Архив

< Юли 2012 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

В Свещари "Мистерията на намерените в България останки на карета и коне на 2 500 години"

Английският Дейли Мейл (Daily Mail) отдели специално място на археологическата

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Да ви припомня каква беше ситуацията от предният брой - моятa фигура се е локализирала визуално и материално в офиса на президента на Пуерто Банус. Нали се спомняте за какво беше лафът!? За шикозния живот на богатите (стартира най-рано след полунощ) за пари... ама много пари (поне милиардче, може и кеш, във възглавниците. Справка – аферата „Малая“), за шоубизнес звезди (забъркани с елитни проститутки. Тук веднага трябва да се подсещатe за Хю Грант. Горкият, и тук успя да ги забърше едниииии!). За елитни проститутки (пардон – компаньонки, дори и да са съпруги на екскметове. Пак „Малая“), крейзи елит (с яхти поне за милионче, тук бъкат под път и над път) и дрога, ама много дрога!

И ето ни - моята особа, костюмирана от бай Яни (по мой дизайн и конструкция) и Сердж Бокобза – усмихнат, шармантен и ужасно любезен французин, 30 години президент на Пуерто Банус! Седим си в офиса му за поне 3000 евро на месец (ако не и повече) и си чатим (за некопютъризираното поколение - моабетим си). На английски, разбира се!

Относно тоз английски ситуацията е следната! Английският е местния испански тук. Тоест всички ние тук, на испанска територия, си лафим на английски и се разбираме прекрасно! Тоест признали сме нелигитимно английския за международния комуникейшън! При нужда ръцете и краката са също добре дошли! Има един проблем обаче! Ужасен! Англичаните! Само те си скубят косите! Само те, пустите му англичани, не схващат нашия прекрасен международен английски! Така че ги обучаваме. Трудно им е, ама свикват, какво ще правят?! Та като поживеят малко тук тез невежи англичани, малко по-малко влизат в час. Нооо какво да ги правим, като се опъват да учат други езици! Хак да им е!

И така, значи, моабетим си със Сердж, аз на моя прекрасен английски с ударение на първата сричка и потъмняване на края на думата, така че да личи от де съм и коя съм, Сердж пък на английски, ама леко мон франсе.

- Та, значи, Серджо, Хесус Хил беше изкупителната жертва?

- Амиии, виж, там, където има пари, винаги има скандали и борба за власт. Хесус беше предаден от най-добрия си приятел, който зае неговото кресло, после постави протежето си Марисол на кметското кресло... и който сега е подсъден по делото „Малая“. Заедно с кметицата Марисол, със съпругата си Изабел Пантоха (най-известната испанска певица. Нещо като Лили Иванова), адвоката и счетоводителя на кметството. Роха, който в тоалетната си имаше картина за няколко милиона, да не споменавам името от уважение към художника!

Хесус беше направо скромен в сравнение с неговия приятел! Те искаха например два милиона за проекта и два милиона за тях!

- Неофициално се говори, че руската и английската мафия сега държат Пуертото?

- Да, но за това не се пише. В нито един вестник не можеш да прочетеш за убийства в Пуертото. Да ти кажа, мои приятели бяха си наловили вместо риба свеж труп с две огнестрелни рани, но никога не видях това по вестниците. Знаеш, тук в Испания папараците са едни от най-агресивните, но това дори и те не смеят да видят. Всичко е заради Гибралтар! Който е финансов рай за пране на пари! Подобно на Монте Карло, Лихтенщайн, Шанхай... В Гибралтар испанското правителство не може да се намеси. Какво да се прави? Дрогата си върви под ръка с жертвите... и на даващите, и на поемащите!

- А как беше по времето на генерал Франко?

-О, спомням си това време! Беше прекрасно! Той беше диктатор, знаеш, като Хитлер, но живота тогава... О, никога няма да се върне! Всички бутици и ресторанти бяха отворени денонощно. Всички жени се разхождаха с дълги ефирни вечерни рокли, мъжете с папийонки и поршета. Огромните яхти понякога с тигър на борда... Всички отиваха да видят гледката... Всичко беше много изтънчено, много стилно! Лекс Бастер, Сорая, Мозез, Шон Конъри, крал Фатх. Най-големите, най-извесните можеше да срешнеш просто така, разхождайки се из улиците! Беше невероятно! Когато дойдоха социалистите през 1981-а, всички големи американски компании продадоха хотелите като „Хилтън“, „Шератон“ и изчезнаха!

- Добре де, защо всъщност?

- Социалистите промениха всичко! Ами ще ти дам този пример! Имах фабрика, една от най-големите в областа, за облекла в Естепона. През зимата фабриките почти не работеха. Тогава реших през лятото да отварям фабриките от 6 сутринта до 3 следобяд. Казах на работниците си: „Работите извънредно! Плащам извънредно!“ Дойдоха профсъюзите и ми казват: „Не може така! Това не е възможно! Ще се работи от 8 до 5!“ И други неща. Стана така, че аз в собствената си фабрика не мога да определям правилата. И реших, че ще е по-добре да продам този бизнес. Марбея вече не е същата. Сега тук има много проституция, дрога... Още повече след като пропадна идеята на „Грийн пийс“ през 1991-а да се забрани строителството на 5 километра от морския бряг. Строителството наруши до такава степен екологията, че много хора продадоха имотите си, бизнеса и заминаха за Америка. Големите пари напуснаха Марбея.

- Обаче е явно, хората харесват социалистите!

- Добре, в началото големият бизнес беше уплашен за парите си, но в същото време социалистите направиха доста за Испания. Преди в Испания не можеше да живее нито един чужденец. Туристи – да. Франко искаше Испания за испанците! Нямаше нито един арабин! Имаше марокано-испанци, тъй като Мароко беше половин френска, половин испанска собственост. Евреин беше мръсна дума! Ако евреин починеше, той не можеше да бъде погребан в испанско гробище. Еврейското беше до кучешкото. Социалистите отвориха вратата на света към Испания!

- Сега обаче арабите са най-големия процент от чужденците.

- Ако си била в Кордоба, който е бил столицата на арабите, и видиш архитектурата, джамиите... ще разбереш защо арабите искат да се върнат тук! Крал Фатх правеше голям бизнес в Испания с газ. Но арабите сега са голям проблем заради социалните осигуровки, които правителството изплаща. На първо място по изплатени осигуровки е Словакия, на второ - Испания!

- Серджо, какво си завършил?

- Нищо! Не исках да ходя на училище. Не го харесвах. Харесвах да работя. Да правя пари!

Баща ми, който е в строителния бизнес, казваше: „Разбирам, че не харесваш училището и не е необходимо да бъдеш Анщайн, но за теб е важно да научиш за бизнеса повече. Но един ден се разболя човекът, който продаваше апартаментите, и аз го заместих. Е, продадох три апартамента за един ден. Бях на 15 години! На 18 имах моите първи 25% собственост от сграда в Париж.

- И ето сега си тук в Марбея. Кои са по-известните ти клиенти?

- Ооооо, те са много! В момента Алжуфари Тарик Ахмед, един от най-богатите мъже в света, нае къщата на собственика на „Манчестър Юнайтед“. Моята брокерка ми казва: „Когато мистър Тарик види къщата, ще иска да я купи!“ И така стана! Той предложи 50 милиона

да я купи. Нооо собственика не иска! Казва: “И за 100 милиона не ми се продава!“

Драги читатели, спирам до тук. Не издържам повече! И да охкате, и да пъшкате, туй то! Повече не се изтрайва! Изчезвам! Огладнях! Имам пачка с цели 10 евро в джоба си и съм решила да го раздам богаташки! Знам едно капанче за 5 евро пицата! Йехууууу! Почти като Рокфелер се чуствам! Весели празници!


Милена Марева

за вестник ''Народно дело''
22 април 2008

Копирането на материали и снимките e разрешено. Позоваването е задължително.

 

 Коментари   

 
0 #300 Harriet 22-03-2023 09:22
Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your [не и не].
Im really impressed by your [не и не].
Hi there, You've performed an excellent job. I'll certainly digg it and personally suggest to my friends.
I'm confident they will be benefited from this site.

My page - dedicated server is cheap: [не и не]s:[не и не]tornadosocia l.com/story1425 7869/lease-of-d edicated-server s
Цитиране
 
 
0 #299 Tamika 22-03-2023 00:19
Awesome! Its truly remarkable piece of writing, I have
got much clear idea about from this piece of writing.


Feel free to visit my webpage: новое казино
gama casino: [не и не]s:[не и не]t.me/s/gama_ casino
Цитиране
 
 
0 #298 Dakota 21-03-2023 20:42
Everyone loves it when people get together and share opinions.
Great site, stick with it!

Check out my site ... Gota da Somália benefícios: [не и не]s:[не и не]maps.google. fm/url?q=[не и не]s:[не и не][не и не]sympla.com.b r/produtor/powe rgel
Цитиране
 
 
0 #297 Lila 21-03-2023 20:33
%%

Here is my site; Casinosg.Net: [не и не]:[не и не][не и не]Casinosg.net /
Цитиране
 
 
0 #296 Newton 19-03-2023 16:42
fantastic points altogether, you just won a new reader.
What could you recommend about your post that you
just made some days ago? Any positive?

my [не и не]; q.gidonliine.bi z: [не и не]:[не и не]q.gidonliine .biz
Цитиране
 
 
0 #295 Kandice 18-03-2023 02:58
Article writing is also a excitement, if you be acquainted
with afterward you can write otherwise it is difficult to write.


My web site; cheapest
insurance car: [не и не]s:[не и не]wakelet.com/ wake/orQikbJprg 6fNX6HX7QGb
Цитиране
 
 
0 #294 Marlys 17-03-2023 02:20
Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book
in it or something. I think that you could do with
some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful [не и не].
A fantastic read. I'll definitely be back.

Also visit my web site: coverages: [не и не]:[не и не][не и не]video-bookma rk.com/user/cea chegbow
Цитиране
 
 
0 #293 Ernestine 15-03-2023 18:14
Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide
credit and sources back to your webpage? My [не и не] is
in the very same niche as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you present
here. Please let me know if this ok with you. Cheers!

Feel free to visit my page - dedicated cloud server: [не и не]:[не и не]wiki.antares .community/inde x.php?title=Whe n_It_Comes_To_H osting_A_Websit e_Or_Applicatio n_Renting_A_Ser ver_Can_Be_A_Gr eat_Option_For_ Individuals_Or_ Businesses_Who_ Require_A_Dedic ated_Hosting_En vironment
Цитиране
 
 
0 #292 Chelsey 14-03-2023 02:36
%%

Have a look at my web site - Pp slot ทางเข้า: [не и не]:[не и не]lgmbk.in.ua/ user/quitolive9 3/
Цитиране
 
 
0 #291 Brandon 13-03-2023 22:26
Nice fulfill you, I'm Keri. In my professional life I'm a support services representative.
To do magic is automobiles . I've done for years.
Kansas is his birth .

my web [не и не] :: [не и не]s:[не и не]vkk-gp6.ru/? p=11025: [не и не]s:[не и не]vkk-gp6.ru/? p=11025
Цитиране
 
 
0 #290 Rosemary 13-03-2023 20:56
I visited many websites but the audio feature for audio songs existing at this website is genuinely superb.


Also visit my webpage; [не и не]s:[не и не]medium.com: [не и не]s:[не и не]medium.com/@ permsudasura/%E 0%B8%A7%E0%B8%B 4%E0%B8%97%E0%B 8%A2%E0%B8%B2%E 0%B8%A8%E0%B8%B 2%E0%B8%AA%E0%B 8%95%E0%B8%A3%E 0%B9%8C%E0%B9%8 1%E0%B8%A5%E0%B 8%B0%E0%B8%84%E 0%B8%A7%E0%B8%B 2%E0%B8%A1%E0%B 8%96%E0%B8%B9%E 0%B8%81%E0%B8%9 5%E0%B9%89%E0%B 8%AD%E0%B8%87%E 0%B8%A1%E0%B8%B 2%E0%B8%81%E0%B 9%88%E0%B8%AD%E 0%B8%99-ffe8cb8 9ae2d
Цитиране
 
 
0 #289 Ernie 13-03-2023 02:48
Hello, i'm Michele. To dance just what she does every weekend.
Kansas is where he's been living remarkable family loves it.
The job I've been occupying for years is a client service representative but
the promotion never comes.

Also visit my site: [не и не]s:[не и не]vkk-gp6.ru/? p=8913: [не и не]s:[не и не]vkk-gp6.ru/? p=8913
Цитиране
 
 
0 #288 Lonny 13-03-2023 01:54
Let me inroduce myself, my name is Chance McBrayer.
His wife doesn't like it the way he does but what he really likes doing is
karaoke the actual would never give upward. He
is currently a job opportunities representative. Indiana is where she's been living for years and she doesn't plan on changing them.


Feel free to surf to my webpage - [не и не]:[не и не]rooaa.net/20 23/02/kids-work -and-indiabet-n et-in/: [не и не]:[не и не]rooaa.net/20 23/02/kids-work -and-indiabet-n et-in/
Цитиране
 
 
0 #287 Kami 12-03-2023 17:33
%%

Feel free to visit my homepage; สล้อต: [не и не]:[не и не][не и не]Slotsg.net/
Цитиране
 
 
0 #286 Melinda 12-03-2023 13:20
What's up, everything is going well here and ofcourse every one is sharing information, that's in fact fine,
keep up writing.

My [не и не] ... ยาคลายกล้ามเนื้ อ มีอะไรบ้าง: [не и не]s:[не и не]qr.ae/prouvJ
Цитиране
 
 
0 #285 Gidget 12-03-2023 11:01
Thanks for another informative website. The place else may I get that kind of information written in such a perfect way?
I have a project that I'm simply now working on, and I've been on the glance out
for such information.

my website - 온라인바둑이: [не и не]s:[не и не]baduki-site. com/
Цитиране
 
 
0 #284 Margaret 11-03-2023 00:03
Hello and welcome. I'm Shasta. My husband doesn't enjoy the way I
do but the things i really look foward to is to bounce but
I have been taking on new things lately. My family lives in Chickasaw.

She works as a transporting and receiving police agency.


Review my webpage; [не и не]s:[не и не]ciutatgrantu ria.es/2023/02/ 09/%E1%90%88-no vedades-materia l-deportivo/: [не и не]s:[не и не]ciutatgrantu ria.es/2023/02/ 09/%E1%90%88-no vedades-materia l-deportivo/
Цитиране
 
 
0 #283 Werner 09-03-2023 20:18
%%

My web-site ... สล็อตออนไลน์ฟรี เครดิต: [не и не]s:[не и не]Hangoutshelp .net/user/blade switch70
Цитиране
 
 
0 #282 Antoine 09-03-2023 17:58
Hello there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked
hard on. Any tips?

Check out my website - [не и не]s:[не и не]telegra.ph/: [не и не]s:[не и не]telegra.ph/% E0%B8%81%E0%B8% A3%E0%B8%A7%E0% B8%A2%E0%B9%84% E0%B8%95%E0%B8% AD%E0%B8%81%E0% B9%80%E0%B8%AA% E0%B8%9A-Pyelon ephritis-%E0%B9 %80%E0%B8%81%E0 %B8%94%E0%B8%88 %E0%B8%B2%E0%B8 %81%E0%B8%AD%E0 %B8%B0%E0%B9%84 %E0%B8%A3-%E0%B 8%AA%E0%B8%8D%E 0%B8%8D%E0%B8%B 2%E0%B8%93%E0%B 9%80%E0%B8%95%E 0%B8%AD%E0%B8%9 9-%E0%B8%81%E0% B8%AD%E0%B8%99% E0%B8%AA%E0%B8% B2%E0%B8%A2%E0% B9%80%E0%B8%81% E0%B8%99%E0%B9% 81%E0%B8%81-01- 26
Цитиране
 
 
0 #281 Roland 09-03-2023 16:07
Но это не помешает вам вести полноценное обсуждение.


Have a look at my web site [не и не]:[не и не]eskanouil.co m/a-moto-himach al-pradesh/: [не и не]:[не и не]eskanouil.co m/a-moto-himach al-pradesh/
Цитиране
 
 
0 #280 Tressa 09-03-2023 13:28
I've been browsing online more than 4 hours today, yet I
never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

In my opinion, if all web owners and [не и не]gers made good content as you did, the internet
will be a lot more useful than ever before.

Also visit my homepage: ยาคลายกล้ามเนื้ อ: [не и не]s:[не и не]telegra.ph/% E0%B8%95%E0%B8% A7%E0%B8%AD%E0% B8%A2%E0%B8%B2% E0%B8%87-%E0%B8 %A2%E0%B8%B2%E0 %B8%81%E0%B8%A5 %E0%B8%A1%E0%B8 %A2%E0%B8%B2%E0 %B8%84%E0%B8%A5 %E0%B8%B2%E0%B8 %A2%E0%B8%81%E0 %B8%A5%E0%B8%B2 %E0%B8%A1%E0%B9 %80%E0%B8%99%E0 %B8%AD-01-25
Цитиране
 
 
0 #279 Salvatore 07-03-2023 05:35
Building a digital marketing strategy is a journey-let us be your guide.


Feel free to visit my page ... wordpress tutorial new pages: [не и не]:[не и не]Meste.Planet soft.cl:81/xamp p/phpinfo.php?a %5B%5D=%3Ca+hre f%3D[не и не]%3A%2F%2F[не и не]prepaysave.c om%2F__media__% 2Fjs%2Fnetsoltr ademark.php%3Fd %3DFrankiesrevi ews.com%3EFrank iesreviews.com% 3C%2Fa%3E%3Cmet a+[не и не]-equiv%3Dref resh+content%3D 0%3Burl%3D[не и не]%3A%2F%2Fmck enneysinclies.c om%2F__media__% 2Fjs%2Fnetsoltr ademark.php%3Fd %3DFrankiesrevi ews.com+%2F%3E
Цитиране
 
 
0 #278 Nadia 06-03-2023 08:31
I every time uused to read article in news papers but now as I am
a user of web so from now I amm using net for posts, thanks to web.


my web-site :: [не и не]s:[не и не][не и не].urvicom.com .co/[не и не]/item/29-asi -es-vortex-el-r obot-modificabl e-y-programable -que-quiere-enc andilar-a-los-p equenos-de-la-c asa [[не и не].urvicom.com .co: [не и не]s:[не и не][не и не].urvicom.com .co/[не и не]/item/29-asi -es-vortex-el-r obot-modificabl e-y-programable -que-quiere-enc andilar-a-los-p equenos-de-la-c asa]
Цитиране
 
 
0 #277 Zelda 05-03-2023 23:50
This is a topic that's close to my heart... Best wishes!
Where are your contact details though?

my page ยาคลายกล้ามเนื้ อ นอร์จีสิค: [не и не]s:[не и не]pin.it/5e7Ce bi
Цитиране
 
 
0 #276 Valerie 04-03-2023 04:38
Il est très simple de trouver n'importe quel sujet sur le web par
rapport aux livres, car j'ai trouvé ce paragraphe sur ce
web page.

N'hésitez pas à visiter ma page - site: [не и не]s:[не и не]Rencontrefem memature.icu/re ncontre-sexuell e-comparatif-de s-sites-de-renc ontre-sexe-et-c onseils/
Цитиране
 
 
0 #275 Arthur 02-03-2023 08:17
My partner and I stumbled over here by a different page and thought
I should check things out. I like what I see
so now i'm following you. Look forward to checking out your web
page yet again.

Feel free to surf to my webpage: オンライン で カジノ: [не и не]:[не и не]bike163.net/ home.php?mod=sp ace&uid=31242&d o=profile&from= space
Цитиране
 
 
0 #274 Lynwood 02-03-2023 07:33
Can I simply just say what a relief to find a person that actually understands what they are discussing on the net.
You certainly know how to bring a problem to light and make it important.
More people have to read this and understand this side of your story.
I was surprised that you're not more popular since you
definitely have the gift.

my page ... オンライン カジノ 2022 (forum.mylions. de: [не и не]:[не и не][не и не]forum.mylion s.de/profile.ph p?userid=21013)
Цитиране
 
 
0 #273 Kristina 01-03-2023 21:27
I know this if off topic but I'm looking into starting my own [не и не] and was wondering what all is
required to get setup? I'm assuming having a [не и не] like yours would cost a
pretty penny? I'm not very web savvy so I'm not 100% sure.
Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
Cheers

Look at my web page :: ビット コイン
オンライン カジノ: [не и не]:[не и не][не и не]gtpa.kr/bbs/ board.php?bo_ta ble=free&wr_id= 7993
Цитиране
 
 
0 #272 Mae 01-03-2023 16:18
I am truly pleased to read this we[не и не] posts which carries tons of
valuable data, thanks for providing these data.


Feel free to visit my web [не и не] - top 10 slot: [не и не]:[не и не]Theglobalfed eration.org/vie wtopic.php?id=1 391373
Цитиране
 
 
0 #271 Barney 01-03-2023 14:04
I'm impressed, I have to admit. Rarely do I encounter
a [не и не] that's both educative and engaging, and let me tell
you, you've hit the nail on the head. The problem is an issue
that too few folks are speaking intelligently about. Now i'm very happy
that I found this during my search for something concerning this.Feel free to surf to my site :: ビットコインスポーツブック: [не и не]:[не и не][не и не]leedsopera.c o.kr/bbs/board. php?bo_table=fr ee&wr_id=32009
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com