пропускате добрите възможности. Рядко сте доволни от това, което имате, и затова сте пълни с негативни емоции.


На 14-и: Сред вас има доста решителни хора, притежаващи ръководни умения. Успехът често е на ваша страна. Вие сте вежливи, но понякога използвате другите. Често мислите негативно, подозрителни сте, емоционални. Сред вас нерядко се срещат самотници.


data05На 15-и: Притежавате цял „букет" от качества: артистичност, романтичност, очарование, дребнавост, инат и упоритост. Падате си по хазарта. Ставате жертви на различни драматични ситуации, защото не мислите за последствията.


На 16-и: Привличате околните и често сте любимци на компанията. Имате качества на енергични лидери, но не понасяте да ви се противоречи. Сантиментални сте. Често сменяте работата, приятелите, градовете, партньорите.


На 17-и: Сред вас има експериментатори, творци, амбициозни практици и максималисти. Това са сложни, интересни личности, притежаващи размах и непостоянство. Животът ви е подчинен на резки възходи и падения, но винаги успявате да овладеете положението.


На 18-и: Стремите се да командвате всички. Притежавате сила и интуиция. От вас стават прекрасни съветници.


На 19-и: Притежавате невероятен магнетизъм, но сте прекалено жадни за власт. Често сте готови да престъпите морала и закона и да присвоите чуждото само и само да сте на върха.


data07На 20-и: Бохеми с богато въображение, умни, внимателни и музикални. Не понасяте грубата действителност. Не ви стига енергия да уредите личния си живот и се нуждаете от партньор, който да ви внуши вяра в самите вас.


На 21-ви: Сред вас има изявени лидери. Умеете да наложите волята си и да реализирате идеите си. Магнетични личности с диктаторски качества. Имате сила и въображение, артистичност и разностранно мислене.


На 22-ри: Притежавате универсални способности, интуиция, емоционалност. Работите със замах. Заради всеобщото благо сте готови на всичко.


На 23-и: Обичате да притискате слабите, а на силните се подчинявате от интерес. Играчи в живота, често демонстрирате показен либерализъм. Притежавате професионализъм, бърз ум, чувствителност и гордост.


На 24-и: Вие сте чувствителни, темпераментни идеалисти и отговорни хора, които рядко имат добра кариера, защото постоянно се съмняват в качествата си. Обожавате изкуството. Практични, привързани към семейството, цените уюта и топлината.


data08На 25-и: Романтични материалисти, с добра интуиция и делови качества, но често прилагате непозволени хватки. Раздразнителни сте и се поддавате на различни изкушения.


На 26-и: Добри организатори, емоционални, изпитвате дълбоки чувства към роднини и приятели. Нуждаете се от духовни и физически стимули и идеализъм. Много трудно понасяте критика и нападки. Родени мистици и езотерици.


На 27-и: Многостранни, изпълнени със сила, въображение и емоции, властни и оригинални личности, на които не им е чужд идеализмът. Обичате да пътешествате, демонстрирате ум и интересни идеи, с които привличате хората.


На 28-и: Отзивчиви сте, мечтателни, добродушни, интересни, енергични и инициативни. внимателни сте към околните и притежавате умения да убеждавате и ненатрапчиво да влияете на другите. Знаете какво искате и постигате своето.


На 29-и: Вие сте бохеми, мечтатели, дипломати и... амбициозни лидери, които твърдо отстояват позициите си. Никога не признавате поражението.


На 30-и: Сред вас има амбициозни управници. Смели и твърди сте, към слабите се отнасяте с презрение и не обръщате внимание на чуждото мнение. Умеете да постигате своето, затова с вас не се живее лесно. Притежавате актьорски заложби и богато въображение.


На 31-ви: Вие сте отговорни, амбициозни, но сте и нерешителни, и конфликтни. Имате сложен характер - лесно се разочаровате от себе си и от хората, възприемате повърхностно нещата. Но сте искрени и горди, не обичате да оставате длъжни никому.
rozali.com
Снимки photoree.com, turkeltaub.com, mrwallpaper.com, free-hdwallpapers.com, goodfon.com, wallpoper.com, 74211.com

 

 


Търсене/ Search

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
 
Проверете какво биха казали за вашия характер графолозите/ Тест

testАнализът на почерка може да даде ценен съвет на следователя, психолога или

Прочетете още...
 
Начин да опознаеш детето си/ Рисувателен психологичен тест

previewДвата основни рисувателни теста „Рисунка на човек“ за интелектуална и

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

ydara.com използва "бисквитки", за да улесни Вашето сърфиране и да Ви покаже съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Виж повече! To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information