Архив

< Юни 2013 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

1azzГосподарските числа. Те носят отговорности и изпитания, свързани с техния

характер, носителите им се вълнуват от световната политика, от съдбата на Земята и човечеството. Често те с радост се занимават безкористно с обществено-полезен труд или участват в спонсорски и дарителски акции или в благотворителни фондации. При тях всяка грешка, разсейване и немарливост се наказват сурово от съдбата. Разбира се има моменти, когато Господарското число може да се сведе до обикновено. Това често е добре, особено, когато носителят му трудно понася голямото напрежение, породено от силата на числото. Но короната, макар и невидима, остава. Поради това носителите на господарски числа често са много противоречиви и напрегнати личности. Притежателите на Господарски числа винаги трябва да внимават какво си пожелават, защото обикновено желанията им се сбъдват, но често във вид на изпитания или наказания.11. Единадесет, елемент въздух, Дух. Морал и етика. Сребро, платина, цвят електрик.


Послание – да погледнеш нощното небе и да разбереш, че не си сам във Вселената, да споделиш това откритие с другите около себе си. Носителят на 11 е пратеник на Бога, учител между хората, който чрез своята скромност и смирение може да разбере духовните нужди на хората около себе си и да им помогне да намерят призванието си. Единадесет ни казва, че осъзнавайки инстинктите си, ние се превръщаме в хора, надраствайки ги, градим морала си. Деянията на този Учител са откровение. Това, което човек може да прозре в 11 и да открие на своите ближни, не винаги може да бъде облечено в коткретна форма. Всички носители на господарското число 11 трябва да се научат що е морал и етика, като общочовешки ценности, а не да налагат на околните собствените си разбирания по въпроса.


Но всички хора, подвластни на морализиращото единадесет трябва да помнят, че в глада няма достойнство и да проявяват търпение и съчувствие към хората, които са изпаднали в бедствено положение или в крайна нужда. Всеки човек, поставен в позиция на неизбежна отбрана или в ситуация, в която трябва да се бори за физическото си оцеляване, забравя за морала и за етиката. Това е закон, с който всички наистина мъдри хора се съобразяват. Единадесет започва морализаторска и просветителска дейност, а 22 и 33 я доразвизат. За съжаление аз съм се сблъсквала с много хора, носители на господарски числа, които са много големи моралисти спрямо другите, но никога не се сещат да погледнат себе си.


Балансирано 11 - това е ново начало на по-високо ниво. Притежателите на 11 развиват усет за обществото, осъзнало се като групова душа; усет за неговите съставни части и връзките между тях, за настроенията в самото общество и извън него. Единадесет управлява етиката и морала както на цялото общество, така и на отделния индивид. Числото дарява притежателите си със самоотверженост, емоционалност и много силна интуиция. Носителите му могат да станат мистици или пророци, като тяхното откровение няма да щади никого; ще бъдат поети и откриватели, ще се интересуват от изкуство и духовен живот, в делата си ще бъдат водени от усърдие и идеализъм; ще са готови за мъчиничество. Много притежатели на 11 имат силно развито религиозно чувство, дори без да го съзнават. Числото дарява чар, грация и сексапил, но при всички случаи притежателите на 11 са много капризни. Те имат съзанието за собствената си значимост и очакват околните им да забележат и да признаят автоматично тази значимост. От тук тръгват доста неприятни недоразумения.


Твърде силно 11. Показва нетактичност, непрактичност, прояви на фанатизъм, разсеяност и непостоянни емоции; липса на ориентация за време и пространство. Капризността се превръща в заядливост; благородната гордост – в празно и много натрапчиво чувство за царственост.
Слабо 11 - когато човекът няма сила да понесе тази царска корона, се ориентира към редуцирането й до обикновена двойка. Понякога това е най-доброто решение на проблема, но често хората, избрали съзнателно или не тази съдба, търпят ред ограничения. Те проявяват страх, надменност, липса на разбиране за каквото и да е; стават заядливи, злопаметни, лицемерни; често прекаляват с еротиката, лъжат, за да си спестят обястения за нелицеприятни постъпки.
 
22. Двадесет и две. Материализиращият господар. Елемент вода. Корал, рубин, червено злато.


Послание – първоначалната идея е нещо много чисто и непорочно, но като такава, тя има много малка стойност. Проблемът е, че когато бъде приземена, идеията бива деформирана от материалната си дреха. Задачата на ностителите на тази корона е да материализират идеите с възможно най-малко и най-приемливи деформации. Двадесет и две е връзката дежду земята и небето, между материалния и духовния свят и носителите му по правило имат силна интуиция, те трябва да осмислят и разберат що е това власт и как се прилага тя на практика. Господаруването в никакъв случай не може да бъде разумно и благородно властване. Господството иска и жертва, която се явява в 33.


Балансирано 22 - числото се нарича Материализиращият господар. То дарява носителите си със сила и издържливост на всички полета; с практичен идеализъм, тоест 22 знае какво си струва да се направи и какво е излишно. Мислите и интересите на носителите на това царско число имат международна насока. Те имат възможност за универсално издигане. Всички хора, които притежават тази корона се стремят да упражняват контрол върху другите около тях и върху средата като цяло. Поради тази причина често възникват неприятности.


Твърде силно 22 - работохолизъм, чертаене на планове за бързо забогатяване, големи приказки без покритие; безогледен контрол. Понякога има опасност от занимания с окултизъм с много съмнителна чистота и морал.


Слабо 22 - злоба и завист, изключително ограничаване и самоограничаване, черна магия, престъпност. Ако числото бъде сведено но обикновено 4, за да са поносими нещата, притежателят му ще трябва да работи здраво, като произвежда материални ценности, без да се стреми към какъвто и да е контрол над средата или над околните си.

33. Тридесет и три. Елемент въздух. Дух, жертва. Цвят светло синьо.


Послание – всемирна любов и братство, хармония навсякъде и във всичко. 33 е духовен учител, лечител и наставник, върховен родител. Енергията на 33 става експлозивна, ако остане неразбрана и не бъде насочена и канализирана. Числото носи посланието на Хермес Трисмегист – „Както горе, така и долу.” Носителите на това число трябва да разберат какъв е смисълът на жертвата и саможертвата – да се откажеш доброволно от едно нещо за да получиш друго, най-често в името и за благото на ближните си. Да приемеш нуждата от жертва и саможертва с вяра, разумно, спокойно и с достойнство. Притежателите на господарското число 33 трабва да се научат да правят разлика между желнията и мечтите си, и собствените си възможности за тяхната реализация. Силата на това число е много голяма и често притежателите му не могат да я реализират до край. Смята се, че това е пътят на Иисус Христос и на Александър Велики.


Балансирано 33 - добросъвестност, изострено чувство за ред и закон, за хармония. Милосърдие, особено към слаби, болни или онеправдани хора; много силно чувство дълг и чест; готовност за жертва и саможертва за, на пръв погред незаслужаващ това човек или друг обект, група от хора или ситуация. Притежателите на 33 често са много гнусливи. Когато са притеснени, движенията им стават сковани. Те могат много лесно да бъдат манипулирани по линията на милосърдието и справедливостта, но когато открият измамата, ситуацията става взривоопасна.
Твърде силно 33 - фанатизъм и заслепение, безогледно и безкомпромисно помагане. (Те забравят, че човеку добро насила не можеш направи). Тиранично налагане на собствените разбирания и ценности. Хората с твърде силно 33 не понасят ограниченията и спънките. Поставени в такава ситуация, стават нетактични, нетолерантни и дори агресивни.


Слобо 33 - прояви на безотговорност, отказ от семейни и родови традиции. Дори при най-незначителен неуспех се изкарват жертви и винаги активно търсят виновниците за това и ги „изобличават”. Хората, които нямат сили да понесат тази корона, най-лесно и най-безболезнето свеждат числото до 6. Те само трябва да се научат на толетантност, търпение и смирение.Числа на изпитания. Всъщност всички числа между 10 и 20 могат да бъдат смятани за Числа на изпитания, но традиционно те са: 13/4, 14/5, 16/7, 19/1.


13=4 – изпитание на изпълнителността. Ако изоставите работата си недовършена, или я свършите как да е, ще трябва да изтърпите сурово наказание, което се изразява в лош късмет или лошо здраве. 13 е носител на промяна в здравето, най-често внезапна, но пък това число дарява и невероятна издържливост. Притежателите на това Число на изпитание може да носят върху себе си видим белег от някаква злополука. 13 дарява с голяма издържливост и работоспособност своите притежатели. Те стават перфекционисти и дори педанти по отношение на работата си.


14=5 – изпитание на уравновесеността. Числото на Марс. Притежателите му трудно запомнят поуките от допуснатите грешки и имат навика да повтарят една и съща грешка многократно. Освен това 14 оспорва всичко казано и направено за негово добро и с това предизвиква агресия. Притежателите на това Число обичат да трупат вещи и да правят експерименти със сетивността си. Те трябва да научат закона за промяната - придобийте, използвайте придобитото и след това го освободете. Само така ще се почувствате пълноценни. Хората, които са носители на това Число на изпитания може да имат проблем с адаптациата към средата си или здравословен проблем с някое от сетивата си.


16=7 – изпитание на вярата и оптимизма. Трябва да се научите да вярвате в себе си, на хората около себе си, дори в Силите Небесни. Това число предупреждава за разбити илюзии или сърце, за нещастна любов, за опасност от загуба на репутацията, за връзки с неподходящи хора на неподходящо място по неподходящо време. Храмът на духа и вярата е единственото сигурно място за вас. Ще имате всичко, а след миг – нищо, ще държите Птицата на щастието в ръка, а след миг тя ще отлети. Не гонете успеха и късмета безогледно, а се уповавайте на Висшата Справедливост. Освен това 16 е числото на вълшебниците, астролозите и нумеролозите, на гадателите с карти Таро.


19=10 – изпитание на смелостта и разума. Всичко на този свят се плаща. Винаги трябва да помните, че всяко нещо на този свят си има своята цена, която често е доста солена и горчива. Често притежателите на 19 се смятат за жертва на обстоятелствата, но това съвсем не е така, те просто изпитват върху гърба си така наречената „реакция на средата” или по-просто казано:”Каквото си си надробил, това ще сърбаш.” Възможно е притежателите му хем да се стремят към известност и слава, хем да се страхуват от това или при излизане пред аудитория да страдат от сценична треска. По принцип те често проявяват едновремено и страх (плахост) и агресия. Притежателите на 19 трябва да се научат разумно да стстояват мнението си и да не прибързват с делата и думите, защото може да стане така, че цял живот да страдат от някое прибързано взето решение или действие. Не бързайте, когато вземате важни решения, овбадейте изпреварващата си реакция. 19 носи голяма издържливост и стремеж към всичко ново, авангардно и неизследвано до сега.


Eли Маринова
http://www.occultportal.com/matdet.php?id=325 

 

 


Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com