Архив

< Септември 2013 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Готи и Гети - германци или траки? Историята, която не познаваме - унищожението

"Всеки народ се идентифицира със своята история, с приноса си към културата на човечеството, и

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

korab 1- Говориш за технологията на Звездната врата. Мислиш ли, че тя наистина съществува?

- Няма никакво съмнение. Трябва да се знае, че Филаделфийският експеримент беше напълно реален. Ако проверите историята в детайли, ефектът, довел до Филаделфийския експеримент, бе открит от Военноморския флот. Използвали са високоинтензивна електромагнитна спойка за строителството на военните кораби. Има определена величина на енергийната интензивност, която се достига с помощта на обикновена електромагнитна енергия – именно с нея се свива пространството. То се свива в себе си и се създава ефекта на пространствено-времевия тунел.

Из запис на шоуто “От бряга до бряг” с водещ Джордж Нури и Дейвид Уилкок, 4 януари 2009

 

korab 1

 

DavidWilcockDavid Wilcock

 

 Болестта на д-р Жаров, наречена на името на руския, медик, който се занимава с изследването на животни, загинали от ядрен взрив. Болестта се изразява в това, че хора, работещи в мощните полета, възникващи близко до епицентъра на ядрен взрив, не дишат и не се движат в продължение на няколко денонощия. Отначало ги считали ги за мъртви и ги погребвали.


Но след експерименталното откритие на Жаров им давали възможност няколко дни да си полежат и да си „отспят”, след което „труповете” оживявали.Съществува предположение, че тази загадъчна болест, се предизвиква не толкова от силната радиация, колкото от пребиваването на живите организми в изкривено времево поле, възникващо в резултат на мощния електромагнитен импулс при ядрен взрив.


Симптомите на болестта на Жаров съвпадат с описанията на състоянието на хора, които са взели участие в така наречения Филаделфийския експеримент.На 18 април 1955 г. около 1 часа през нощта се спукала аортата и спряло сърцето на автора на знаменитата Теория на относителността. Тихо, в присъствието само на най-близките, неговото тяло е предадено за кремиране близо до Трентън, щата Ню Джърси.

 

--------------------------------

/Справка:

Филаделфийски експеримент

Филаделфийският експеримент е военноморски експеримент, за който се предполага, че е бил проведен във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ около 28 октомври 1943 г. Експериментът е познат още като Проект Дъга.

Предполага се, че американският военноморски oхраняващ кораб USS Eldridge е бил направен невидим (или „забулен“) за вражеските устройства.

Историята за експеримента е смятана за измислица. Американският военноморски флот твърди, че такъв експеримент не съществува и детайлите по историята противоречат на добре познати факти за кораба, както и на законите на физиката. Историята отразява въображението на хората, подкрепящи конспиративната теория.

Експериментът се основава на Общата теория на полетата на Айнщайн. Теорията се базира на математически и физични обосновки на едни от основните природни сили - елекромагнитното излъчване и гравитацията. Казано с други думи - теорията слива в едно електромагнетизма и гравитацията.

 

В резултат на това, успешно ще може да се манипулира светлината, което на практика би довело до невъзможността на човек да види определен обект, светлината около който е изкривена. Независими учени твърдят, че Общата теория за полетата позволява използването на електрични генератори, с помощта на които да се извърши изкривяване на светлината около даден обект, вследствие на което той става невидими за човешкото око.

 

Първият експеримент е проведен на 22 юли 1943 г. и води до почти пълното „изчезване“ на корабът „Елдрич“. Екипажът на кораба твърди, че по необясним за тях начин, някои от моряците са си сменили местоположението в кораба. Един от тях разказва, че в началото на експеримента се е намирал на палубата, а след това се е озовал в нивото под нея. Опитът бил повторен на 28 октомври 1943 г., тогава "Елдрич" не само станал напълно невидим, но и практически сменил местоположението си. За секунди корабът се телепортирал до Норфолк, Вирджиния (на разстояние 320 km).

--------------------------

По желание на самия Айнщайн  погребението на праха му било пазено в тайна. Но съществува 1400-08 190712Алберт Айнщайн  легенда, че заедно с него бил погребан и прах от ръкописите на последните му научни разработки, изгорени от Айнщайн преди смъртта му. Той смятал, че тези знания към настоящия момент са могли само да навредят на човечеството.Що за разработки са били изгорени? Отговорът, за съжаление, гениалният учен отнесъл със себе си.Опитът за разгадаване на тайните му ни принуждава да стъпим на нестабилната почва на предположенията, допусканията, спомените на съвременици на учения, но в достоверността на фактите никога няма да бъдем напълно сигурни. Знае се, че Алберт Айнщайн през последните години от живота си активно се обявил против създаването на ядрено оръжие, работейки по това време по създаването на Единната теория за полето. Нейният смисъл основно се заключава в това - с помощта на едно единствено уравнение да се опише взаимодействието на три фундаментални сили: електромагнитните, гравитационните и ядрените.


Вероятно неочаквано откритие именно в тази област подтикнало Айнщайн да унищожи своя труд. Но ако се вярва на някои западни изследователи американските военни ведомства са успели да използват част от теоретичните изчисления на великия физик още докато той все още не е осъзнавал криещите се в тях опасности. Първоначалната задача не обещавала нищо неочаквано.


Вървяла войната, а военните специалисти всячески се стараели да направят своите кораби и самолети трудно забележими за локаторите на противника. Възникнала идеята за създаването на електромагнитно поле с такова напрежение, че светлинните лъчи да се свият в пашкул, който да направи обекта невидим както за човека, така и за приборите. На Айнщайн, като силен теоретик в тази област, му поръчали да направи изчисленията. По-нататък последвали събития, които се превърнаха в една от най-големите загадки на миналия ХХ век. През 1943 г. във Филаделфия се случила тайнствена история, свързана с есминеца „Елдридж”.


Какво е станало? Корабът, на който според съществуващата версия, били монтирани  „генераторите за невидимост”, не просто изчезнал от полезрението на наблюдателите и от екраните на радарите, а сякаш пропаднал в друго измерение и се появил отново след известно време с почти обезумял екипаж на борда. Но главното дори не е в изчезването на кораба, а в загадъчните последствия, който оказал експериментът върху екипажа на военния кораб.


С моряците започнали да се случват невероятни неща: едни сякаш били „замразени” и извън хода на реалното време. Други се „разтваряли”  във въздуха и никога повече не се появили отново…


Разказът за това загадъчно произшествие се предавал от уста на уста, обраствайки с най-невероятни подробности. И макар от ръководството на Военноморските сили на САЩ да било направено опровержение на всички слухове по повод този експеримент, много изследователи окачествили официалната версия като фалшива. И за това си имат основания. Намерени били документи, потвърждаващи, че от 1943 до 1944 г. Айнщайн бил на служба в морското министерство във Вашингтон.

 

Появили се свидетели, един от който лично е видял изчезването на „Елдридж”, други  имали в ръцете си листчета с изчисления, направени от ръката на Айнщайн, който притежавал доста характерен почерк.  Намерена била дори вестникарска изрезка от онези времена, говореща за матроси, слезли от кораба и разтопили се през очите на очевидци.

Всичко това може да бъде оспорено, защото не е запазено най-главното – документите за този експеримент. Много биха могли да „разкажат”  и бордовите дневници на кораба, но те загадъчно изчезнали.

 

В крайна сметка на всички въпроси на изследователите, се получавал отговор: „да се намерят, а следователно и предоставят на ваше разположение, е невъзможно”.  А вахтените журнали на съпровождащия кораб „Форесет” били унищожени по нареждане свише, макар това да противоречи на всички правила. Ръкописите на гениалния физик, е възможно  да обясняват къде е изчезнал „Елдридж”, но Айнщайн не е пожелал да ни ги остави.

Скептиците възразяват: „Корабът не може да попадне в друго измерение дори и заради това, че никакви други измерения, освен нашето, не съществуват”. Сега обаче за учените е аксиомно твърдението, че изкривеното пространство, затворено в гравитационен колапс, образува така наречената сфера на Шварцшилд или „черна дупка”, в която може би е затворена цялата Вселена. Малцина са, които знаят, че академик Андрей Сахаров, както и Айнщайн, са посветили много години на космологията.

За съжаление такъв негов труд като „Поливалентен модел на Вселената”, публикуван през 1969 г. в изключително малък тираж и други статии, посветени на свойствата на изкривеното пространство, практически са недостъпни за масовия читател. Но в тях Сахаров твърди, че заедно с наблюдаемата Вселена съществуват и множество други, много от които притежават коренно различни характеристики.

 

В наше време идеята за паралелните светове вече е призната. И не малко учени твърдят,  че в тях може да се попадне без да се пътува в Космоса. В тях може да се проникне без да се напуска Земята,  пробивайки пространството чрез мощно енергетично въздействие. Но това все пак са теории.

А на практика?  Експертите от комисията „Феномен” събирали троха по троха информацията за реалните факти за влиянието на електромагнитното поле върху характеристиките на пространството. Преглеждали се всички физически явления, предизвикващи мощно изхвърляне на енергия, в това число и ядрените взривове, които, както е известно са съпроводени от електромагнитни разрушения.


Ето един любопитен факт: Това е свидетелство на човек, на който атомна бомба се взривила буквално под краката му.

Сергей Алексеевич Алексеенко  работел на Семипалатинския ядрен полигон като военен строител. В неговите задължения влизало да възстановява съоръженията, разрушение при изпитанията на поредния заряд.

През лятото на 1973 г. той служил в строителните войски на Министерството на отбраната на Съветския съюз. Заедно с още един съпровождащ го той трябвало да огледа пространство от около 3 километра, където бил заложен зарядът, а после от специален бункер да наблюдава взрива. Но нещо не сработило. И взривът гръмнал, когато наблюдателите дошли до самото дере, където бил зарядът.

 

„Почуствах, как кракът ми увисна в някакво пространство без опора, спомня си Алексеенко.
Нещо ме повдигна. НАМИРАЩИЯТ СЕ ПРЕД МЕН КОНСТАНТИН МИХАЙЛОВИЧ (ГЕНЕРАЛ ВЕРТЕЛОВ) И ИВАНОВ ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗАХА ДОЛУ И НЯКАК СИ – СМАЛЕНИ.

 

АЗ ПРЕСТАНАХ ДА УСЕЩАМ ЗЕМЯТА ПОД СЕБЕ СИ, СЯКАШ ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО ИЗЧЕЗНА. СЛЕД ТОВА ЧУХ ТЕЖКА, ПРОТЯЖНА ВЪДИШКА ПНЯКЪДЕ ОТДОЛУ, СЛЕД КОЕТО АЗ СЕ ОКАЗАХ НА ДЪНОТО НА ДЪЛБОКАТА КЛИСУРА. 

 

ИВАНОВ ИЗЧЕЗНА ОТ ПОЛЗЕРЕНИЕТО МИ, А КОНСТАНТИН МИХАЙЛОВИЧ ГО ВИДЯХ САКЯШ ПРЕЗ НЯКАКВИ ОГРОМНИ ЛЕЩИ УВЕЛИЧЕН НЯКОЛКО ПЪТИ. СЛЕД ТОВА ВЪЛНАТА УТИХНА И НИЕ ВСИЧКИ ОТНОВО СТОЯХМЕ НА ТВЪРДАТА ПОВЪРХНОСТ, КОЯТО  ОБАЧЕ ТРЕПЕРЕШЕ КАТО ЖЕЛЕ.

 

СЛЕД ТОВА СЯКАШ РЯЗКО БЯХА ЗАТВОРЕНИ ВРАТИТЕ НА ДРУГИЯ СВЯТ, ТРЕПЕРЕНЕТО ПРЕСТАНА И ЗЕМНАТА ТВЪРД ОТНОВО ЗАСТИНА, ВРЪЩАЙКИ МИ УСЕЩАНЕТО ЗА РЕАЛНАТА СИЛА НА ТЕЖЕСТТА.”

 

НЯМА ДА АКЦЕНТИРАМЕ НА ИЗРАЗА  „ВРАТА КЪМ ДРУГ СВЯТ”, ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ ОТДАДЕ НА ЕМОЦИОНАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОЧЕВИДЕЦА, ОКАЗДАЛ СЕ В ДОСТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СИТУАЦИЯ. НО ОПИСАНИЕТО НА ОПТИЧНИТЕ ЕФЕКТИ – ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО ПРИ ИЗКРИВЯВАНЕТО НА ЛЪЧИТЕ НА СВЕТЛИНАТА.

И ОЩЕ АЛЕКСЕЕНКО СИ СПОМНЯ ЗА НЕОБИЧАЙНАТА БОЛКА, КОЯТО ПОЛУЧАВАЛИ ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ РАБОТЕЩИТЕ НА СЕМИПАЛАТИНСКИЯ ПОЛИГОН.   ПО МЕЖДУ СИ ВСИЧКИ Я НАРИЧАЛИ „РАЗПАДАНЕ” ИЛИ БОЛЕСТТА НА Д-Р ЖАРОВ.


ДОКТОР ЖАРОВ ИЗСЛЕДВАЛ ЖИВОТНИ, КОИТО ЗА ЦЕЛИТЕ НА ПРОУЧВАНИЯТА БИЛИ ПОДЛАГАНИ НА НЕПОСРЕДСТВЕНО ВЪЗДЕСТВИЕ НА ЯДРЕН ВЗРИВ. ТОЙ СЕ НАТЪКНАЛ НА СТРАНЕН ЕФЕКТ. „РАЗБИТИТЕ” ЖИВОТНИ СЯКАШ ИЗЛИЗАЛИ ОТ ЖИВОТА ЗА НЯКОЛКО ДЕНОНОЩИЯ – НЕ ДИШАЛИ, НЕ СЕ ДВИЖЕЛИ, СЛЕД КОЕТО ОБАЧЕ ИЗВЕДНЪЖ СЕ ИЗПРАВЯЛИ И ЗАПОЧВАЛИ ДА СЕ ДВИЖАТ СЯКАШ НИЩО НЕ Е БИЛО.  СЪЩОТО СЕ СЛУЧВАЛО И С РАБОТНИЦИТЕ НА ПОЛИГОНА.

Преди откритието на Жаров, „разбитите” работници просто ги погребвали, разказва Алексеенко. По-късно обаче ги оставяли да си лежат. Аз самият няколко пъти се „разпадах”. Последното усещане преди разпадането е сякаш някой е дръпнал щепсела от контакта и ти преставаш да съществуваш”, казва той.

Не напомня ли всичко това по удивителен начин онова, което е станало с екипажа на военния кораб „Елдрижд”? Спомнете си твърденията на очевидците за това, че матросите „сякаш изпадали от реалния ход на времето”.

Между другото подобни загадъчни заболявания се наблюдавали и у работници във фирмата „Локхийд”, монтираща самолети невидимки, представили се толкова добре по време на войната в Персийския Залив.

Както съобщават експертите невидимостта на тези машини се постига с помощта на използването на специални материали, необичайните свойства на които вероятно се получават след обработката им с „генератор на невидимостта” – подобен на този, който бил изпитан на кораба ”Елдридж”.Нима тази тайна – на реалния пробив в друго измерение, е решил да занесе в гроба със себе си Айнщайн?
 

Експериментът “Филаделфия” или "Проектът Дъга" ("Project Rainbow")

Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 г. от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът “Елдридж” да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк. Първоначалният ръководител на проекта е Никола Тесла.

Тесла настоява опитът да се проведе без екипаж на борда, но предложението му не е прието, teslaНикола Теслапоради което той прекратява участието си в него. Ръководител на проекта става Фон Нюман, използван е проектиран от него генератор, но създадените електромагнитни полета се оказват много нестабилни...

Постигната е и радарна и пълна невидимост, но придружени със значително изкривяване на пространствено-времевия континуум, излизане на оборудването на кораба извън контрол и много други странични ефекти - те стават причина от борда му да скочат братята Дънкан и Едуард Камерън, които се озовават в 1983 година - тоест, в началото на втората фаза на същия експеримент, предприет на 12 август 1983 г., т.е. - 40 години след първия опит. Изкривяването става причина едно от присъстващите там НЛО да се измести в подземната база Монтоук от 1983 г. и да се заклещи там.

Целта е единият експеримент да се “сключи” с другия - провеждан след 40 години. Получава се разкъсване на пространствено-времевия континуум. С помощта на извърземна технология, Камерън бива изпратен обратно във Филаделфия, за да спре по някакъв начин отказалото оборудване - той прави това. През 20 години в магнитното поле на Земята възникват пикове, по време на които се отварят портали към хиперпространството.

Поредният такъв пик е през 2003 година. В резултат от тези експерименти, в пространствено-времевия континуум е пробита дупка, през която навлизат множество извънземни - нещо, което не е било предвидено от провеждащите експеримента - през така създадения тунел са навлезли масово в нашата галактика извънземните Сиви. Сегашното име на Ед Камерън е Ал Биелек.

Ал Биелек запазва спомените от живота и личността на Едуард Камерън, участвал заедно със своя брат Дънкан в експеримента Филаделфия. Според Ал, на тайното правителство е била дадена извънземна технология, с помощта на която човешко същество може да бъде регресирано до произволна възраст. Впоследствие това твърдение е потвърдено и от Стефани и Майкъл Релф, който също е работил на Марс и е бил подложен на продължила 20 години възрастова регресия.


За любителите на Индиана Джоунс: изглежда, една влакова композиция нацистко злато, мистериозно изчезнало от транспортиращата го подводница някъде край бреговете на Монтоук, Ню Йорк, след войната е било открито погребано в тунел някъде в Европа.


ЕКСПЕРИМЕНТЪТ "ФИЛАДЕЛФИЯ" ПРОДЪЛЖАВА

Преди 30 години, едно от седмичните издания в Ню Йорк, специализирано в отразяването на загадъчни инциденти, излезе със сензационно заглавие: "На изоставената база на ВВС в Монтоук продължава експеримента Филаделфия, който започна през 1943 г. с разрушителя" Елдридж ".


Скоро на тази тема излезли още няколко публикации, дори от доста уважавани издания. Даже и "Ню Йорк Таймс" помества бележка за това, че командването на Военноморските изследвания никога не е прекратявало тайния проект "Дъга", а най-новите експерименти са взели напълно нова посока - електронното "облъчване на мозъка" и програмирани ефекти върху съзнанието на човек.

    
На североизточното крайбрежие на Лонг Айлънд в Ню Йорк се намира област Монтоук (Montauk), известнa на повечето жители с живописната си природа и крайбрежния фар. Някога това е бил малък град , заобиколен от рибарски селища, но мегаполиса отдавна достигна до него със своите комуникации, превръщайки го в крайградско курортно селище.

На северозападния край на острова, зад недействащото фериботно трасе има останки от стара крепост - отбранителни валове от времената на Войната за независимост. Нататък са разположени казарми и хангари на бившата база на военновъздушните сили.

В юлска бурна нощ през 1983 г. в близост до Moнтоукската ВВС база имало голяма експлозия в местната електроцентрала, отразила се на цялата област. След няколко дни местните жители прочели във вестниците, че "тайните физици", провеждащи някакви експерименти с хеликоптер на Moнтоукския вертолетен полигон , успели да направят "подпространствен преход" в 1943 година. Скоро курортното градче се изпълнило с тълпи от репортери, очакващи с нетърпение появата на "скитащия в сложните коридори на пространството и времето" разрушител "Елдридж", който изчезнал в пристанището на Филаделфия.

Последвалите публикации с най-различни предположения били последната капка за управлението на "свръхсекретния проект". В един прекрасен ден на територията на бившата база била свикана открита пресконференция, на която няколко цивилни, но с военно влияние "радиоинженери", както те се представили, разказали за своите цели и задачи.

От техните сложни обяснения следвало, че някакъв фонд предоставил безвъзмездни средства за съвместни научни изследвания с военноморските сили на САЩ на горните слоеве на атмосферата . И, разбира се, ръководството на изследователския център се извинява за изгорялата от мълния подстанция, въпреки че, най-общо казано, това е само следствие от развилнялата се стихия ...

        

Moнтоукският полигон

Според различни източници, изпълнението на "Феникс" започва през 1948 година и продължава до 1967 година. Когато проектът е завършен, окончателният доклад е изпратен в Конгреса на САЩ. В този дълъг документ се посочва, че човешкото съзнание е изложено на електромагнитно излъчване и по принцип, това явление може да има важно значение за отбраната. Подобно изявление доста озадачило повечето конгресмени, и след кратка консултация с експерти, бе взето решение да се откажат от по-нататъшни изследвания.

Тогава при търсенето на средства ръководството на проекта се обръща към Defense Advanced Research Projects Agency - DARPA . Това е строго секретна проектна организация, а както предполага нейното име, отговаря за развитието на нови военни технологии, осигуряващи превъзходство на американската армия. Призивите на участниците във "Феникс" за продължение на работата с цел изпреварване на други страни в развитието на средствата за радиовълново въздействие върху човешкия мозък са напълно одобрени от отговорния персонал на DARPA, провели експертиза на проекта.

Така "Феникс" е получил силна финансова база, уж за да се преодолее пропастта между основните неврофизиологични изследвания и прилагането им във военната сфера. Така започва изпълнението на проекта "Феникс 2", който в пресата често се нарича "Rainbow Phoenix", или просто Moнтоукски проект.

           
Загадката на д-р Биелек

През 80-те години проектът "Rainbow Phoenix" отново е на ръба на закриването. Проблемът е, че субсидията на DARPA е приключила и американската агенция за национална сигурност спира финансирането на проекта, след като е получила нелоши образци на портативни микровълнови излъчватели.

 

Смята се, че най-известният "практичен показател" на монтоукските експерименти е разработването на миниатюрни преносими генератори на микровълнова радиация. Това ново оръжие на "тайнствеността" нацяло не оставя следи, като причинява сериозно неразположение със загуба на съзнание и сърдечни пристъпи и дори смърт. Допълнителната разработка на тези знаменити "случаи на смърт" се проведе някъде в недрата на свръхзасекретена организация.

В Пентагона се появил конкурентния проект HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), програма за изследвана на йоносферата при висока честота на въздействието. И след това значителни ресурси са отделени за развитието на "импулсните електронни оръжия ", които са били успешно тествани в Югославия, Ирак и Афганистан.

Последният опит по някакъв начин да бъдат привлечени потенциални спонсори и клиенти става със "случайно изтичане на информация" чрез някой си Ал Биелек, един от авторите на спорната книга " Експериментът Филаделфия и други НЛО мистерии". Напълно непознат на научната общност, "д-р Биелек" твърди, че е участвал в разработването на "Rainbow Phoenix" и много следващи "дъщерни програми". Но той не може да даде разумно обяснение за странното поведение на морските и сухоземни животни, понякога претърпяващи много необичайна мутация.

Може да си припомним, че в близост до Лонг Айлънд бяха отбелязвали веднъж масова смъртност на диви и домашни животни. Това се случило през първото десетилетие на ХХ век, когато видният американски изобретател Никола Тесла (от сръбски произход) проведе поредица от експерименти върху своя етерен резонатор.

Това мистериозно устройство, което понякога наричали "лъчево оръжие на Тесла" е разположено на известната кула Ворденклиф. Местните хора много бързо сравнили периодите на работен режим на кулата, покрита с огнени гирлянди от статично електричество и странното поведение на техните домашни любимци. Котки, кучета, коне и крави били обхващани от пристъпи на внезапна лудост .

Животните губели ориентация, падали и се търкаляли по земята. Тогава околните болници се препълват с хипертоници и болни от сърце. Всичко това в немалка степен допринесло, въпреки бурните протести на Тесла, за прекратяване на опитите и демонтиране на цялото оборудване, включително кулата на ефирния резонатор през 1917 година.

Изглежда, че нещо подобно станало и в Монтоук. В крайна сметка, събраните от журналисти данни показват, че американските военни не само са провели изследване на въздействието на микровълновото излъчване върху човешкия мозък. Освен това като Тесла, са се опитали да извършат облъчване на безлюден район и океана. В случая те внимателно проследили реакцията на представители на сухоземната и водната фауна.

            
Безславен край

Значителна роля в скандалния край на така и не успелия да се възроди "Феникс" изиграли и авторитетни екологични организации. След три последователни масови засядания на китообразни до плажовете и плитчините започнали демонстрациите на "зелените" срещу Moнтоукския полигон . Това привлякло сериозно внимание на американските медии, които със своите публикации в крайна сметка разсеяли ореола на тайнственост над опитите за съживяване на "лъчевото оръжие на Тесла".

Дали това са били последни експерименти по микровълновите въздействия върху хората и животните? Не, разбира се! В това са абсолютно сигурни всички, които по някакъв начин са имали контакт с проекта "Феникс". Разбира се, някъде понастоящем се провеждат нови експерименти, за да се намерят нови начини чрез радиовълни да се порази живата сила на противника


Изведнъж изникнаха и "хуманни" методи за справяне с демонстрантите чрез тяхното облъчване с малки преносими магнетрони. Това оръжие причинява силна болка, шок, дори има цинично име - "крещи или се измитай".

През 1955 г. в САЩ е отпечатена книгата на известния американски уфолог Морис К.Джесъп, озаглавена „Кутия за НЛО”.

На 20 април 1959 г. Морис Джесъп внезапно се самоубива, като смъртта му само наляла масло в огъня – в американското уфологическо общество по това време веднага започнали разговори, че той е „отстранен” заради това, че се е „доближил твърде много до истината” за експеримента.„Филаделфийският експеримент“
Ст.н.с.Николай Г. Котев
д-р по история
кореспондент на в. „България” в София

.... тези дни не се появи една нова, при това доста революционна по своите измерения теория, свръзана с преди всичко с въздействието и видимите резултати на американската програма „HAARP”.  Тази теория е създадена от бразилския физик д-р Фран де Акино (обявен още от сега за „най-опасния жив човек”, заради неортодоксалните му възгледи), а резултатите са потвърдени от гръцкия физик от атинския ТЕI д-р Димитриу Ставрос (Dimitriou Stavros).

Блестящият бразилски физик публикувал своето изследване, като цитирал 30 други много сериозни източници, които показват, че всъщност HAARP има невероятно големи и дълбоки замисли, за които по-голямата част от изследователите на тази високочестотна енергетична технология дори не подозират. Става дума за това, че HAARP в много отношения може да управлява и контролира времето и пространството.

А това идва от неговия, на Фран де Акино (Dr. Fran De Aquino) извод, че научните кръгове, стоящи Д-р Фран Де АкуиноД-р Фран Де Акуинозад HAARP са в състояние още сега да деформират времето. Най-общо казано, той посочва, че ако структурата на определен обект бъде обработена с еднородно електромагнитно поле по технологията ЕLF, използвана в програмата HAARP, масата му може да се придвижи към различно бъдеще време по отношението на външните наблюдатели. И това действително в последно време се извършва!

Аналогията, която д-р Акино прави в своето изследване е свързана с голям океански кораб. Той посочва, че корабът е направен преди всичко от стомана, но ако той бъде подложен на въздействието на еднородно магнитно поле по технологията ЕЛФ с определена интензивност и честота, то корабът ще извърши преход от нашето време към друго време.

Но обаче, ако той не бъде еднороден в своята маса, то всяка част от кораба ще извърши своя преход, но към различни времена в бъдещето. За електромагнитното поле е важно всички части на кораба да са от една структура. Но за разлика от кораба, хората, които се намират на него ще извършат преходите си към различни времена в бъдещето, поради по-различния коефициент на проводимост и плътност на човешкия организъм от този на кораба.

Забележителното в случая е, че това е почти същият сценарий за извършването на „Филаделфийския експеримент”, описан през 1955 г. от предполагаемия свидетел на случилото се, подписал се като Карлос Михел Аленде (Carlоs Allende), в действителност пенсилванецът Карл М. Ален.

Сега смятаната като измислена история за извършения експеримент с кораба „Елдридж” през 1943 г. и имаща военновременното название „Проект Дъга”, може да получи съвсем смислено обяснение. Теорията, направена от бразилския физик напълно покрива тезите на защитниците на историята, които настояват, че при извършването на експеримента, от американското правителство са използани скритите и до днес записи на великия изобретател и недосегаем гений Никола Тесла.

Военният екcперимент целял да се получи пълна невидимост, но той завършил неуспешно и трагично, заради това, че корабът все пак пространствено се е транспортирал, но отделните негови части „са били хванати в капана на времевите аномалии”. Нарастнало също така и изключително много подозрението, че по-голямата част от технологиите на НААRР са осъвременени и подобрени варианти на изследванията и заключенията на Никола Тесла, които се опират и върху последните научни знания от ХХI век за този невидим свят.

И така, на път е да бъде разгадана тайната на „Филаделфийския експеримент”. Но все още остава тревожен един друг въпрос – как ще бъде използвана програмата НААRР – за атмосферни войни ли, за предизвикването на геофизични аномалии, за манипулиране на силата на тежестта, за деформирането на времето и пространството ли, а оттам и пробив към бъдещето... Тази технология всеки ден все повече подлудява хората, че времето може да получи своите собственици – първите започват уж да „получават всеки ден сигнали” от някъде, не са в състояние реално да анализират средата около себе си и т.н. Но затова само учените ли са виновни? По някой път и техният „хляб” е много горчив...

 

 

HAARP - ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

www.conspiracii.blog.bg

Публикацията на Акуино:
vixra.org/pdf/1202.0044v1.pdf

Технологията HAARP  има невероятни възможности - много по-големи от тези, които изследователите й допускат. Д-р Фран Де Акуино, брилянтен физик от Бразилия (снимка на Акуино по-долу), представи пространна научна разработка, позоваваща се на 30 други научни публикации.


Акуино твърди, че една напълно функционираща мрежа на HAARP, ако се активира глобално, може на само да влияе на климата и геофизичните явления (земетресения, вулкани, цунами и пр.). Една завършена и глобално активирана мрежа на HAARP може да влияе и на гравитацията...и дори на самото ВРЕМЕ-ПРОСТРАНСТВО (time,  а не weather).

В момента глобалната мрежа е почти завършена с пускането в експлоатация на най-новите HAARP инсталации на Антарктида.


Дали HAARP  ще бъде използвана за СКОК ВЪВ ВРЕМЕТО?

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) се разработва от трите най-големи сили - САЩ, Русия и Китай.
Акуино дава пример с кораб, плаващ в океана. Ако бъде подложен на еднородно ELF електромагнитно поле с интензитет и честота, корабът ще извърши транспортация във времето. Важно е да се отбележи, че електромагнитното поле, освен да бъде еднородно, трябва да остане с кораба през цялото време на транзицията (преминаването в друго време). Ако полето не е еднородно (uniform), отделните чсти на кораба ще преминат към различно време. За да остане електромагнетното поле с кораба, е необходимо всички части, които генерират полето, да останат вътре в кораба. Ако в кораба има хора, то всеки един от тях ще скочи в различно време поради различната си плътност и проводимост.

вълни в Тихия океан, предизвикани от HAARP

Енергиен вортекс, предизвикан от HAARP

Примерът с кораб не е случаен. Препратката е към небезизвестния експеримент "Филаделфия" от 1943 г.(en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment) , когато американските военни провеждат точно такъв експеримент с кораб с няколко военни на борда. Целта е да се скриват кораби от врага и после да бъдат "появявани" ненадейно. Резулатът е потресаващ - корабът успешно изчезва, но връщането му се оказва трудна работа... Мисля, че официалната версия "покрива" историята, но някои от участниците оцеляват - особено препоръчвам интервюто с Ал Билик, направено от нашия сънародник Владимир Терзийски,български учен-физик, завършил в Япония и в последствие емигрирал в САЩ (след като е направил опит да работи в БАН).

 

-------------------------------------------------------------------------------------

ПРОЕКТЪТ "HAARP"

Йоносферата е част от атмосферата и е съставена електрически заредени частици,йонизирани от слънчевата радиация.Тя се простира през мезосферата и трансформира,като свойствата й са най-ясно изразени на височина окло 80км. Йоносферата е част от от висока земна атмосфера, където ойните и електроните се срещат в количества,достатъчни да повлияят разпространението на радио вълните.
Преаобладаващата част от йоните в атмосферата възникват чрез протонизация. Йоните са електрически заредени частици, образувани при отделяне или приемане на електрони от атоми или молекули.


HAARP е „супероръжие”,построено по идеите и патентите на Бернард  Ийстлънд, основаващи се на разработки на Никола Тесла.

Идеята на Никола Тесла се базира върху известният факт, че Земята притежава естественелектромагнитен резонанс. Ако от точка А бъде изпратен радиосигнал, той ще стигне до обратната страна на планетата до точка Б и след това яе се върне отново до точка Ако в момента, в който първият сигнал се върне в изходна точка, веднага бъде излъчен втори сигнал, двата сигнала ще се насложат един върху друг.

Тесла лесно изчислил тази резонансна яестота,като взел в преджид скоростта на радио вълните (скоростта на светлината) и я разделил на изминатото разстояние (обиколката на Земята) – т.е 360 000км/сек делено на 50 000км и се получава 7.75 или 8 Hz.

Тази стойност е наречена първа резонанта на Шуман на Земята.

За изучаване на гръмотевияните бури Тесла разработва трансформатор, при който единишт край на пържияната намотка е заземен, а другишт край е свързан с метална топка,поставена на високо. Към трансформатора се свързвало самонастройващо се устройство, което на свой ред било включено към записващ прибор.


Тази конструкция дала възможнос на Тесла да изучава променящият се потенциал на Земята, включително и ефекта на стоящите вълни, породени от разреждането на светкавиците в атмосферата(сега известен като резонанс на Шуман).

След това Тесла се заема с по-грандиозен експеримент. След като съединил към вторичната намотка на трансформатора 60метрова маята с медна топка на края(с диаметър един метър), ученият започнал да пропуска чрез първичната намотка променлив ток с напрежение ншколко хиляди волта.

 

В резултат, във вторичната се появил ток с напрежение няколко милиона волта и честота до 150kHz. Медната топка започнала да изпуска разряди подобни на мълнии с дължина до 4,5 метра, а гръмотевиците от нея се чували на разстояние 25км.

Резултат от експеримента е изгорелият генератор на електростанцията в Колорадо Спрингс, който подавал ток за първичната намотка. Тесла поправил генератора и продължил експеримента, вВ хода на който била доказана възможността за създаване на стояща електромагнитна вълна.


Официалната информация за станция HAARP е, че се намира в Аляска(Гокома) и основната и цел е да генерира нискочестотни радио вълни чрез специална свръхмодерна технология с цел изучаване на атмосферните явления.

Американските военни сили твърдят, че използват програмата за научни цели, изследвайки йоносферата за усъвършенстване на комуникациите. На площ от 140 000 кв.м са разположени 180антени, които правят една единствена антена.

Проектирани са във формата на кръст. В съчетание с метална мрежа, те излъчват цялата радиочестотна енергия, която се генерира в генератори към йоносферата.

Комбинираната антена на HAARP генерира фокусиран лъч от високочестотна радио енергия с мощност 1милиард вата, която пробива долният слой на йоносферата и взаимодейства теченията на електромагнитния полярен поток.

По време на тази модификация радио-лъчат стимулира йоносферата, създавайки вълни с изключително ниска честота, които могат да достигнат на големи разстояния през долната част на атмосферата и да проникнат в земята. Това не е радиочестотна енергия, която се разсейва в атмосферата.

Тази енергия е фокусирана и колкото по-широк е лъчът,толкова по-високо може да дотигне.И след като тя достигне йоносферата, в зависимос от естеството на експеримента, се генерира вторична честота,която предизвиква вибрации, достигайки земята. HAARP е йоносферно оръжие, което САЩ използват за предизвикване на природни явления като – заметресения, потопи, урагани, цунамита, контрол на съзнанието.

САЩ са открили начин, чрез който да манипулират климатичните условия,като създават по-изкуствен път,например облаци, които да предизвикат потоп – манипулират икономиките на цели държави чрез предизвикване на изкуствени климатични аномалии.HAARP е толкова мощно оръжие, че може да насочва мощни бури, тайфуни и други природни катаклизми към точна зададена дестанция.

Става дума за  мощно бомбандирване на йоносферата, чрез оръжие с мощност 1 милиард вата, способно да прияини катаклизми на Земята с мащаб на трагедията в Хаити.


Според д-р.Боян Митракиев(бивш научен сътрудник към секция „Сеизмология” в Геофизичният институт на БАН) в интервю за  Razkritia.com – трагедията в Хаити, последното заметресение в Чили, както и редица други природни бедствия, прияинили смъртта на милиони, са предизвикани от САЩ.

HAARP има силата да предизвиква заметресение с магнитут дори по-голям от 8.8 и оръжието е било използвано не веднъж за подобни корестни цели от САЩ.


 Антигравитация, свободна енергия, и още нещо
Gabo Todorov
http://fresh-science.com

Ще се върнем назад във времето за да разгледаме интересните случаи от историята, където талантливи учени провеждат редица експерименти с положителни резултати, а докладите от тях много често изчезват през годините или биват умишлено укривани. Някои успешно патентовани, докато други в последствие попаднали в ръцете на същите тези имена, които днес стоят зад петролната-икономическа организация.

 

Ще си позволим малко свобода, навлизайки в конспиративните среди, където битува твърдението, че военните имат достъп до извънземни технологии. Истина или не? Това ще прецените Вие.

Томас Браун в средата на миналият век, Thomas Townsend Brown [Томас Браун] експериментално стига до заключението, че електричния заряд и гравитационната маса са взаимно свързани. В опитите си открива, че кондензатор зареден с високо напрежение има склонността да се движи към положителния полюс. Ефектът е известен под името Biefeld–Brown.

 

През 1953 година Томас Браун провежда няколко опита по настояване на военните. Успява да завърти с голяма скорост два диска с диаметър от 90 см, около друг основен между тях. Натоварени под напрежение от 150 000 волта, дисковете се завъртат с голяма сила, ускорявайки до няколко стотин мили в час. Разбира се много скоро след успешният опит, експериментът е засекретен.

Браун предлага на Пентагона да се разработи дисков летателен апарат, който да достига скорости от “Мах-3” [свръхзвукова скорост]. Скиците на основният дизайн са показани в един от патентите му. Патентите на Thomas Brown.

Когато откритията на Браун стават известни, учените започват да говорят открито за НЛО-технологии. Професор Hermann Oberth [Херман Оберт], смятан за пионер в космическата епоха, работил редом с Wernher von Braun (Вернер фон Браун), запитан какво представлява феноменът НЛО, той казва следното:

    „ Моята теза е, че летящите чинии са истински космически кораби, идващи от друга звездна система. Те летят чрез изкуствени гравитационни полета … Създават високо-волтови електрични заряди, йонизирайки и измествайки въздуха от пътя си. Това обяснява защо светят и са безшумни. “

    Hermann Oberth

    „ Същността на електро-гравитационната тяга е използването на много силен позитивен заряд в едната страна на кораба и негативен от другата страна. Ядрото на системата е кондензатор … “

    Thomas Townsend Brown

През 1956-а година, британската компания Aviation Studies, днес вече държавна корпорация, публикува класифициран доклад за електро-гравитационните системи. Един от изводите, е че електростатична енергия с високо напрежение е достатъчна за да ускори летателен апарат до Мах-3.

    „ … Прогресът е забавен, но Пентагона е готов да финансира доста от проектите. Първият диск трябва да бъде готов преди 1960 г, а усъвършенстването на технологията ще продължи до края на 60-те. Бойни дискове ще видим след 10 години. “

    Aviation Report – 12.10.1954

По онова време единствено списанието Aviation Report отделя нужното внимание да отбележи прогреса в нетрадиционната авиация.

    „ Това столетие ще бъде разделено на 2 части. Първата половина принадлежи на Братя Райт, които видяха в гравитацията враг. През втората половина гравитацията ще изиграе ролята на катализатор в авиацията. “

    Aviation Report – 7.09.1954

Годината вече е 1993-а, когато на бял свят излиза документ, споменаващ секретна система, базирана на електро-гравитацията, използвана за задвижване на непознат самолет. Само година преди това, Aviation Week and Space Technology публикуват доклад за електростатичните системи, употребявани в двигателите на бомбардировача B2. Данните са потвърдени от Bob Oeachsler (Боб Оучслер), вече бивш учен от НАСА, станал известен с конспиративните разкрития през 90-те.

На 9-ти май, 2001 година, The Disclosure Project (Проект Разкритие), на чело с Едгар Мичъл – шестият човек стъпил на Луната, излезе в публичното пространство на пресконференцията във Вашингтон. Показания дадоха около двайсетина свидетели – бивши военни, хора на военноморския флот, ВВС служители, официални членове на FAA, хора на разузнаването, както и служители в някои от заводите.

 

Това са хора имащи вътрешна информация за дейностите на правителството и частния индустриален комплекс. Всички те предоставиха материали, които доказват съществуването на черни проекти, използващи устройства за генериране на анти-гравитационни полета и Генератори на свободна енергия (ZPE – Zero Point Energy). Всъщност, на тази пресконференция бяха предоставени доста по-шокиращи материали, включително и доказателства в подкрепа на слуховете, че американските военни служби имат достъп до извънземни технологии.

Dan Morris е пенсиониран главен сержант от ВВС, свидетел на проектите чрез ARV (Alien Reproduction Vehicle – Репродукция на извънземни летателни апарати) от много години. В последствие е нает от NRO, където работи над същата тази технология. Има клирънс “38”, позволяващ му достъп до свръх-секретна информация.

    „ НЛО са както извънземни, така и наши. Хората които работеха по НЛО не спяха по цели нощи, а Браун бе един от нашите, работещ за немците по време на войната. Определено имахме проблем. Трябваше да държим работата му в тайна …

    … Ако имате едно от тези устройства, с размери 40 х 25 см, не е желателно да го споменавате на която и да е енергийна компания. Та те не използват гориво. Не замърсяват. Нямат механични части, нито износване. Единственото което се движи са електроните. Гравитационното поле възбужда електрическо, електрическото гравитационно … “

    Dan Morris

    „В интерес на истината, ходех до Хюгис в Малибу … Големи проекти се водят там … Давах им идеи, защото ми купуваха оборудване. Американското общество навярно никога няма да научи за това … Тези летящи дискове първоначално имаха малък плутониев реактор на борда. Сега имаме следваща генерация двигатели, използващи виртуално поле на хидродинамиката. “

    “Доктор Би”, анонимен, все още работещ за правителството по секретни проекти.

    „ Неможахме да използваме нито един от създадените от нас симулаторите преди 62-а година. Машините не работеха до 1958-а година. Този  който накарахме да лети беше ARV. Имаха още един 30 метров междупланетен, разбил се в Кингман, Аризона, още през 53-а … Задвижвахме го с 6 големи кондензатора, които бяха заредени с милион волта всеки … Нямаше прозорци. Единственият начин за визуална връзка с външният свят бе чрез камера … Вече не използваме симулатори, а истински кораби. Построили сме около 30 вида различни анти-гравитационни летателни машини. “

    Bill Uhouse (Капитан Бил Юхаус)

Юхаус прекарва 10 години във флотата като пилот на изтребител и четири години в ВВС на Wright-Patterson AFB. Първоначално като пилот изпитател на експериментални самолети, а по-късно е прехвърлен да работи за фирмите, изпълняващи секретни поръчки за военните.

    „Имаше 3 летящи чинии, които левитираха – никакви кабели, никакви колела. Просто си летяха в близост до земната повърхност. Едната имаше формата на камбана. Всички бяха идентични по вид и пропорции, но с различни размери … Единият от апаратите направи две, три бързи маневри, след което се издигна от базата и изчезна за миг, без да издаде шум … Този кораб беше така наречения ARV, с кодово име – Flux Liner … Тази анти-гравитационна система – летящата чиния – беше една от трите в онзи хангар. Синтетичната визуална система, използвана от апарата е като тази от вертолет Апачи … Камерите са толкова усъвършенствани, че 3D изображението е като истинско…  (Защо нямат прозорци? ) Защото по някакъв начин биха пречили на това високо-волтово поле. … Генерал с 3 звезди казва, че тези машини могат да преодолеят светлинната бариера.“

    Brad Sorenson, 12.11.1988

Въпреки, че от откритията на Браун до днес е изминал близо половин век, ние все още “не използваме такава технология”. След 1995-а започват публични изследвания в областта от независими учени, където са демонстрирани успешно прототипи и макети използващи същата технология.

 

 Пътешественик във времето разкри тайните на бъдещето/Бивш американски военен твърди, че е бил в 2137 и 2749 г.

Бившият американски военен Ал Билек, който твърди, че е бил участник в прочутия Филаделфийски експеримент, разказал за своите пътешествия във времето.

По думите му, преди да се върне в съвременната реалност, той поживял шест седмици в 2137 г. и още две години – в 2749-а. Както твърди Билек, още в близко бъдеще човечеството го очакват радикални промени във всички сфери – от нови медицински технологии до общото геополитическо устройство.

Преместването във времето не минало безпроблемно за Билек – в 2137 г. той се озовал в болница, където преминал курс по лечение от мощно радиационно лъчение, цитира разказа на ексвоенния paranormics.com.

Впрочем терапията преминала успешно – при нея били използвани нови вибрационни и светлинни технологии. За всичко, което се е случило на планетата за 100 години, Билек разбрал от излъчваните в болницата новини и образователни предавания.

Всички изменения в световното устройство били прокарани в първите години на XXI век, в периода до 2025 г., твърди Билек. Причините за тези изменения са две – глобалното затопляне и контактът с извънземни цивилизации. Според бившия военен през 2137 г. нивото на Световния океан ще се повиши значително, което ще промени очертанията на континентите и ще доведе до намаляване на населението на Земята (до 300 млн. души) и смесването на народите. Американската инфраструктура към това време ще рухне, твърди Билек, и в света ще се установи нещо, напомнящо временно военно правителство.

Контакт с извънземни ще предшества тези събития, както и война – между САЩ и Европа, от една страна, и Русия и Китай, от друга. Според Билек американското правителство си е сътрудничило с извънземни цивилизации в периода 1954–2000 г.: тъкмо пришълците помогнали на янките да установят нов световен ред и да постигнат успехи в областта на технологиите и инженерството.

Впрочем всички постижения на американската цивилизация ще бъдат разрушени от войната, но точната дата на нейното начало Билек не може да каже.

След това бившият военен се озовал в 2749 г. – тогава световният хаос ще изчезне и хората ще си живеят в охолство и в условията на социализъм, в чистото разбиране на тази дума.

Всеки човек, твърди Билек, ще има всичко необходимо за живот. Страните няма да се нуждаят от правителства, целият световен ред ще се следи от точна и независима компютърна система. Сред постиженията на бъдещето са огромни плаващи градове, носещи се из океаните.

Почитателите на Филаделфийския експеримент твърдят, че през 1943 г. американският есминец "Елдридж" заедно с екипаж от 181 души за миг се преместил в пространството на няколко десетки километра. Мнозина вярват, че експериментът е бил организиран от ВМС на САЩ за изучаване на възможността за телепортиране с помощта на мощни електромагнитни полета. Впрочем повечето доживели до наши дни членове на екипажа наричат експеримента проста измислица.

 

 2013-09-16 13:07:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Търсене/ Search

Психология

За науката вече няма съмнение, че душата и тялото си “говорят”

couple-having-romance-1“Искам хората да погледнат към живота си и да видят как тези или онези събития, стресът, мъката,

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове въпроси/ Част III

Great Wallpapers 00827aПътя към успеха в личния ви живот и бизнеса ви зависят само от вас самият. Научете се

Прочетете още...

Тест

Какъв е шансът ти за успех?/ Тест за личностните качества

военноЛесно ли успявате да се харесате на околните? Харесват ли ви те изобщо?

Прочетете още...
 
"Нарисувай човече" Кои са силните и слабите страни на характер ти/Тест

човече 2Съществуват много тестове, в различни области и с различни цели, но най-популярни се

Прочетете още...
 
Древен китайски тест "Мъдрости показват каква личност си"/ Тест

chinaОсвен акупресурата, хартията, компаса, барута, коприната и печатането, Древният Китай

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Духовност/ Философия

Златните правила на източния мъдрец Далай Лама за живот с добра енергия и хармония

dala lamaНай-мъдрият сред мъдрите хора на нашето време е формулирал няколко

Прочетете още...

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com