Архив

< Май 2013 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

data04Датата, на която сте родени, може да разбули тайни страни на характера ви.

За тях може дори и да не сте подозирали, да ви подскаже какво ценят у вас близки и познати, както и какъв ще бъде житейският ви път.


data06На 1-ви: Независими, първооткриватели, не понасяте ограниченията. Притежавате амбиция, воля, решителност, твърдост и инат. Творческа и изобретателна натура сте, умеете да убеждавате и да постигате каквото си набележите. Поработете малко над обноските си.


На 2-ри: Миротворци и посредници, умеете да оглеждате проблемите от различни страни и да откривате правилния път към тяхното решение - такива сте вие. Чувствителни, мечтателни и обидчиви. Интересите ви са предимно в духовната сфера. Притежавате толерантност, доброта и интелект наред с непрактичността. Не ви достига упоритост за постигане на целите. Ако не промените малко характера си, ви заплашва самота.


data02На 3-и: Ярки личности, агресивни, понякога дори диктатори! Не понасяте възражения, обожавате да налагате дисциплина и ред. Притежавате ораторски способности, интелект и интуиция. Много сте избухливи и горди. Знаете изгодата си и мразите да бъдете длъжници. Имате нужда от развлечения и повечко чувство за хумор.


На 4-и: Вие сте практични, честни, методични, точни и изпълнителни, внимателни към всяка дреболия. Но заедно с това сте опозиционери, които често се опълчват срещу традициите. Част от вас притежават инат и си падат прахосници.


На 5-и: Имате постоянно желание да изпробвате нещо ново, необичайно. Обожавате свободата и независимостта. Притежавате остър ум, дипломатичност и гъвкавост. Но живеете в атмосфера на нервно напрежение, губейки чувство за мярка.


На 6-и: Притежавате обаяние, сексуален магнетизъм и романтичност. в работата си сте практични и трудолюбиви. Сред вас са най-големите меценати и естети. Ако ви ядосат, можете да загубите контрол и да започнете отмъстителна война докрай. Често изпадате в крайности.


На 7-и: Имате независим, свободолюбив и оригинален ум, ярка творческа индивидуалност. Притежавате тайнствена интуиция и голям инат. Постоянно се учите и обожавате обществената работа. Вие сте неспокойни пътешественици, които търсят безопасно кътче за душата си.


На 8-и: Предприемчиви сте, правилно оценявате нещата и ситуациите. Наред с това обаче сте раздвоени и страдате от неразбиране. За вас са характерни максимализъм и резки възходи и падения. Не умеете да владеете емоциите си, но сте способни да изпитвате привързаност и да правите саможертви.

data03
На 9-и: Силни личности, знаете как да направите кариера, оценявате добрите идеи, притежавате творчески потенциал и остър ум. Откриватели. Горделиви сте. Не обръщате внимание на околните и тяхното мнение.


На 10 -и: Вие сте лидери по природа, но не толкова властни и категорични. Способни сте да мислите ясно, да работите до изнемогване. Обичате да ви се възхищават, не се страхувате обаче от загуби. Притежавате ум и въображение. Добре се разбирате с хората.


data04На 11-и: Трудни сте за разбиране - характерът ви е от минус до плюс безкрайност. Вие сте смели и жестоки, енергични и колебливи. всяка своя несполука възприемате като катастрофа и често изпадате в депресия. Притежавате висока емоционалност и вдъхновение.


На 12-и: Съчетавате в себе си ум и енергия, решителност и амбиции, практичност и силен характер. вървите напред като танк. Родени сте за ръководители, но умеете и да се подчинявате. Не умеете да прощавате.


На 13-и: Работохолици, горделивци, с остър ум. Можете да доведете докрай всяко започнато дело, но поради собствената си колебливост често пропускате добрите възможности. Рядко сте доволни от това, което имате, и затова сте пълни с негативни емоции.


На 14-и: Сред вас има доста решителни хора, притежаващи ръководни умения. Успехът често е на ваша страна. Вие сте вежливи, но понякога използвате другите. Често мислите негативно, подозрителни сте, емоционални. Сред вас нерядко се срещат самотници.


data05На 15-и: Притежавате цял „букет" от качества: артистичност, романтичност, очарование, дребнавост, инат и упоритост. Падате си по хазарта. Ставате жертви на различни драматични ситуации, защото не мислите за последствията.


На 16-и: Привличате околните и често сте любимци на компанията. Имате качества на енергични лидери, но не понасяте да ви се противоречи. Сантиментални сте. Често сменяте работата, приятелите, градовете, партньорите.


На 17-и: Сред вас има експериментатори, творци, амбициозни практици и максималисти. Това са сложни, интересни личности, притежаващи размах и непостоянство. Животът ви е подчинен на резки възходи и падения, но винаги успявате да овладеете положението.


На 18-и: Стремите се да командвате всички. Притежавате сила и интуиция. От вас стават прекрасни съветници.


На 19-и: Притежавате невероятен магнетизъм, но сте прекалено жадни за власт. Често сте готови да престъпите морала и закона и да присвоите чуждото само и само да сте на върха.


data07На 20-и: Бохеми с богато въображение, умни, внимателни и музикални. Не понасяте грубата действителност. Не ви стига енергия да уредите личния си живот и се нуждаете от партньор, който да ви внуши вяра в самите вас.


На 21-ви: Сред вас има изявени лидери. Умеете да наложите волята си и да реализирате идеите си. Магнетични личности с диктаторски качества. Имате сила и въображение, артистичност и разностранно мислене.


На 22-ри: Притежавате универсални способности, интуиция, емоционалност. Работите със замах. Заради всеобщото благо сте готови на всичко.


На 23-и: Обичате да притискате слабите, а на силните се подчинявате от интерес. Играчи в живота, често демонстрирате показен либерализъм. Притежавате професионализъм, бърз ум, чувствителност и гордост.


На 24-и: Вие сте чувствителни, темпераментни идеалисти и отговорни хора, които рядко имат добра кариера, защото постоянно се съмняват в качествата си. Обожавате изкуството. Практични, привързани към семейството, цените уюта и топлината.


data08На 25-и: Романтични материалисти, с добра интуиция и делови качества, но често прилагате непозволени хватки. Раздразнителни сте и се поддавате на различни изкушения.


На 26-и: Добри организатори, емоционални, изпитвате дълбоки чувства към роднини и приятели. Нуждаете се от духовни и физически стимули и идеализъм. Много трудно понасяте критика и нападки. Родени мистици и езотерици.


На 27-и: Многостранни, изпълнени със сила, въображение и емоции, властни и оригинални личности, на които не им е чужд идеализмът. Обичате да пътешествате, демонстрирате ум и интересни идеи, с които привличате хората.


На 28-и: Отзивчиви сте, мечтателни, добродушни, интересни, енергични и инициативни. внимателни сте към околните и притежавате умения да убеждавате и ненатрапчиво да влияете на другите. Знаете какво искате и постигате своето.


На 29-и: Вие сте бохеми, мечтатели, дипломати и... амбициозни лидери, които твърдо отстояват позициите си. Никога не признавате поражението.


На 30-и: Сред вас има амбициозни управници. Смели и твърди сте, към слабите се отнасяте с презрение и не обръщате внимание на чуждото мнение. Умеете да постигате своето, затова с вас не се живее лесно. Притежавате актьорски заложби и богато въображение.


На 31-ви: Вие сте отговорни, амбициозни, но сте и нерешителни, и конфликтни. Имате сложен характер - лесно се разочаровате от себе си и от хората, възприемате повърхностно нещата. Но сте искрени и горди, не обичате да оставате длъжни никому.
rozali.com
Снимки photoree.com, turkeltaub.com, mrwallpaper.com, free-hdwallpapers.com, goodfon.com, wallpoper.com, 74211.com

 

 


Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com