Архив

< Април 2014 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 30        
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Българска история

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

besikaaРазкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...
 
Откриха столицата на тракийското племе одриси в Средна гора, търсена от 130 години!

kozaУчени археолози водени от доц. Иван Христов откриха столица на одрисите 

Прочетете още...
 
Небето помни. Бог вижда - електронна книга/Славяни, българи, протобългари или траки?

ОКОЕтногенезис и създадени култури от протобългарите

Прочетете още...
 
Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

etruskiТочно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

Прочетете още...
 
Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

the-eagle-movie1Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...
 
Готи и Гети - германци или траки? Историята, която не познаваме - унищожението

aethicus"Всеки народ се идентифицира със своята история, с приноса си към културата на човечеството, и

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част I

BULGAR DAGH 1Малко хора знаят, че на територията на Мала Азия - стара българска земя, завладяна

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

BULGAR DAGH ankaraКой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...
 
Банер

Популярно

Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

Кой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...

Влиянието на футболa върху концентрацията и вниманието при децата от школата на „Marevstars”

„С талант стигаш до вратата, но характерът е онова, което те прекарва през нея“ Джон Уудън, един от ...

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността или запълване на празнота

Отдавна в глобализирано развитите икономики не се произвеждат стоки, а потребности и желания за прит...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите ду...

Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

... и бързо ще да се е разнесла чудната новина за удивителното дете, докоснато сякаш свише

Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

Преди 7 000 хиляди години назад във времето, в периода много  преди възникването на

Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя сътвориха световната история

Римската империя, която управляваше света! Историята й започва преди около

  • Влиянието на футболa върху концентрацията и вниманието при децата от школата на „Marevstars”

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността или запълване на празнота

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

  • Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

  • Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя сътвориха световната история

giftsВсеки обича да получава подаръци. Повечето обичат да ги подаряват. Получаването

и подаряването имат своите подсъзнателни мотивации и психологически обяснения. Подаряването може да бъде вид уважение, но също така и продиктувано от желанието за обсебване, власт и контрол или очаквана определена изгода. Рядко хората се замислят върху подаръците, които получават, а подаръкът може да разкрие много за характера на човек. И така, дами, погледнете какви подаръци ви поднася любимият човек.


gifts

Шоколад, бонбони

Рядко се случва той да дойде на среща, без да извади от джоба си някакво шоколадово изкушение? Макар че това издава чревоугодник, все пак знайте, че този човек много държи на вас. Той е силно влюбен и е готов да задоволи всичките ви капризи, но очаква и вие да сторите същото за него. Всеотдаен и отзивчив, той е вечното дете. Бъдете готови за променливи настроения и капризи. Ако сте авантюрист, това е идеалният вариант за вас. Дори и на 50 години той ще е забавен и шеговит, а сексът с него обещава да бъде разнообразен и ободряващ. Ако сте сериозна личност, предпочитаща до себе си стабилен и уравновесен човек, отговорен към дома и семейството, приемащ ударите на живота и стабилно уравновесен, дори и да си затворите очите за бебешкото в него, рискувате един ден да се почувствате като негова майка.


Златни синджири
Този тип определено иска да ви впримчи в любовната си хватка. Тъй като синджирът подсъзнателно му напомня за верига, с която той иска да ви обвърже. Тези мъже са обсебващи, със силна воля да доминират и командват. Това са силни, обичащи да изпъкват, доминантни мъжкари - ще подредят живота ви, така както те искат, без да може да гъкнете дори. Вие няма да имате думата не само за елементарни неща като в кой ресторант да вечеряте или къде да отидете на почивка, но и съществени - дали да продължите да учите и дали да работите или да си останете в къщи. Той ще ви се меси дори дали да се гримирате или колко дълга да е полата ви. Те определено са способни и и преуспели в бизнеса и ще ви донесат комфорт и лукс, но с тях ще се чусвтвате като птиче в златна клетка - имащи всичко, но не свободни.

 

Часовник

Часовника едва ли е най-подходящия подарък за такъв празник, но ако все пак получите такъв подарък, то бъдете сигурни, че вашия партньор е върл реалист и не страда от предразсъдъци. Той е материалист, човек на думите и делата. Той държи на връзката ви и мисли за вас постоянно и непрестанно (съдейки по часовника). За съжаление обаче в него няма и капчица романтика, но за сметка на това е добър баща и верен съпруг (вероятно).


Романтик с яркочервени рози

С този тип хора трябва да бъдете внимателни. Той вероятно е енигматична, сложна душа, която малко хора на този свят могат да разберат. Лесно раним е, изглежда много крехък или някой го е посъветвал, че това е най-лесният начин да задържи гадже и да се надене халката.
След Менделсоновия химн най-вероятно букетите с цветя и романтиката ще намалеят и един ден няма да остане спомен от тях. Дали защото вече ви е покорил или цветята отиват при друга - така и няма да разберете. При всички положения насреща си имате егоцентрик, който на всичкото отгоре е и пресметлив и обича да контролира нещата. Той е проучил и има представа за това как трябва да се случват нещата в една връзка и вие сте длъжна да ги приемете.
Възможно е обаче това да е един мил и доверчив мъж, много млад и неопитен мъж, доверил се на съвета на близък приятел или просто прочел някъде си, че без букет от червени рози не се ходи на среща, но и така да е, все пак той си остава леко наивен и все още непорастнал за голяма връзка.Пухкави играчки - мечоци, зайчета

Насреща си имате един сантиментален, но отговорен и с чувство на хумор човек. На тези хора може да разчитате, те ще ви помогнат да разрешите сложни задачи и проблеми в личния си живот и в службата. Той е усмихнат, всеопрощаващ - неговото сърце е широко скроено. Той ще прости всичките ви женски слабости, неочаквани избухвания, лошото настроение, дори и хитрувания. Най-малкото защото това е присъщо на характера му. Има страхотно чувство за хумор, така че с него рядко ще ви е скучно дори и след дълъг семеен живот. Той ще цени женствеността и ласките на приятелката си. Очаквайте от него също да бъде нежен и любвеобилен и чудеса в секса, само и само да ви достави удоволствието, за което сте мечтала.


Пуловерът пък е в списъка с подаръците на добрия, грижовен, чувствителен и сантиментален мъж, който иска да ви обгърне с любов. С такъв господин трябва да сте внимателна, защото той е ранима и чувствителна душа. Ако ви подари пуловер, значи високо ви цени и за него постепенно се превръщате в спътничка в живота. За това не критикувайте, дори цветът да не ви харесва особено.Глинени гърнета, вази, саксии

Особено ако е зачестил напоследък с тези подаръци - той смята да ви предложи брак. Този тип мъже са домошари, умеят да печелят пари и обикновено осигуряват на съпругата си добра обезпеченост. С него ще се чувствате изключително сигурна, дори разглезена. Вие сте неговата кралица, която той никога няма да свали от пиедестала на своите представи. Обаче не очаквайте кой знае какъв бурен живот - и в ежедневието, и в секса. Без особено въображение, в леглото той ще изпълнява стриктно съпружеските си задължения. Той ще е перфектен баща, способен да разрешава проблемите от раз, но тъй като е доминантна личност - те ще бъдат решени, както той реши.

Ако в лъскавата кутия с панделка откриете тостер, не бързайте да се мръщите. Защото срещу себе си имате стабилен, надежден и практичен човек, обясняват психолозите. Такъв господин планира да прекарате заедно много дни. Мечтае за тиха утрин през уикенда с две чаши кафе и препечени филийки, вестник и спокоен разговор. Господинът, избрал такъв подарък, се стреми към стабилни и сигурни отношения. Той вижда във вас жена, даже майка на многобройно семейство. Ако все още не сте сключили брак, имайте едно наум, защото този мъж мисли за женитба.
Ако търсите спокойствие, стабилен живот, наживяли сте се достатъчно - той е идеалният.

 

 

Подарява ви редовно червено или черно дантелено секси бельо

Насреща ви е най-чистата проба егоист. Това е човек, който се стреми да получи повече и всичко докрай от вашите сексуални отношения. Тези подаръци свидетелстват за това, че мисълта му е обсебена единствено от сексуални удоволствия и нови изживявания. Той е непостоянен, женкар и вятърничав любовник, който умее да побърква жените в леглото, така че да ти избие всякакви съмнения относно бъдещето на вашата сексуална връзка. Ако обаче не се примирите да бъдете просто един сексуален обект, а нещо повече за него, и този тигър може да бъде укротен.
Парфюми

Мъжете, които подаряват парфюми, биват три типа:


- Първите ви подаряват парфюм, за който ти в някой момент си му споменала, или нещо подобно, разчитайки на своето лично обоняние. Това не е изненада, а солиден подарък на стабилен и сериозен мъж, внимателен към нуждите не само на жената, която обича, а и към близките нему хора. Това е гаранция, че той ще си остане такъв дори и след дълъг семеен живот. Той има сериозни намерения към теб и на него може да се разчита.- Вторият тип тича в магазина и купува първото нещо, което се изпречи пред погледа му или онова, което му препоръчва продавачката, или просто грабва първата най-голяма и най-шарена кутия. Той знае, че му трябва някакъв подарък, но няма желание да обикаля, да мисли, да избира. Този мъж е изключително лекомислен, мързелив, егоист, невнимателен към нуждите и желанията на другите и той изобщо не ви трябва. Той ще е такъв винаги, с всекиго и навсякъде. Това е мъж "отбий номера".- Третият тип избира класика - класически и познат парфюм. Това са конформисти, те обичат реда, порядъка, установените норми, благоприличието. Те обаче са и страхливци - застраховат се предварително от провал, без да са си направили труда да изучат вашите вкусове. С такива мъже може и да се чувствате спокойно, но ако сте с буен и приключенчески нрав, ще ви бъде безкрайно скучно и досадно. Животът ви ще е предначертан поне с година напред, както и почивките - така че ако не обичате изненади и авантюри, това е вашият тип.

www.ydara.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ydara.com използва "бисквитки", за да улесни Вашето сърфиране и да Ви покаже съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Виж повече! To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information

Ключови думи

Търсене/ Search

Най-четени

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
 
Проверете какво биха казали за вашия характер графолозите/ Тест

testАнализът на почерка може да даде ценен съвет на следователя, психолога или

Прочетете още...
 
Начин да опознаеш детето си/ Рисувателен психологичен тест

previewДвата основни рисувателни теста „Рисунка на човек“ за интелектуална и

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

ydara.com използва "бисквитки", за да улесни Вашето сърфиране и да Ви покаже съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Виж повече! To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information