Архив

< Ноември 2017 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Българска история

Разкрита е тайната на древнaта тракийска Библия Бесика

besikaaРазкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно

Прочетете още...
 
Откриха столицата на тракийското племе одриси в Средна гора, търсена от 130 години!

kozaУчени археолози водени от доц. Иван Христов откриха столица на одрисите 

Прочетете още...
 
Небето помни. Бог вижда - електронна книга/Славяни, българи, протобългари или траки?

ОКОЕтногенезис и създадени култури от протобългарите

Прочетете още...
 
Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

etruskiТочно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

Прочетете още...
 
Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

the-eagle-movie1Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...
 
Готи и Гети - германци или траки? Историята, която не познаваме - унищожението

aethicus"Всеки народ се идентифицира със своята история, с приноса си към културата на човечеството, и

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част I

BULGAR DAGH 1Малко хора знаят, че на територията на Мала Азия - стара българска земя, завладяна

Прочетете още...
 
Неудобните исторически истини - древните български царства в днешна Турция/ Част II

BULGAR DAGH ankaraКой основа Анкара и какъв е произходът на част от българското население, което днес

Прочетете още...
 
Банер

Популярно

Световните учени признаха, че гръцката цивилизация Е ИЗМИСЛЕНА

Процъфтяващото общество на елините, древните гръцки монети и изобщо

Прочетете още...

На пазара за нашите души: Глобализираната планета – пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Науката доказва: Бог съществува в светлината на нашите души, а всички ние - Бог, Дух и енергия ...

Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

... и бързо ще да се е разнесла чудната новина за удивителното дете, докоснато сякаш свише

Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

Преди 7 000 хиляди години назад във времето, в периода много  преди възникването на

Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя, и сътвориха световната история...........................

Римската империя, която управляваше света! Историята й започва преди около

Сензацията на XXI век ще е България! Народ по-стар от Библията, цивилизация по-древна от библейския потоп

Има една сила, която бавно и могъщо, подобно силата на приливна вълна помита и

Най-ранното ямно светилище в света е край гр.Любимец развенчава теорията на М.Гимбутас

Тази находка оборва една от най-широко застъпените теории за прародината

  • На пазара за нашите души: Глобализираната планета – пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Народът, който покори света и написа историята на цивилизациите/ "Живата вода" на българите/ Част II

  • Сензацията на XXI век ще бъде древната история на България! Златната цивилизация

  • Българите, които управляваха свещения Рим и римската империя, и сътвориха световната история...........................

  • Сензацията на XXI век ще е България! Народ по-стар от Библията, цивилизация по-древна от библейския потоп

  • Най-ранното ямно светилище в света е край гр.Любимец развенчава теорията на М.Гимбутас

00000a Науката доказва: Бог съществува в светлината на нашите души, а всички ние - Бог, Дух и енергия  изграждаме Вселената

„Първата глътка от чашата на природните науки прави човека атеист, но на дъното на чашата го очаква Бог.“ - Вернер Хайзенберг, Нобелов лауреат за физика

 

Човечеството навлиза в една нова екстремално непозната епоха на революционен подем на технологиите. Уникален момент от човешката история, в които компютъризираните машини релативно променят не само фундаменталните основи на обществената конструкция, но и структурата на мозъка, начина на възприемане на информацията и модела на мислене и общуване - те обаче преобръщат посоката на разбиране във всички останали научни области - медицина, физика, химия... променят изцяло света, такъв какъвто го познаваме днес, защото утре той няма да е същия... или поне не, ние, човеците!


В исторически план след аграрната революция преди 10 000 години, научната революция през 17 век, индустриалната през 18 век, техническата на 19 век и технологическата на 20-ти, явно 21 век ще е на хуманоидната революция или правото на човек да остане жив, а вероятно 22 век ще е революция на сииборгите срещу всемирния разум.

 

00000a

 

„Седем грама от Душата, от онази по-светлата, да, да, хеййй онази, клонинга на Айнщайн, с повечето фотони и ако може да е био, please!“


Светло, красиво, може би перфектно стерилно, умно и много интелигентно ... съвсем човешко, той се усмихваше на продавачката... От плът и кръв, сииборгът беше изместил човека....21 век... Фантастика, или не съвсем?!


В древността философът Платон бил силно обезпокоен от необузданото развитие на писмеността, съмнявайки се, че това ще ни лиши от памет и истинско познание.  Във „Федър“ той предупреждава: „Внимавайте, вредите от това са много големи. Какво губи човек от това, че работи с писменост? Губи пряката си връзка със слушателите. Слушателят се отдалечава и се превръща в читател.“ .... Въпреки страховете на Платон, в крайна сметка писмеността доведе до компютъра и днес никой не се съмнява в неговата сила в развитието на еволюцията на технологиите и живота.


Всяка декада от съвременното развитие на обществото си има своята дискусия около този феномен на страха: през 90-те на терена на общественото обсъждане бяха - пристрастяват ли видеоигрите, през 80-те години – манипулират ли ни чрез телевизиите, а днес: модерните технологии превръщат ли ни в роби, няма ли бурното и неконтролируемо развитие на медицината да изтрие хуманността в обществото, зомбират ли ни социалните мрежи, те променят ли човешкото общуване и разбирането ни за приятелство, колко всъщност са вредни излъчванията на мобилните телефони и т.н... Taĸa достигнахме до ерата на глобалната интернет мрежа и Гyгъл, а новата дилема е дали търсачката ни е направила по-глупави. През август 2008 год. в списание „Атлантик“ американският автор Никълъс Кар публикува есе, с което беляза началото на поредната доза страх от технологиите. „Is Google Making Us Stupid“ По-глупави ли сме станали? Или по-киборгизирани?!

 


Божественият 9-и дан Го сииборга


През 1943 год. неврологът Уорън Малккълък и математикът Уолтър Питс, откриват, че работата на нервите може да бъде имитирана с помощта на електрически вериги, свързани по подходящ начин и че изкуственият мозък може да мисли, което поставя началото на мислещата машина.


В наши дни  през 1997 год. компютърът Deep Blue на IBM побеждава руски гросмайстор Гари Каспаров - един от най-добрите шахматисти в света.


Някак напук на скептиците, които  обявиха, че компютърът никога няма да може да победи човек в китайската игра Го, заради невъобразимостта на мисълта, че машината може да копира човешка интуиция компютърът AlphaGo, създаден от Google победи в 4 от 5 игри смятаните за жива легенда на играта, носителят на 18 световни титли и носещ “божествения” 9-и дан Го играч Лии Де-Дол! (1)


Все пак Божественият Го е от метал, пластмаса и фибростъкло, а на хоризонта  вече се появява идеята за изкуствен сииборг... от плът и кръв.


Филмът „Безсмъртен“ (Selfless) третира един фантастичен засега сюжет: човек е способен да прехвърли своето съзнание в тялото на друг човек в желанието си да остане безсмъртен, за да може да завърши човешката си мисия в едно по-жизнено тяло... А някога в бъдещето това ще се извършва в едно изкуствено създадено, но напълно човешко създание от кръв и плът? Звучи невероятно, нали? Но не съвсем...


Първият изкуствен организъм способен да се размножава


През 2007 год. бившият ветеран от Виетнамската война, американският учен  Джон Крейг Вентър за пръв път разчита целият човешки геном , а през 2010 год. създава първия изкуствен организъм - жизненоспособен синтетичен ДНК код на бактерия, способна да се размножава, т.е. “изкуствен живот”, наречен Синтия (англ. Cynthia).


На 7 септември 2010 г. на пресконференция в Българската академия на науките, ученият коментира: "Тази клетка е много могъщ инструмент, с който можем да създадем каквито и да е биологични видове. Следващата стъпка е операционната система да се инсталира в хардуера на компютъра на празна клетка и да се види дали ще може да се стартира.“


„Ако софтуерът или компютърният код има еднакви свойства с ДНК и ДНК е софтуер, то тогава кой е написал програмата“ Панкаж Джоши, доктор по философия


"Частицата Бог" - бозон на Хигс


Следващият ход е на физиците и откриването на нова елементарна частица - потенциално нова природна сила. През 1964 г. Питър Хигс предлага хипотезата, че навсякъде в пространството съществува едно поле и всички елементарни частици, освен фотоните и глуоните взаимодействат с него. В резултат на това взаимодействие частиците получават маса. (13) "Частицата Бог" - бозон на Хигс, масивна скаларна елементарна частица, която според съвременните физични теории придава маса на всички останали частици, които изграждат нашия свят, който всъщност е енергия. Така както Никола Тесла проповядваше - енергия, която е неизчерпаема, навсякъде около нас и която изгражда вакуумът в космоса и ... мозъчните клетки.


„Не е възможно да се формулират законите на квантовата механика в пълния им съдържателен вид, без да се засегне темата за съзнанието.“ -  Юджийн Уигнер, нобелов лауреат през 1963 година.(10)


Документалният филм „Heal“ разкрива, че човек е способен сам да излекува тялото си - чрез психиката си и вероятно това ще е само началото, малка част от неподозираните възможности на човешкия Дух. Все пак нека си припомним, че човек използва 5% от капацитета на мозъка си, гениите 7%... какво ли очаква човечеството, когато се научи да използва всичките си 100% възможности?!


„Човешката душа е като стъкло. А Бог е светлината, която преминава през него.“ - Лев Толстой


Хората могат да отдават и приемат  светлина енергия


Изгорената „Оргонна енергия“ на австрийският психоаналитик и биолог Вилхелм Райх (Wilhelm Reich)


Вероятно само шепа хора са чували за Орегонната енергия на Вилхелм Райх, подобно скритите открития на легендарният Никола Тесла, който открива нова форма на енергия (скаларна) и успява да получи енергия сякаш от нищото - „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс и която не струва нищо... откритие потулено след това от ФБР десетилетия наред.


Съдбата на Райх е още по-тежка - книгите му били горени от Адолф Хитлер, но през 1956 година и в Америка, в една от градските пещи за смет, а лабораторията и създадените от него орегонови акумулатори биват насечени с брадви от федералните власти.


Вилхелм Райх е арестуван и на 11 март 1957 влиза във Федералния затвор в Луисбърг, Пенсилвания. Осем месеца по-късно, малко след като е навършил 60 години, той умира там от сърдечен удар в съня си.


В САЩ Райх развива свои идеи, касаещи космическата енергия на живота - „Оргонна енергия“, която циркулира, както през човешкото тяло, така и в цялата Вселена. Райх постулира, че по-голяма част от културите развиват практики и табута, които блокират циркулацията на оргона в човешкото тяло и психика.


„Човечеството от векове знае за съществуването на универсална енергия, свързана с живота. Задача на науката е да превърне тази енергия в използваема“ твърди невероятният учен на 20 век Вилхелм Райх (9). Той открива, че съществува биологична енергия - биони, циркулираща от вътрешността на тялото към неговата периферия, способни да убиват  бактерии и ракови клетки. Райх установява, че бионите излъчват силна радиация и се виждат като бяло поле около организма - днес наречено Аура.


През 1982 год. Ален Аспе (Alain Aspect) - френски физик, специалист по квантова оптика от Парижкия университет, ръководител на експеримент с елементарни частици прави едно от най-значимите открития на 20 век. Френският физик доразвива идеята на главния теоретик на квантовата физика Нилс Бор  и открива , че при определени условия елементарните частици имат способността мигновено да обменят информация и то независимо от разстоянията между тях, т.е. съществува енергия скоростта, на която е по-голяма от тази на светлината.


Аспе доказва едно свойство на Вселената: във Вселената съществуват невидими връзки и всички тела са свързани помежду си, а материята притежава специфична вътрешна организация. Ако микрочастиците обменят информация помежду си от разстояние, това се дължи на факта, че те са част от едно общо цяло, явление, което Ален Аспе нарича  „квантово сдвояване“ (1), което от своя страна е базата на явление, което вероятно ще бъде осъществено в бъдеще - „телепортация“


„Саморегулиращ се организъм ли е планетата Земя, или всички нейни процеси са един дълбоко закодиран механизъм на една биологична клетка от един много по-висш вселенски разум и организъм, мащабността, на който все още не можем да обозрем, поради нищожността на размера на човешката клетка и на нищожно малките размери на човешкия мозък в сравнение с гигантските размери на Вселената. Така както микробът, вирусите и дори мравката със сигурност не могат да осъзнаят мащабите на заобикалящия ги свят.“ (12)


Епохата на Просвещението или осветената епоха


Просвещение - enLIGHTenment - осветяване


От древна Гърция и древен Рим до ученията на хиндуизма, будизма, исляма, християнството, в текстове и жития, митове и легенди, през вековете, от далечното минало се разказва за светии, възнесени същества и просветени адепти с блестящи ореоли от сияйна светлина. И макар че дълго време ние вярвахме, че нимбът (в превод от латински език означава „облак“ или „мъгла“) е просто един красиво обожествен и фантастичен символ, то днес се налага мисълта, че този символ всъщност може да е действителен - концентрирана енергия с много силна интензивност и висока честота на трептене на биофотони, като резултат от силата на духовното възвисено съзнание или просветлението, дарба на чистите и духовно извисени осветители.


Дали случайно соларните скални светилища на траките, наречени по-късно от християнството капища са били изграждани по най-високите, най-близко до слънцето планински върхове?


 „Много доказателства сочат, че тези древни светилища може би са били построени като древни енергийни машини, съобразени с енергийната мрежа на Земята, осигуряване на енергия за изцеление, както и за предсказания, а може би и за още неща, които остават неизвестни за нас, като енергийни генератори, или устройства за електронни „акустични вибрации“, или „ инженерни съоръжения за следене на движенията на земната кора... или за комуникация с Всевишен разум? Древните хора, които са построили тези обсерватории са знаели не само движението на звездите, но и тайните на честотата, и на енергията. Признаването на мегалитните конструкции като астрономически обсерватории е заслуга на д-р Александър Том, след като 20 години анализирал над 600 мегалитни обекта в цял свят през 1954 год.“ (11)


Нашето съзнание и дух не се съдържат в нашите тела


През 1993 г. в Journal of Photochemistry and Photobiology е публикувана статия, която гласи: „Изкуствената светлина причинява свръхслаби фотонни емисии във фибробластите на човешката кожа. Тези данни показват, че клетките ксеродерма пигментосум губят капацитета си да съхраняват ефективно свръхслабите фотони. Това може да означава, че в човешките клетки има ефективна заключваща система за фотони.“(14)


Откритите биофотони в мозъка  намекват, че нашето съзнание е пряко свързано със светлината и че невроните в мозъка на бозайниците са способни да произвеждат светлинни фотони или "биофотони"! И докато през мозъка на плъховете може да премине само един биофотон на неврон за минута, то човешкият мозък може да предаде повече от един милиард биофотони в секунда.


Учените изказват предположение, че невроните в нашия мозък могат да комуникират чрез светлина и че мозъкът ни може да има изградени оптични комуникационни канали, чрез които да приемат и предават информация, което означава, че може да има силна връзка между тези фотони, нашето съзнание и вероятно това, което много култури и религии наричат Дух. Това повдига въпроса, възможно ли е, количеството светлина, която се произвежда и комуникира между невроните, да е пряко зависима от степента на съзнателност, т.е. колкото повече светлина произвеждаме, толкова по-силно е съзнанието?


Но едно от най-вълнуващите последици, като резултат  от откритието, че нашите мозъци могат да произведат светлина е, че може би нашето съзнание и дух не се съдържат в нашите тела. Квантовото заплитане показва, че два заплетени фотони реагират, без никакво закъснение, т.е. ако единият от фотоните е засегнат, при това независимо къде се намира другият фотон във Вселената, другият респондира и то мигновенно.


Може би има свят, съществуващ някъде в светлината и независимо къде се намира човек във Вселената, неговите фотони могат да реагират като портали, които имат възможност за взаимодействие и комуникация между  двата свята. Може би нашият дух и съзнание комуникират чрез нашите тела и тези космически биофотони?


Чрез невидими нишки нашите биофотони се свързват с фотони, по подобен начин на квантовото заплитане, тъй като светлината е само едно единно вещество, разпръснато в цялата Вселена и засегнато от всяка светла частица. И колкото повече светлина произвеждаме, толкова повече събуждаме и олицетворяваме целостта на нашето съзнание...? Това може да обясни феномена защо състоянието на фотона се влияе, дори само от съзнателното му наблюдение, както е доказано в много квантови експерименти.


„Науката е усещане“ - Платон


И вероятно в близкото бъдеще звучащите неразбираемо твърдения на много учени като Никола Тесла, Айнщайн, Едгар Алън По, Карл Попър, Майкъл Полани, Маслоу, че те не са автори на своите открития, че тези знания са им дадени от някаква сила извън тях ще получат своето логическо и научно обяснение и доказателства.

 

"Мислим, че Бог ни гледа отгоре, а той ни вижда отвътре." - Св.Йоан Златоуст, патриарх Константинополски


Богът сътворен от светлината на нашите души


Тогава логично идва въпросът: Какво се случва, след смъртта с биофотоните в мозъка, умират ли или остават някъде във Вселената, според основния природен закон за енергията формулиран през 1807 год. от Жозеф Луи Гей-Люсак? Да си припомним какво гласи той: енергията може да се преобразува от една форма в друга, но не може да бъде създадена или унищожена, с други думи енергията не се създава, нито се губи, а само преминава от един вид в друг. (15; 16). Ако те имат способността да приемат и предават енергия, а чрез нея и информация... тогава къде се складира тази информационна енергия? В Акашовите записки? Или това е самият Бог? Бог - събраният през хилядолетията човешки опит, мисъл, разум и дух. Божията светлина озаряваща тъмата в човешките тела с всемирната, доброта и знание?


Ерата на хуманизираните сииборги


Ясно е, че краят на 20 век ще постави ерата на хуманизираните сииборги. Като спомен от миналото ще останат клонирането на човешки организъм, присаждането на глава, удължаването на живота, изкуствената кръв, неврони, възвръщането на младостта, собствена регенерация на органи...


Един нов и друг живот... Дали човечеството обаче е готово на тази промяна? Готово ли е да жертва стотици животи в името на един неясен просперитет? И какъв ще е жребят на избранниците - кой и колко души да го осъщестят? Или този така възторжено описван красив бъдещ живот може да се окаже наистина зловещо преживяване, водещо до глобална, високо технологична война на елитите срещу масите и в крайна сметка до унищожаването на човечеството? Върху руините, на който „Бог“  отново ще сътвори Адам и Ева, Вавилонската кула и Ноевия ковчег, а Библията, Корана и Тората ще останат като спомен на завещанието ни за историята на Планетата.

 

"Но ние, според обещанието Му, очакваме ново небе и нова земя, на които обитава правда"(2Петр. 3:13).

 

„Аз вярвам в Бога, но не в Бога на мистиците и теолозите, а в Бога, който се проявява в природата – Великият математик, Архитектът на Вселената, първодвигателят, неизменният, трансценденталният, вечният.“ – Волтер

 

Курсова работа на Милена Марева
11.11.2017 год.

 

 

 

 

 

 

Литература:


1. Ален Аспе
https://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Aspect
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B5,_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BD
2. Лекции по „Глобализация“ на доц. д-р Елеонора Танкова
3. Жозе Родригеш Душ Сантуш „Божията формула“
4. ydara.com „Препоръчано: Загадките на древната история/ Изгорените книги на Ал.Горбовски“
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4421:-q-q-q-q&catid=156:2014-06-25-08-59-10&Itemid=233
5. www.bigthink.com/robby-berman/there-are-biophotons-in-the-brain-is-something-light-based-going-on
6. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4267444/
7. www.arxiv.org/abs/1708.08887
8. www.livescience.com/28550-how-quantum-entanglement-works-infographic.html
9. Вилхелм Райх
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%BB%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%BC_%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D1%85
10. Съзнанието продукт на мозъка ли е?
http://svezhanauka.com/saznanieto-produkt-na-mozaka-li-e/
11.ydara.com „Загадките на България/ Защо са били заличавани древните обсерватории“
https://www.ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3405:2013-11-22-14-25-11&catid=145:2014-06-25-09-11-09&Itemid=229
12. ydara.com „ Жив организъм ли е планетата Земя?“
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4400:2014-10-07-07-20-17&catid=87:reporter&Itemid=204
13. „Хигс Бозон“
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%B3%D1%81_%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%BD

 


Търсене/ Search

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
 
Проверете какво биха казали за вашия характер графолозите/ Тест

testАнализът на почерка може да даде ценен съвет на следователя, психолога или

Прочетете още...
 
Начин да опознаеш детето си/ Рисувателен психологичен тест

previewДвата основни рисувателни теста „Рисунка на човек“ за интелектуална и

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

ydara.com използва "бисквитки", за да улесни Вашето сърфиране и да Ви покаже съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Виж повече! To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information