Архив

< Юни 2014 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
24 25 26 27 28 29
30            

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Yalta summit 1945 with Churchill Rooseve StalinБългария и българите тръпнат в очакване кога ще се появи официалното потвърждение

на теорията " НА ЗЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ Е ФОРМИРАЛА ЦИВИЛИЗАЦЯТА НА ЕВРОПА",  или "КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА  ДРЕВНОТО "ЧЕРНО МОРЕ" СЕ Е СФОРМИРАЛА ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ СВЕТОВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ"

 

Българите са били толкова дълго време мачкани, насилвани да сменят вярата си и родината си,  преселвани, избивани, умишлено разделяни и икономически унищожавани и въпреки всичкоCambridge panorama  запазили държавата си и името си и винаги знаещи кой са истинските им корени, винаги  чувстващи, че има нещо по особено в гените им, че са специални... и сега те жадуват света да  ги признае, да признае величието им и силата им, но...


Сега, докато чете българската история и като цяло Европейската, в главата на обикновения  читател може да настъпи пълен хаос - спорове и дискусии какви сме - траки, готи/гети,  пеласги, мизи, келти, вестготи, славяни, тюрки, коренни жители или пришълци... битки и нападки - от Балканите ли произхождаме или от Азия и Памир, или дори от Монголските степи...В европейските културни и научни среди цари голямо невежество по отношение на конните народи. Народите, съставляващи гръбнака на Арийството - кимери, траки, масагети, българи, хуни, скити, саки, сармати, перси, индоарии... Същото отношение се и проявява и по отношение на други източноевропейски народи, известни под общото название славяни( някой историци вече отричат това понятие).

За сега обаче , българи, ще трябва да се задоволите само с публикации и доказателствата за  ИСТИНАТА на археологическите разкопки, беглите исторически сведения и древни летописи. За  тези, които са високо образовани и това ще е достатъчно, тези на по-ниско развитие на  духовността си, ще продължават да чакат, за да повярват някой и някъде официално да заяви :  Да, досегашната история е преднамерено и зломислено фалшифицирана....Това обаче, българино, скоро няма да се случи. Поради много причини.


Това би означавало цели отдели в световните библиотеки да минат в архив. Милиони научни  трудове на досега признавани историци с научни титли и съответното им заплащане да бъдат  изхвърлени в кошчето за боклук. И всичко това да бъде направено от същите тези "признати"  историци.

Представете си само енциклопедия "Британика"! Една от най-продаваните книги в света. За jVPAW пренаписването й ще са необходими трудът на много историци и учени и на много години  изследователски труд. Но не е само това - проблемът е, че дори и да има нови, млади  изследователи, които да изведът факти и доказателства за историческата истина - старата гилдия  веднага се надига и с неистови крясъци ги обрича на присмех и отричане.

Ще е трудно и за световноизвестни университети като Кембридж, Оксфорд, Пристън и всички в  този ред, заедно с българските такива да признаят, че са преподавали фалшифицирана история  на света - представете си какъв срив на имиджа им ще има!

Да не споменаваме телевизионните исторически канали, които все още въртят историческите си  недостоверни "научни" филми. Можем да си представим колко пари и средства ще са необходими  за пресъздаването на нови и фактологическо достоверни филми. Но, да не забравяме и  ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВАЩИ и намесени в огромни мащаби в цялата сага на  ФАЛШИФИЦИРАНАТА ЕВРОПЕЙСКА ИСТОРИЯ.

Един друг фактор влияе и продължава да държи монопола върху знанията на европейската 2007-vatikan-2-1 цивилизация и развитие и върху целият процес относно пренаписването на историята - и това е  ВАТИКАНЪТ И ДЪРЖАНИЯТ И ДОСЕГА ЗАБРАНЕН И ЗАКЛЮЧЕН ЗА ШИРОКИЯ КРЪГ ОТ ЧИТАТЕЛИ ТАЕН ВАТИКАНСКИ ОТДЕЛ НА БИБЛИОТЕКАТА. Ако мисията на  живота на Божият син Исус Христос е била да разпръсне светлина и знания за всички божии  синове на Земята, то тогава Ватикана трябва да направи достъпна и да отвори вратите си за  всички желаещи да се запознаят с безценната съкровищница на световните писатели във  Ватиканската библиотека.

Един милион и 600 хиляди тома, 80 хиляди ръкописа и 100 хиляди архивни документа, около 8400 стари печатни издания, 300 000 монети и медали, 150 000 графики, рисунки и матрици, над 150 000 снимки.Не се и съмняваме, че има и много безценни ръкописи укрити в частни колекции и недостъпни за обикновените читатели и историци. Декларирането и притежаването на исторически книги и документи трябва да се сложи под закрилата на закона, а укриването им наказвано със затвор, а деянието третирано като ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО. За сметка на това, на тези колекционери предали ценни антични предмети, с национално значение, да се предоставят специални награди, титли и заплащане на процент от стоийността по световните стандарти.

В противен случай усилията на всички необременени от политически пристрастия и финансови  интереси изследователи ще бъдат сведени до кански усилия, грешки и спорове в тълкуването  малкото достигнали до нас древни източници и предания и археологически факти.

Но всъщност най-големите врагове за установяване на истинските факти и история са Великите Yalta summit 1945 with Churchill Rooseve Stalinсили - Англия, Франция, Германия, Русия, Америка. Ясно е, че те никога не са имали и най-малкото намерение да допуснат създаването на силана балканска държава. На принципа "разделяй и владей" те няма да допуснат създаването на една нова и могъща икономическа сила на Балканите. Поради тази причина винаги ще бъдат в основата на дълги години насаждат изкуствено вражда и завист между иначе един и същ народ. Великите сили никога няма да допуснат ние да разберем за общото си минало, общите си родители и общи историческа съдба, свързани и от езика ни и от манталитета ни.


Ние бяхме лъгани дълго време за произхода си, за това кои са дедите ни и какви са заслугите  им. От нас бяха укрити огромно количество важни сведения. Извечната метафизична война на  Запада срещу Изтока.

Рано или късно, но винаги истината излиза наяве - защото така повелява Бог! Извършеното  става бреме за крадеца и той плаща за деянията си с позор. За сметка на това, тези, които са  били ощетени ще получат полагащото им се. Ще получат слава и престиж, ще получат  самочувствието, което заслужават - защото така вещаят звездите!

www.ydara.com

 2013-07-31 17:48:08

 

 

 

 

Търсене/ Search

kakavida.com