Архив

< Януари 2013 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30      

Българска история

Заговорът против България/ Сакралната мисия на новите богомили.Революция в Европа?

bul nadpic"По времето, когато Боян Мага започна своята дейност, както дворецът, така и

Прочетете още...
 
Съвършено секретно: Тайните учения, послания и мистерии на българските богомили

BO1През 1245 година, само година след превземането на последната и най-свята богомилска  крепост

Прочетете още...
 
Това за което учебниците по история мълчат - Световната мисия на Българската ерес

Разпространение на Богомилството. ВЕЛИКАТА ЕРЕСЕдва ли има религиозно учение, което да се представя в толкова деформиран вид, както е

Прочетете още...
 
Предсказания за България от Петър Осоговеца, доростолски епископ и богомилски жрец

bogomili malkaПетър Осоговски е Доростолски епископ през Х век, неговата църква е била в днешна

Прочетете още...
 
Тенгрианството, древните маги, богомилите и кам-бояните жреците на Тангра

magic1Главна задача за окултизма станало проникновението и познанието за съкровенните тайни

Прочетете още...
 
Знаменателните водачи на съвършените богомили

B1Рецепта за съвършенство няма, обичат да казват мъдрите побелели глави, независимо коя е

Прочетете още...
 
Астрологичната символика и зодиите в богомилиското учение

BOGOMЧаст от презентацията на доклада на Радислав Кондаков, на Четвърта национална

Прочетете още...
 
Богомилската музика,трубадурите и романите за Светия граал

troubadour2xТе пееха за Сватбата на Царския Син.

Прочетете още...
 

Популярно

Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

1Млад, ужасно талантлив, много интелигентен, целеустремен и на това

отгоре супер симпатичен, забавен, малко затворен - това е Митко Петров, който завъртя първото си денс парче по родния ефир.  “Толкова трудно е да обичаш – този, който болка ти наричаш“ пее той с топъл, леко дрезгав глас в страхотната си авторска песен. Йехууу, изгрява нова звезда1 2 в денс музиката! Приятно танцувална, с интелигентен текст и красива визия на видео клипа, ''За истинската любов“ ще покори за дълго сърцата ни. Текстът и музиката са дело на младата звезда. С нея той печели и сърцата на публиката в Латвия още при първото си представяне. Дали в песента Митко разказва с болка за себе си и дали момичето е истинко ще разберем от самия него.

 

- Кой те въвлече в пеенето?

- Колкото и клиширано да звучи, откакто се помня, музиката ми действа по един специфичен начин, който само хората, които се занимават с това, могат да разберат. Това е нещо, с което се раждаш и развиваш с всеки изминал ден, начин на живот, начин да изразиш себе си или излееш чувствата си... Несравнима тръпка и огромно удоволствие. Като дете тръгнах на уроци по пеене и по пиано, тъй като постоянно съм молил за това родителите си, а те получавали и бележки от госпожите ми още в детската градина и в първи клас да ме запишат, тъй като са виждали потенциал. След известно време обаче спрях, тъй като сме нямали финансовата възможност да продължа. Родителите ми са си мислели, че това е поредната прищявка на едно малко дете и това желание ще ми мине бързо, но никога не съм спирал да преследвам тази мечта. И така се записах в музикалното училище в Бургас след 7-ми клас и считам това за една от най-правилните стъпки до този момент . Завърших миналата година със специалност класическо пеене, което ми помогна и ме обогати страшно много. Тук е мястото да благодаря с цялото си сърце на г-жа Ксения Драгостинова, която ме дари с цялото си внимание, разбиране и талант. А сега вече съм студент в Нов Български университет в София със специалност поп и джаз пеене при доц. Етиен Леви. И съм повече от щастлив, че имам възможността да работя с толкова доказан и добър изпълнител.

1 13- В профила ти в фейсбук виждам, че се кефиш на Преслава.
Какво харесваш и не харесваш в поп-фолк музиката?


- Първо – аз съм от хората, които наистина не разделят музиката по стилове и смятат това за абсолютно грешно. За мен има хубави и не толкова хубави песни - всичко е въпрос на личен вкус. Аз слушам песни от всякакви стилове – като започнем от арии от мюзикъли и оперети, минем през естрадните песни, рок музиката, рап, модерния поп и т.н. до поп-фолк. Всичко зависи от това как ти ще почувстваш песента – дали музиката, текстът, изпълнението или самият изпълнител ще ти въздейства – всичко е въпрос на лично усещане. Тъй като ме питаш по-специално какво харесвам и какво не в поп-фолка, мога да кажа, че харесвам изпълнители като Преслава, Глория, Десислава... Има и още, но мисля, че тези са достатъчно, за да защитя твърдението, че и в този жанр има много добри изпълнители и достойни за уважение. Харесвам и много песни, които между другото изобщо не свързвам със загнезденото в съзнанието ни понятие „чалга” – това е много лоша наша черта, тъй като се опитваме да отречем таланта или качеството на един проект заради това, че се води от този жанр. Мисля, че в последните години голяма част от тази музика си е поп, останалото е просто за забавление или... това, което не ми харесва, хаха.


- Кои певци те вдъхновяват в твоята работа?1 12


- Ооо, на много изпълнители се кефя, от всеки може да се вдъхновиш и научиш нещо - от едни начинът, по който пеят, от други емоцията и държанието на сцена, от трети креативността и идеите и т.н. За пример мога да посоча от световната сцена Енрике Иглесиас, Джъстин Тимбърлейк, Риана, Бионсе, Адел, Дженифър Лопес и още много.


- Как върви следването ти?


- Моето учене е свързано с много работа и упорит труд. Вчера беше първата репетиция за един уникално луд мюзикъл, световно заглавие, който ще представим, живот и здраве, през април в София със студенти от НБУ и НМА – много талантливи певци, за мен е истинско удоволствие, няма такъв кеф. Такива неща ме зареждат много.


- Ще останеш ли в България, ако станеш много известен?


- Да, бих останал, защото много харесвам България и вярвам, че нещата малко по-малко се оправят, смятам, че се усеща, че се правят опити и неща, изисква се търпение и малко повече позитивизъм от наша страна.

- Родителите на твоя страна ли са? Радват ли се приятелите ти за успеха?


1 14- Да и съм много щастлив от този факт. Имам подкрепата и на музиканти – тук е мястото да благодаря на Огнян Тодоров, при който записах „За истинската любов” и демото за следващ сингъл, на Валентин Милчов – Ziki за страхотния ремикс и демото, идеята за “Explosion”. Много благодаря и на Николай Гарабедян и Филип Стоянов от Cybertronic Studios за невероятния видеоклип, който направиха за дебютната песен, както и на всички медии и на вас за подкрепата.


- Надяваш ли се да те подкрепи държавата ни в твоите проекти?


- За държавата не знам, но се надявам хората да ме подкрепят. Не мога да ти опиша колко щастлив съм, когато чета коментарите за проекта и колко хора са останали впечатлени. Няма по-голямо признание от това за един артист. Радвам се вече и на първите си фенове, които усещам като приятели, много им се кефя.


- Какво те надъхва да твориш? Славата? Парите? Мацките?


- Всичко това, което споделих по-горе. Вчера прочетох един коментар, който така ме надъха, че... само за това си заслужава да се бориш. Трудно е и то много за един млад, прохождащ изпълнител като мен, който няма спонсори зад гърба си, но тези неща ми дават такава енергия, толкова позитивизъм, че вярвам, че всичко е въпрос на време и това е естественото начало на нещата. Иначе да не си кривя душата... и интересът от мацките се вдига, хаха.


- С какво разпускаш в свободното си време?


- Разпускам с музика, хаха. Наистина, въпреки че е упорит труд, то ме зарежда с много енергия и ме кара да се чувствам добре. Обичам да ходя на кино, да излизам с приятели, обикновени неща.


- Пишеш без грешки и се изразяваш много добре. Необходимо ли е да се учи здраво в училище? Не е ли по-гот, да си изкараш школото малко по-непукиски?


- Благодаря ти. Аз не бих казал, че съм учил здраво като ученик - по-скоро внимавах в часовете1 7 и така запомнях нещата. Най-добре е да намериш, както се казва "златната среда" и да отделиш време за учене и за забавление.


- Български букви или латински при писането на български думи по социалните мрежи и форумите. какво пък толкова да се мъчиш с трудната българска граматика?Какво пропуснаха да научат тйджърите(тинейджърите) в училище?


- Аз винаги пиша на български език в социалните мрежи, защото мисля, че така е правилно и е по-приятно за хората, които четат, но всеки сам си решава, а и не винаги желанието е фактор за това - понякога латиницата е по-удобна, по-бърза или просто нямаш достъп до кирилица. Колкото до това какво са пропуснали тинейджърите в образованието си - не мога да сложа всички под общ знаменател, но аз съм част от тях и мога да кажа, че има много умни, интелигентни млади хора със свежи идеи и желание за развитие.

1 9- В песента си пееш за болката да обичаш. Има ли момиче зад тази болка?


Разбира се. Пея за неща, които наистина съм почувствал в дадения момент - в случая текстът е написан през октомври 2010-та, когато получих едно съвсем кратко демо като идея от приятел, Николай Георгиев се казва, и по него измислих кантото, усетих как искам да звучи като цяло и написах текста веднага за няколко минути. Тогава ме беше подтикнало чувството за несподелена любов. След това работата по сингъла беше стопирана за известно време, тъй като същата вечер баба ми получи инсулт и след няколко дни почина. Тя беше един от най-близките ми хора, много се разбирахме и имахме силна връзка - и вярвам, че някъде там тя ми е дала енергия да продължа смело към тази мечта, че е до мен винаги и ми помага. Песента я записах през март 2012-та, когато преживях временна раздяла, а преди премиерата на клипа отново със същото момиче, хаха. Така че много "болка" е имало в създаването на тази песен, но и много позитивна енергия, истинска любов - не случайно исках видеото да е към ремикса на парчето, защото той носи друг поглед и усещане за песента.


1 15- Какви са пороците ти?


- Да си призная – труден въпрос. Не мога да се сетя за някакъв порок, по-скоро за качество, което не харесвам в себе си и това е, че понякога съм твърде скромен и срамежлив пред хора, които не познавам особено добре. Може би защитна реакция, знам ли.


- Какви са силните ти страни?


- Това, че имам цел – мечта, която преследвам упорито, и съм настроен позитивно и винаги с еееей такава усмивка. Пожелавам го и на всички читатели – преследвайте смело мечтите си, бъдете здрави, добри и свежи.

 

Boyo

www.ydara.com

 

 

 


Търсене/ Search

Психо// Поведение

За науката вече няма съмнение, че душата и тялото си “говорят”

couple-having-romance-1“Искам хората да погледнат към живота си и да видят как тези или онези събития, стресът, мъката,

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове въпроси/ Част III

Great Wallpapers 00827aПътя към успеха в личния ви живот и бизнеса ви зависят само от вас самият. Научете се

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове лъжи/ Част I

liesqЕдна от основните причини да ни лъжат успешно е, че ние търсим истината в думите на

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове поведение и техники за изучаването им/ Част II

funny face1aПървото нещо, което трябва да установим, когато става въпрос за лъжи е какво е

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com