Архив

< Август 2014 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Българска история

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

besikaaРазкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...
 
Откриха столицата на тракийското племе одриси в Средна гора, търсена от 130 години!

kozaУчени археолози водени от доц. Иван Христов откриха столица на одрисите 

Прочетете още...
 
Небето помни. Бог вижда - електронна книга/Славяни, българи, протобългари или траки?

ОКОЕтногенезис и създадени култури от протобългарите

Прочетете още...
 
Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

etruskiТочно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

Прочетете още...
 
Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

the-eagle-movie1Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...
 
Готи и Гети - германци или траки? Историята, която не познаваме - унищожението

aethicus"Всеки народ се идентифицира със своята история, с приноса си към културата на човечеството, и

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част I

BULGAR DAGH 1Малко хора знаят, че на територията на Мала Азия - стара българска земя, завладяна

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

BULGAR DAGH ankaraКой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...
 
Банер

Популярно

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...

Влиянието на футболa върху концентрацията и вниманието при децата от школата на „Marevstars”

„С талант стигаш до вратата, но характерът е онова, което те прекарва през нея“ Джон Уудън, един от ...

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността или запълване на празнота

Отдавна в глобализирано развитите икономики не се произвеждат стоки, а потребности и желания за прит...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите ду...

Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

... и бързо ще да се е разнесла чудната новина за удивителното дете, докоснато сякаш свише

Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

Преди 7 000 хиляди години назад във времето, в периода много  преди възникването на

Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя сътвориха световната история

Римската империя, която управляваше света! Историята й започва преди около

  • Влиянието на футболa върху концентрацията и вниманието при децата от школата на „Marevstars”

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността или запълване на празнота

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

  • Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

  • Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя сътвориха световната история

титИ разказва преданието: някога, в незапомнени времена, на райски остров човешкото племе живеело

в мир и сговор. Природно бедствие, обаче, отнело земята на хората и те трябвало да се разпръснат по други краища. Жреците, предизвестени от боговете, но безсилни да спрат хода на съдбата, съхранили в съзнанието на човеците спомена за отминалото щастие. Душата на оцелелите огрубявала, оттит време на време ги навестявали смътни възпоменания за предишни животи, ала и те потъвали в мрак. Останали само знаци, наречени символи; разбирали ги единствено посветените.Днес символите съставляват самостоятелен клон от познание, намиращо се на границата между емпиричната наука и метафизиката. Свързването им с настоящи и бъдещи събития е обект на все по-чести търсения.

 

Прави впечатление, че на последните два Панаира на книгата (София, всеки декември) трудовете за символите – чужди и в превод, се множат. Това е разбираемо. Говори се за паралелни светове, за едновременното съществуване в информационното вселенско поле на минало, настояще и бъдеще. Вeестник „Психо” публикува материали относно Акашовите записи, пример за подобна едновременност. Информатиката в раздела си „Матрично програмиране” същоТочно на 10 април денят в който Титаник потегля на фаталното си първо плаванеработи върху сходни сложни системи.Наскоро случилата се (13 януари, 2012 г. ) катастрофа с „Коста Конкордия” („Бряг на Съгласието”) предизвика оживени коментари не само в средствата за масово осведомяване. Някои сайтове, между които Sister Mercy и Above Top Seсret, разглеждат случилото се от различен ъгъл. Те сочат

съвпадения в обстоятелствата при потъването на „Титаник” и „Конкордия”, използват символика за тълкувание на случващите се икономически и политически явления, съзират върху тях отпечатък на религиозни братства, в т.ч. Орденът на тамплиерите, Орденът на францисканците, този на йезуитите. Всъщност, трите Ордена никога не са напускали световната сцена.

 

Орденът на тамплиерите бива официално забранен във Франция от крал Филип Хубавия със съгласието на папа Климент V на 13 октомври 1307 г. -  числото 13 получава още едно тъмно клеймо. Последното документирано действие е изгарянето на клада на последния Велик магистър Жак дьо Моле (март, 1314 г.).

 

Докато пламъците поглъщали тялото му, той изрекъл предсказание-клетва, че и кралят, и папата ще умрат до една година и „там, пред Божия съд, ще отговарят за делата си”. След осем месеца папата починал, както твърдели, от дизентерия, а, не дочакал година, го последвал и кралят – при „неизяснени” обстоятелства. Известна като „Проклятието на тамплиерите”,клетвата последвала кралския род до неговия завършващ представител Луи ХVІ. Когато главата му се търкулнала под острието на Шарл-Анри Сансон (21.01.1793 г.), непознат мъж скочил на ешафода, натопил ръка в кръвта и напръскал тълпата с думите „Жак дьо Моле, ти си отмъстен!”.Част от тамплиерите с богатствата на Ордена и тайното познание, донесено от Йерусалим, успели да избягат в Англия. Тя, от своя страна, става един от центровете на Световните финанси. Орденът на францисканците е активен и понастоящем. Негов основател е св. Франциск от градспасените от титаник Асизи, поклонническо място и сега. Градът е в близост до пристанище Савона, краен пункт от круиза на „Конкордия”. Членове на клана Ротшилд в определен период били банкери и на йезуитите.

 

Снимка: Спасените от Титаник„Титаник” потъва на 14 април 1912. От 4 000 пасажери и екипаж загиват 1517. Корабът е построен по поръчка на йезуитите и бил собственост на компанията White Star Line, притежание на Джон Пиърпонт (Джей Пи Морган-баща), потомък на знаменития пират Хенри Морган. На съвестта на „морския вълк” тежат стотици човешки животи; между тях и тези на бели мъже, жени и деца и на чернокожи роби, измъчвани преди да бъдат убити, при нападението и разграбването на град Виля Пуерто Принсипе (Куба). Необяснимо е как впоследствие Хенри Морган е назначен за губернатор на Ямайка; погребан е там с почести и топовни салюти (1688 г.)

„Титаник” потъва в годината на тайното събиране на представители от клановете Ротшилд, Рокфелер и Морган

в една от залите на хотела, известен днес като Jekil Island Club Hotel на о. Джекил в Атлантика. Те обсъждали създаването на Федералния резерв на САЩ (ФР). Законопроектът за утвърждаване на частното финансово сдружение – защото ФР е точно такова, е одобрен през 1913 г. Оттогава досега ФР диктува кредитно-финансовата политика на САЩ, а до голяма степен и на света. Конкуренти на Ротшилдите, Рокфелерите и Морганови били също могъщи банкери. Трима от тях – Джейкъб Астор, Изидор Щраус и Бенджамин Гугенхайм загиват на „Титаник”, заедно с още 54 по-дребни милионери – пътуването на луксозния лайнер струвало скъпо.

Историята за гибелта на „Титаник” е пълна със странности. Отбелязано е, напр., че от Саутхемптън (началния пункт) до Куинстаун на борда пребивавал йезуитстки свещеник. Самият капитан Едуард Смит, също член на Ордена на йезуитите, се славел като един от най-опитните капитани. Много са версиите за това, има ли човешка грешка.

 

Знае се, че Смит не обърнал внимание на осем телеграми (както и капитанът на „Конкордия” оставил без реакция нареждания от брега) и на мненията на офицерите си да намали скоростта при падналата мъгла. Луиза Пейтън, сега 56-годишна, писателка и внучка на втория капитан на „Титаник” Лайтуолър, привежда в последния си роман (по разкази от дядо си) интересен факт: като съзрял айсберга на две мили разстояние, първият капитан изкрещял: „Пълен надясно!”. Кормчията завъртял руля наляво, по навик от практиката си на ветроходни съдове, чиито кормилен механизъм е обратен на параходния. Осъзнал грешката си, но било твърде късно за трудно повратливия кораб. На единствено спасителния изход – моментално спиране – се възпротивил намиращият се в командния пункт президент на компанията-собственичка, твърдоПаметникът на 8-те загинали българи в катастрофата на Титаник през 1912 г. в с. Гумощник убеден в рекламираното качество на „Титаник” – непотопяем.

 

Снимка: Паметникът на 8-те загинали българи в катастрофата на „Титаник” през 1912 г. в с. Гумощник

 

И след 100 години няма отговор на куп въпроси: напр., защо моряците нямали бинокли; заключени в метален шкаф, те останали неизползвани, тъй като ключът от шкафа го държал помощник-капитанът, когото изгонили непосредствено преди отпътуването. Технически експерти излязоха със заключение след рентгенови снимки на нитовете на корпуса, че в доста от тях се наблюдавали шупли. Проф. Бълърд, огледал от батискаф обшивката (1985 г.), установил 10-метров отвор и още 6 по-малки с огънати навътре краища.

 

Булото на тайнственост става още по-плътно от запис в дневника на наблизо преминаващ параход за поява на кораб-призрак, изчезнал, без да бъде идентифициран. Смущаващо здравия разум е и следното: в годината на корабокрушението излязъл романът „Безполезност, или гибелта на „Титаник””. Авторът му подробно описвал потъването на параход със същото име вследствие  сблъсък с айсберг, пътуващ, обаче, от Ню Йорк за Великобритания. Писателско въображение, ще кажат някои… Да, ако не е „дребничкият детайл”, че, макар и издаден в 1912 г., романът е завършен през 1898 г.

Обвита в загадки е и катастрофата с „Конкордия”. Официално обявена нейна собственичка е компанията Costa Cruises. Всъщност, тя е дъщерна на Carnival Corporation & Plc. Холдингът притежава и Cunard (Line). През 1934 г. Cunard се сляла с  White Star Line, притежателката на „Титаник”. Новото обединение се преименува на Cunard White Star Line Ltd. Излиза, че двата катастрофирали с разлика от 100 години кораби имат общ собственик.

Ако Вавилонската кула, чиито строители говорели различни езици и, поради това не могли да я завършат, е символ на разногласия, „Коста Конкордия” символизира единството на Европа – Европейския съюз. В „плаващия храм на наслажденията”, както гласи рекламата в сайта на туроператора, 12 от 14-те палуби носят имената на основните държави – членки на ЕС. 13-тата палуба е без име (да не забравяме, че числото 13 е фатално за Запада), а 14-ата е кръстена на Полша, с нейния праволинеен католицизъм.

 

Ресторантите, концертната зала, казиното също са с европейски названия. И разплащателната titanik11единица била евро. На 13 януари т.г. изчезналите наброяват 20 души, загиналите – 14, пострадалите – 29. Нито един руснак от общо 111 руски туристи и нито един британец от 35. Тълкувателите на станалото от позицията на символиката отбелязват още натоварени с нея моменти.

При злополуката на „Конкордия” звучала мелодията от филма „Титаник”.

Името на острова, до чийто скалист бряг става злополуката – Джилио (Giglio), на италиански значи „Лилия”; а лилията влиза в хералдиката на Меровингите, кралски род от времето на тамплиерите, претендент за властта в Европа. Същият цвят украсява и герба на Ротшилдови. На старолатински „giglio” значи и „козле”, олицетворение на Сатаната.

 

И първата дума от цялото название на корпорацията Carnival Corporation & Plc, оператор на „Конкордия”, е разшифрована метафизически: карнавалните мистерии били част от древни ритуали в масонството, а маските, прикриващи самоличността, притежават двойнствено значение. Към тях спадат и посмъртните маски, които още древните египтяни снемали от починалите богонаместници на земята – фараоните. Сайтът Sister Mercy отива още по-далеч: „Карнавалната корпорация” на езика на символиката представлявала днешна „Погребална корпорация на Ротшилд”.

Както гибелта на „Титаник” съвпада по време с решението на трите банкерски клана да вземат чрез ФР в свои ръце управлението на финансовата система на САЩ, така корабокрушението на „Конкордия”, символизиращa европейското единство, навеждало на мисълта, се твърди, че проектът за Обща Европа, начело с романо-германската аристокрация и под духовното наставничество на Ватикана, ще претърпи провал.

 

Империята Морган-Ротшилд, приемниците на тамплиерите, англосаксонските илюминати и световната финансова олигархия дават за това знак, според тълкувателите на символи, чрез трагедията с „Конкордия”. Някои даже смятат, че
тази трагедия е подготвена от високо посветени и ползващи езика на символите люде.

Нещо повече, (вж. сайта Above Top Seсret) повсеместната финансова криза е предизвикана именно със задача завладяване на Европа.

През м. септември м.г. в Париж се състоя ІV конгрес на „Ядрото Европа-Азия”. Изводите от представените там разработки (които нямат нищо общо със символиката) формулираха жизнено титважен въпрос: „Дали вместо „глобализиране по американски модел” в скоро време няма да започнем да употребяваме термина „азиатизация”?

Като че ли, си струва и ние, българите, да хвърлим поглед на Изток…
Мариана Ангелова

 

 

 

 

" Титаник" и "Коста Конкордия" - странни сходства и мистерии в две катастрофи, разделени от 100 години

2014-02-21 12:12:43

 

 

 

ydara.com използва "бисквитки", за да улесни Вашето сърфиране и да Ви покаже съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Виж повече! To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information

Търсене/ Search

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Психология

Психологически действия и победа над твърдоглавците

STUPID2Когато водите разговор с някого, не почвайте с неща, които ви различават от

Прочетете още...
 
Разберете принципите на случките, събитията и преживяванията

1mnbМного често ние упорито задаваме едни и същи въпроси за едни и същи ситуации на

Прочетете още...
 
Физиогномика - древно китайско учение за характера на човека

face6Физиогномиката е част от китайската философия за живота. Тя се гради на същото древно

Прочетете още...

Тест

Какъв е шансът ти за успех?/ Тест за личностните качества

военноЛесно ли успявате да се харесате на околните? Харесват ли ви те изобщо?

Прочетете още...
 
"Нарисувай човече" Кои са силните и слабите страни на характер ти/Тест

човече 2Съществуват много тестове, в различни области и с различни цели, но най-популярни се

Прочетете още...
 
Древен китайски тест "Мъдрости показват каква личност си"/ Тест

chinaОсвен акупресурата, хартията, компаса, барута, коприната и печатането, Древният Китай

Прочетете още...
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
 
Проверете какво биха казали за вашия характер графолозите/ Тест

testАнализът на почерка може да даде ценен съвет на следователя, психолога или

Прочетете още...
 
Начин да опознаеш детето си/ Рисувателен психологичен тест

previewДвата основни рисувателни теста „Рисунка на човек“ за интелектуална и

Прочетете още...
Банер

Духовност/ Философия

История и развитие на фън шуй - първа част

The Nine Unknown MenИзкуството фън шуй е  наука и изкуство, което ни помага да живеем в хармония със заобикалящата ни

Прочетете още...

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

ydara.com използва "бисквитки", за да улесни Вашето сърфиране и да Ви покаже съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Виж повече! To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information