Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412
ydara.com - Съдебни приключения из испанските адвокатски кантори/ част I

Архив

< Януари 2014 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

marb4 copyИспанските затвори са най-удобните в Европа... и докато чакаме развръзката с

Христининия развод, чукаме три пъти на дърво, плювваме веднъж през рамо и пу, пу да не ми е уроки, да не видя адвокат през живота си, и...


Боримечкооов, обииичам теее, ще умра за теееб... Полицайте дърпат нашата циганка, пък тя като25-2 се вкопчила в решетките, мята коси рошави и крещи с цяло гърло: „Боримечкооов, обичам те бе, мъжооо, ти си ми единственияяят!“ Разделя ги един затвор разстояние - за него четири години, за нея осем месеца и две години изпитателен срок.


- Ти не я гледай, че е такава шматка, тя е опасна - горд от нашенските ни възможности поетично я охарактеризирва бизнес адаша по сутеньорство (той пък на затвор за две години).


Малеее, драма ви казвам! Като в „Отнесени от вихъра“. Вихърът се развихрил след денунсията (оплакването) в полисията на нашенските природно мургави красавици, които са на щат при двамата съдружници.


Надушили тукашните полицаи, че джипси каките били на точката на изкипяването. Не стига, че им спрели субсидиите, ами и бойно го раздавали, щото не им стигало еврото за рулетката и опияняващите вещества. И ето на - работливите труженички нямали пари на една  дискотека даmarb1 copy отидат и като едни циганки облечени били и... Убедили пазителите на реда  почернените нашенки, че ако свидетелстват в съда за малостратос (лошо третиране, тоест насилие) срещу бизнес партньорите, ще получат пермисо де резиденция - испански закон за всеки имигрант, дал сведение за работа без договор, без осигуровки или насилие от работодателя си (съдбоносната случка е от 2005 г.).


- ИМА ЛИ МНОГО българки, проституиращи в Испания и насилени ли са да работят като проститутки - разговаряме с една от най-известните испански адвокатки Фатима Молина Падия, занимаваща се с кражби на коли, наркотици, убийства, проституция и все в тоя ред актуални неща и адвокат на рожби на актуално разразилата се интернационална дружба между народите. Професор в катедрата за следдипломна квалификация и практика. А тя една дребничка, симпатична, с големи, ужасно умни очи се усмихва.


- НЕ РАЗБИРАМЕ Милена, ние този ваш източноевропейски манталитет. Има, да. Почти всички marb2 copyпроститутки тук са българки, румънки, рускини, от бившите съветски републики... В много от случаите момичето идва тук и работи заради приятеля си или мъжа си, който всъщност е сводникът им. И е горда, че тя носи парите в семейството, и, моля ти се, да, продължава да твърди, че го обича. Как да са насилени - имат джиесеми, излизат когато си поискат, ходят на дискотеки, облечени са добре... Повечето от момичетата знаят за какво идват и ако решат да се откажат, испанският закон им дава всички възможности за закрила и помощ.


- ЕЕЕЕ, ТОВА СА ХИТАНОС (цигани) - мъча се да защитя източноевропейската ни репутация.
ДА ТИ КАЖА, имала съм само един случай, защитавайки български чуло (сводник) от циганската му любов. И безброй много с българки. И, да ти кажа, толкова красиви, интелигентни... Имах случай - защитавах момче от Косово, хванат за наркотици, приятелката му българка, проститутка.

Висока, слаба, със зелени очи. Много красива, като модел. А косоваринът женен в Германия, с три деца... И замина си той при семейството, а тя реве. Гледал я като кралица. Беше дошла да подаде денунсия срещу брата на гаджето си - пребил я и изнасилил. Не смееше да се прибере у дома си. Дадох й апартамента на офиса, изкара Нова година с нас. Разказваше, че майка й е икономист с 60 ли, 70 ли евро заплата. Има и по-малка сестра. Купила им е къща, изпраща пари всеки месец. Каза: не искам сестра ми да преживее това, което съм преживяла аз.И продължава да разказва:
Законите в Испания критикувани или не, са едни от най-добрите по отношение на жените.marb3 copy
Един ден връхлита в офиса един здрав, млад, красив негро. Реве и се тресе: аюда меееее, пор фавор, аюда меее! Какво става, успокой се, му викам. Сега, на испански пойо е пиле, а в женски род - пойа е таковааа... мъжки полов орган, обаче негърът не знае добре испански и  реве:
- Помоооощ! Ми мухер киере тодос лос диас соло пойо гранде (жена ми харесва, иска само голямо пиле).


Всеки ден вика - пойо гранде, пойо гордо, пойо гранде, пойо гордо (голямо, дебело пиле). И ние: ке пойо, ке гранде? Какво пиле иска жена ти - това квак, квак ли? Негърът пак - ке квак, квак (какво квак, квак), пойо гранде киере и тодо лос диас (пиле голямо иска, и то по цял ден)... по цял ден тази жена иска негрито ен кама (в леглото), негрито ен кама, но пуедо (не мога) по цял ден в леглото. И когато негрито си тръгва, жена му подава денунсия за малостратос.


Тук, в Испания, имаме протексион де ла мухер контра ла виоленси де хенеро и се презуме ке marb6мухерес сиемпре дисе ла верда (закон за защита на жената от насилие, според който по презумция се счита, че в случаите на оплакване за насилие жената винаги казва истината). Може и да е вярно, може и да лъже, но винаги тя се счита за права.


Един ден ме викат от полисия насионал. Задържан един от най-известните готвачи в Малага.
Човека с косинарското (готварското) боне, престилка... ошашавен. Какво става, вика, за какво съм тук. Преглеждам документите. Жена му подала денунсия за малостратос. Аааа, знам за какво е ме дисе ел косинеро, ми казва готвачът. Имали си отдавна приказка за развод - мирно и тихо. Ама за проклетия този ден косинерото нямал ключове... и отворил портмонето на жена си да вземе ключовете, а вътре съпрааайз – презервативи. А косинерото с вазектомия (не може да има деца). Тихо и кротко, ама съвсем смирено, я попитал: какво е това, бе, жено? А нежната като се разфучала, като се разкрещяла - кво бъркаш из чантата ми, простак! Ти за лична свобода не си ли чувал? И тем подобни думички, подходящи за случая. И бегом в полицията - денунсия за насилие. И така сега готвачът изплаща месечна издръжка, а къщата е за жената и детето.

Следва
5 март 2009 г.
Милена Марева

Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com