Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412
ydara.com - Как да се влюбят във вас/ Наръчник на съблазнителката

Архив

< Юни 2013 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 29 30

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част I

Малко хора знаят, че на територията на Мала Азия - стара българска земя, завладяна

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

images1Пътят към сърцето на един мъж може да е пълен с обрати, сълзи, ревност и дори

временни раздели.
Целта на тези съвети е не да ви променят, а само да ви помогнат. В крайна сметка, ако сте фалшиви, няма значение дали той ще се влюби, или не. Когато е влюбен не в истинските вас, а в измислен от вас образ играта е загубена. В любовта мъжете са по-противоречивият пол. На тях им е нужно много по-дълго време, докато осъзнаят, че са влюбени. Психолозите казват, че това се дължи на различните биологични роли на половете. Ролята на жената е да бъде майка, възможността да забременее трае няколко минути и затова за нея е много важно за светкавично кратко време да разбере дали даден мъж е подходящ за нея и най-вече за бъдещото й дете. Доказано е, че за три минути жената може да избере правилния партньор, докато за мъжа са нужни три месеца.

images11. Позволете на тялото си да говори вместо вас


В действителност нашето тяло може да каже много още преди да сме казали и дума. Според изследователите, когато за първи път се срещнете с някого, първото впечатление за вас около 55% зависи от външността и езика на тялото, 38% - от вашия маниер на говорене и само 7% - от това, което казвате.
Какво означава това? Че съществуват ред действия и жестове, които изпращат на другия човек сигнала: “Ти ми се харесваш.” Откритата поза (не скръствайте ръце) и огледалното възпроизвеждане на позата на вашия събеседник ще спомогнат да се създаде усещане за близост. Освен това е полезно да се изработят маниери, които да подчертават вашата мъжественост или съответно женственост.
Можете да използвате и т.нар. “танц на жестовете”, синхронизирайки своите действия с тези на човека срещу вас – например да отпиете от чашата едновременно с него.
2. Преживейте заедно някакъв стресова ситуация


Драматична обстановка може да даде тласък на вашите отношения. Ако при среща с даден човек, психиката се намира в състояние на повишена възбуда, това увеличава шанса да се появят и романтични чувства. Между тревогата, възбудата и влечението съществува тясна връзка. Психолозите твърдят, че жена на висок люлеещ се мост изглежда много по-романтична и сексуална, отколкото на улицата. Увеселителните паркове също могат да помогнат - влакчетата на ужасите допринасят за създаването на възбуда и увлечение. Двойките стават по-любвеобвилни и след съвместното гледане на трилър например, отколкото след гледането на някакъв скучен филм.

3. Бъдете женствена


Чувственост и женственост са само някои от най-големите качества на една жена. Мъжете са любители на момичетата, които знаят как да се държат като истински дами и могат да изведат и подчертаят активите си. Вашата прическа, грим и стил на обличане са вашият най-голям плюс освен характерът, разбира се. Тези елементи допринасят за впечатлението, което правите. Съответно са доста важни. А както добре знаем, първото впечатление винаги е най-важно затова се постарайте то да е добро.

Понякога ние жените обичаме да се събираме с приятелки и да обсъждаме други момичета по не много приятен начин, но това не е печелившото поведение. То не привлича мъжете, а напротив. Мъжете харесват женствени и сладки момичета, които не се занимават с клюки и оплюване на останалите наоколо. Така, че по добре запази тази своя страна за приятелките ти, които те познашат по-добре.

4. Покажете класа

Проучване на списание Cosmopolitan от 2008 година показа, че 67% от мъжете си падат по жени тип "съседското момиче", а не по дами с имидж "секс бомба". Разберете, че красотата се крие в това да се държите естествено. Не се опитвайте винаги да изглеждате „гореща", защото ще имате вид на прекалено лесна плячка. Ако сте късметлийка с красиво тяло, не се изкушавайте да демонстрирате всичките си прелести с оскъдно облекло. Съсредоточете се само върху един свой актив в тоалета си – красив бюст, дълги крака, малко дупе и т.н.. Използвайте грима, за да подобрите външния си вид, а не за да го преобразите. Просто бъдете по-изтънчена и стилна.
5. Изисквайте уважение

Това означава, да не му позволявате да се държи грубо не само към вас, но и към всички останали. Ако го чуете да псува или да се държи неприлично или непочтително към други жени или възрастни хора, той просто не е за вас.
Не очаквайте, че мъжът с когото сте била веднага ще ви демонстрира, че иска сериозна връзка с вас, но от друга страна изисквайте той да се държи с уважение към личността ви. Трябва да изисквате респект по отношение на времето, тялото и чувствата си.


6. Не преигравайте и не драматизирайте.

Не всичко е на живот и смърт. Ако мъжът има нужда да се отдръпне от вас за известно време, това не означава, че няма да се върне скоро, но само ако не му досаждате през този период. Не започвайте да драматизирате, ако той не ви се обади три дни, а просто си живейте живота. Мъжете мразят драмата, както и дългите и мъчителни разговори на тема „чувства и отношения".
7. Понякога и мъничко - флиртувайте

Някой момичета си мислят, че флиртуването е под тяхното достойнство, но повярвайте- РАБОТИ! Мъжете просто обужават да са опсипани с внимание и да бъдат третирани като крале. Така, че заметнете коса,  авъртете главата си и се смейте. Покажете красивата си усмивка и го изгледайте изпод мигли. Дори тези стари трикове да ви изглеждат изтъркани клишета, те са такива именно, защото наистина работят!

8. Посмейте се заедно

Всички харесват весели хора, със слънчево поведение. На никой, не му харасва да контактува с песимисти или цялостно негативно настроени към света личности. Опитавай се винаги да виждаш чашата наполовина пълна. Хората са много по-привлечени от усмихнати личности. Просто бъди една от тях и се наслаждавай дори и на най-малките неща. Това прави впечатление.
Съвместно преживеният опит, предизвикващ смях, създава чувство за близост. Класически пример за това е експериментът, проведен от американските психолози Артър Арон и Барбара Фрейли....
 ... Хора, които не се познават, е трябвало да научат заедно танц. Единият от партньорите е бил със завързани очи, а другият е имал сламка в устата си, за да не може да говори. Звучи глупаво, но опитът е показал, че любовта и смехът вървят ръка за ръка.
Мьжете си падат по момичета с чувство за хумор. А хуморът винаги започва със смях. Затова намирай причини да се усмихваш. Да му показваш, че с теб е лесно да се комуникира. И че знаеш как да се забавляваш. Едно от много важните неща, когато се опитваш да накараш някой да се влюби в теб е да подсигуриш, че се смееш на всичките му шеги. Това определено ще го накара да се чувства добре и разбран докато е в твоята компания.

9. Научете се да слушате другите хора


Мъжете обожават да говорят за себе си и вярват, че момичетата, които реално ги слушат са чаровни. Винаги, когато се опитваш да привлечеш нечие внимание, би била много по успешна ако слушаш повече, отколкото говориш. Говори за себе си, на общи теми или за новини и събития около 20% от времето и му дай възможността през останалите 80% той да контролира разговора и да говори за себе си.
10. Дайте му свобода


Излъчвайте увереност като отпуснете достатъчно пространство на обекта на желанията ви. Няма нужда да го заливате с обич непрекъснато. Не забравяйте, че мъжете искат да имат право на свободна воля и да се възползват от него. Оставете в неговите ръце решението дали ще прекара повече време с една жена (вас) или не. Поне във първата фаза на вашата връзка е добре да прикриете съмненията и несигурността си.

11. Не обсебвайте личното му пространство


Няма нужда да разбирате всичко за него още в първите пет минути, за да му се доверите. Уважете личното му пространство и се уверете, че не сте нарушила чувството му за независимост. Стойте далеч от пощата, фейсбук съобщенията и телефона му. С този трик ще инвестирате в една дългосрочна връзка.


12. Научи се да бъдеш търпелива, остави той да те търси

Когато искаш вниманието да е върху теб, трябва да се научиш да си търпелива. Не му звънни през цялото време, така че да изглежда, че го следиш и че си даваш зор. Остави го да си мисли, че си прекалено заета да се забавляваш, за да се сетиш за него. И че ако има желание да прекара време с теб, е по-добре скоро да ти звънне, преди графикът ти да се е запълнил. Остави го да те преследва, така интересът му значително ще се увеличи.


13. Променяйте се


Да умеете да се променяте е много силно качество, което привлича всички. Малките промени в грима, стила на обличане и прическата определено ще привлекат вниманието му. По този начин чрез тези дребни детайли ще покажете своята креативност. Мъжете обичат креативни жени. Дори често те са склонни да смятат, че сте направила трансформацията именно заради него. Много важно е да бъдете различна всеки път, недейте да се забивате в един коловоз относно външният вид.
14. Огледални движения - копирай го


Това звучи леко налудничево на пръв поглед, но повярвай действа. Какво се има в предвид под физическо копитане- когато някой, направи някакво физическо движение, изчакай около 5 секунди и го повтори. Като например- седнали сте на кафе и той слага лакътя си на масата, изчакай около 5 секунди и ти сложи твоят. Това създава едно усещане за близост, което други дори не е в състояние да разбере или обясни. Разбира се, когато си много влюбена и без излишни усилия ти ще копираш всички негови движения - това е психологически доказано.

15. Бъдете самостоятелна

Това означава да не позволявате той винаги да плаща сметките ви. Покажете му, че не зависите изцяло от него и че вашият живот е във ваши ръце. Добрата професия и стабилният доход засилва интереса на мъжете към вас и ги прави да се чустват "ловци"

16.Интересувайте се от неговото мнение


Така вие му показвате, че той е важен за вас, че вие се интересувате не само от себе си. Мъжете са любители на момичетата, които търсят тяхното мнение, гледна точка и становище по различни теми. Това е стратегия, която ще се отрази на намеренията на мъжа. От ваша гледна точка пък той вече ще е допуснат във вашият приятелски кръг. Така ще покажете, че му гласувате доверие. Благодарение на неговите съвети и вашата постоянна загриженост за това именно ТОЙ какво мисли, успехът ви е неизбежен.
17. Не изглеждай отчаяна, не споделяй и най-малките си проблеми, бъди мистериозна

Мъжете не харесват момичета, който хленчат постоянно и изглеждат отчаяни и вкопчени, защото не са в състояние да привлекат никой друг. Те си падат по заети, щастливи и популярни момичета, който изглежтат така всякаш имат светът в краката си и те са тези, който контролират всичко около тях. Дори и да мислиш, че не си такава, опитай се да не му го показваш.


Никога не давайте на мъжа 100% от себе си. Задръжте си поне 10%. Във всяка зараждаща се връзка има преследвач и преследван. Старайте се да не влизате в ролята на преследвача. Не се дръжте като отчаяна жена, която се бори със зъби и нокти за любовта на мъжа.


Пазете чувствата си за себе си и ги споделяйте само с най-близките си приятелки. Демонстрацията на силно желание често е отблъскваща. Бъдете по-дискретна и накарайте мъжа да се чуди какво мислите и изобщо мислите ли за него.
Когато се опитваш да грабнеш нечие внимание, не бъди като отворена книга.

На мъжете им харесва, когато около момичето има лека мистерия. Колкото повече неизвесни има около теб, толкова по-интересно, ще му бъде да се връща отново и отново за още знания. Мисли за себе си, интересите си и заниманията си, като за пиратско съкровище.

Давай му по малко информация, но не му поднасяй цялото съкровище на готово. Той ще иска да продължи да ти звънни и да се срещате, само и само да разбере повече неща за теб. Например, ако те покани да излезете в последната минута, не се съгласявай. Кажи му, че имаш други планове, но с радост би се уговорила да се видите, в някой от следваяите дни, в който програмата ти не е толкова натоварена. Просто не бъди лесна.

18. Бъди точна и бъди надежна


Мъжете винаги, дълбоко подсъзнателно си остават едни малки деца, здраво привързани към образа на майката. Те винаги несъзнателно избират момиче, което прилича на майка им. Момиче на което могат да разчитат и в най-трудните за тях моменти, без да разгласява тайните им на първата срешната приятелка или познат. Когато мъжът разбере, че може да разчита на вас, а не сте само една красива и разглезена лигла, считайте, че той ще е винаги ваш.


19. Не бъди лесна

Ако наистина искаш да накараш мъжа да се влюби в теб, трябван да задържиш положението възможно най-дълго. Повечето мъже тръгват след момичетата с една единствена цел, но им отнема време докато осъзнаяят, че наистина им пука за това момиче. Така, че задръж фронта и позволи на връзката ти да се развие по начина описан в големите книги. Дори ако си склонна, можеш да последваш някой от съветите в американските филми- като никакъв секс първия месец или 3 месеца. Така поне наистина ще си сигурна, че той не е около теб, само заради това.


20. Изберете подходящата музика

Психолози от Масачузетс са доказали справедливостта на думите на Шекспир - “Любовта се храни с музика”. Това особено се отнася до рок-музиката. Жените намират мъжете за по-привлекателни, ако слушат именно такъв тип музика.

21. Използвайте... любовен елексир


Странно, но факт - спрей за нос, съдържащ хормона окситоцин, може да накара хората да ви се доверят. Засега обаче няма доказателства, че той може да ги накара и да се влюбят във вас. Забранени препарати като кокаин или амфетамин могат да стимулират чувството за еуфория, възникващо при влюбването, повишавайки нивото на допамин, но същият ефект може да се постигне и с физически упражнения. Фетилетиламинът е друг невромедиатор - наричат го “молекулата на любовта”, който предизвиква чувство на възбуда и неясно предчувствие. Той се съдържа в големи количества
22. Научи се да готвиш добре

Не случайно е казано, че любовта на мъжа се минава през стомаха му- и това е самата истина. Малък трик, който можеш да употребиш е да опечеш няколко кексчета и просто да му занесеш някое друго, без да има повод за което. Това наистина може да го накара да се влюби в теб.
23. Погледнете се в очите


Всяка кокетка знае, че зрителният контакт е акт с изключително силно емоционално въздействие. Психолозите твърдят, че когато двама души се гледат един друг в очите, възниква чувство за близост. Неврофизиолозите обясняват, че когато се срещаме с някого чрез погледи, се възбужда този участък от мозъка, който е свързан с получаването на награда. Зрителният контакт прави чудеса, но бъдете внимателни, защото партньорът срещу вас може да не отговаря на погледа ви.
24. Не си губете времето.

Ако въпреки всичките ви усилия, той не ви отделя нужното внимание, винаги е повече зает със своите приятели, хобита и бизнес, не си губете времето - намерете сили да преосмислите чуствата си и да си тръгнете. Създайте си репутация на жена, която не си губи времето с идиоти, които не знаят какво искат. Не си хабете сълзите и енергията за мъж, който не го заслужава. По-добре се огледайте за някой друг.www.ydara.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com