Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412
ydara.com - Двете нули по-света и у нас. Къде са най-големите?

Архив

< Юни 2012 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 23 24
25 26 27 28 29 30  

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Днес малко ми е щекотливо... Брех, че неудобно! Да ви кажа, и малко едно такова конфузно... Но ако така продължава една много... вопиюща, важна част от приключенията ми по света ще си остане низвергната... направо незаслужено пренебрегната. А е несправедливо. Някак си жестоко е. Макар и все забутани из най-потайните кьошета на човешките ни обители, нечовешко е да им обърнем гръб (макар че все това става) на тези облекчаващи потайности. Там, където единствено и спокойно получаваме малко усамотение за размисъл, а и за прочит на някое и друго периодично издание. Толкова свидни при нужда и толкова оплювани след нея. И така, отблъснати от световната хроника на пътешествениците, ние пък ще се потопим в приятната облекчителна атмосфера на... Запушете си носовете, вземете си една парфюмеросана кърпичка и смело напред из дебрите на световните тоалети.
Като въведение ще ви кажа едно - туй по света си е тоалет, та дрънка! И не се надявайте на опашки и да си клюкарствате на тях, не видях, не срещнах, не съм била очевидец на опашка пред световна тоалетна. Нямам си понятие защо. Уж ядат повече от нас. Уж едни наедрени, но... Пред германска такава да видиш блъсканица... абсурд! Пустите германци, абсолютно 100% съм убедена, предварително инженерно прецизно са изчислили дневните човекоизлияния около двете нули, но понеже човешката природа си е малко подличка и непредвидима, за останалите нужди са запасили стерилно дезинфекцираните си тоалетни с изобилие от хартия, салфетки, отопляеми кърпички, дезинфекцирани хартии за бидета и т.н. специални ефекти. По времето, когато ги оглеждах, бизнесът с чинийката за стотинки беше силно развит, но някак си не особено настървен като нашия, почти символичен си беше, едва ли не като бакшишоблагодарност за топлото им гостоприемство. Това е германската тоалетна - организирана, семпла, без излишен разкош, рационално разположена и приятно стерилизирана точно като германския манталитет.

Френските... естествено са с  чар (има си хас), с онези ми ти стари гърнета бидета (макар че идеята за тях е на един писател, англичанин - сър Джон Харингтон, през 1596 г.) и забраните за промяна на екстериорния им античен дизайн (в старите къщи), но са толкова тесни и... С една дума, останах с впечатлението, че на префърцунените французи много-много не им се заседява там, да не си развалят парфюма и имиджа. Мнооого французки.
Датските - то там бях така ошашавена от ''за първи път виждането на белия свят'' и магазините най-вече, та не ми беше до тоалетни. Спомням си само, че имаше много шампоан, ама ужасно много, и нашите си го преливаха в шишенца (какво знаете вие, сега шампоани, балсами...). Спомням си ленивото им спокойствие, огромните и малко пусти площи и самотааа. Много скандинавки, нали?
Прескачам останалите световни тоалетни заради испанските. В класацията си за най-най-най- за перлата в короната, заслужаващ десетката, златния медал, шампиона на нужниците, поставям испанския! Ама сериозно, за най-красиви в моята класация коронясвам испанските! И то онези в старата част на испанските градове или построените в духа на мавърско-арабската архитектура новообители, не че и новите не са перфектно организирани и абсолютно с всичко належащо оборудвани (дори и в блоковете с ниска цена). Такива са... но малко модерно скучни са, като всичко модерно.

Испанските... еееех, испанските! То кат седнеш и да не станеш! На един дъх ти вземат дъха (то в тоалетната и без това не ти трябва). В първия миг ще решиш, че си объркал заведението - вместо в нужника си се тръснал в офиса на шефа. Ако успееш да се отърсиш от изненадата и да го ползваш (нужника) по предназначение, за да не скучаеш, докато клечиш, испанските домакини са разнообразили преживяването ти със: картини маслени – оригинал, картини графики – оригинал, джинджифлюшки няколко броя – бутик, парфюмирани листенца, изсушени – магазин „Манго“, шкафчета - ретуш, в старинен арабски стил, изрисувани плочки по стените – ръчно, тоалетен папел (хартия) в изобилие... красота! Едни ми ти весели и закачливи табелчици на вратите за какво са предназначени (и все различни, сякаш се готвят да участват в конкурс за най-оригинална клозетна табела), иначе ще си помислиш, че е нещо като стая за отмора за след преяждане. Там ако не е бидето и задължително, за да си измиеш ръцете след нуждата – мивка, може да решиш, че си посетил хола или дневната. Не че нямат и малко мръснички, имат си... с една дума, както ви казвах едно време, точно в стила на испанския манталитет са - имат си и Дон Кихот – интелектуалеца, и Санчо Панса – веселия, добродушен селянин.

В световните тоалетни, както и в испанските, достъпът, и без да е регламентирано в Хартата за правата на човека, е неприкосновено свещено отворен и йех, безплатен (спомням си какво беше да нямаш стотинки при нужда пред градския нужник), дори и насреща да има обществен тоалет. Но налайнянени тоалетни не съм виждала. Не че със сигурност не ги има. Защото желаещи, след като си свършат нуждата да потопят пръст в помията си и да попишат по стените (анонимно, разбира се), ще срещнеш навсякъде по широкия бял свят.
Точно като при нас. Защото аз из моите странствания по нашите земи на такъв лукс съм се нагледала, ама и на такива нули съм се натъквала... здраве му кажи. Налайнянени и вонящи, няма къде да стъпиш... и не само това, ами и помията им като потекла, та заляла всичко около тях и не стига това, ами гледат колкото си може повече да омърсят, а за архитекта не питай!

Та така, тоалетни всякакви, хора разни. За първобитните се знае - нуждили са навсякъде из природата, но после решили, та се очовечили и тоалет си построили и така от 2500 г. преди новата ера, но като гледам и занапред няма отърване от тях (нуждите ни демек), дружки ще са ни завинаги. Ний и те в тайнствено усамотение, стремейки се да не цапаме много много... Иначе мирише лошо. И, както се пише, третото хилядолетие ще бъде посветено на хигиената (и душевната такава)... по дрехите ще ни посрещат, по тоалетната ще ни изпращат!


Милена Марева

13 януари 2009

за народно дело

 

Копирането на материали и снимките без съгласието на редактора е забранено.
Позоваването е задължително

 

 Ключови думи

Коментари   

 
0 #446 Jacki 08-12-2023 09:48
Hello it's me, I am also visiting this web site daily,
this site: [не и не]s:[не и не]business.go. tz/web/rashid.n dimbo/~/86020/h ome/-/message_b oards/message/3 5691222 is really fastidious and the
people are actually sharing good thoughts.
Цитиране
 
 
0 #445 Jonnie 08-12-2023 06:27
I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
I do not know who you are but definitely you are
going to a famous [не и не]ger if you are not already ;) Cheers!


Review my webpage ... More about the author: [не и не]s:[не и не]demo.sngine. com/forums/thre ad/2847/How-doe s-Spin-Palace-e nsure-a-diverse -and-high-quali ty
Цитиране
 
 
0 #444 Annetta 08-12-2023 04:08
Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff
previous to and you're just extremely excellent.
I actually like what you have acquired here,
really like what you are saying and the way in which you say it.
You make it entertaining and you still care for to keep it wise.
I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful website.


Also visit my web-site important site: [не и не]s:[не и не]demo.sngine. com/forums/thre ad/2829/What-ty pes-of-bonuses- and-promotions- does-OZWIN-CASI NO-offer
Цитиране
 
 
0 #443 Lurlene 07-12-2023 13:06
Pragmatic Play, a renowned online casino game creator, has made substantial strides in the flourishing
Singaporean gaming market. With its commitment to delivering premium gaming experiences,
Pragmatic Play has become a familiar choice among players in Singapore.

The company's multifaceted portfolio of slots, live casino games, and other casino selections caters to the choices of a wide range of players, making
it a trusted choice for both newcomers and seasoned gamblers in the city-state.


The carefully thought-out growth of Pragmatic
Play in Singapore has been met with enthusiasm from local operators and players alike.

The company's attention on providing cutting-edge technology and innovative game features
ensures that Singaporean gamers are constantly amused and
involved. As the gaming landscape in Singapore continues to
progress, Pragmatic Play remains at the front lines, continually
introducing new and thrilling releases that keep the player base involved and eager to
explore the latest offerings.

Singapore's online gaming industry is known for its rigorous regulatory framework, and Pragmatic Play has shown a devotion to adhering to
the highest levels of uprightness and impartiality.
The company collaborates with licensed operators in Singapore, ensuring that players have a safe and secure gaming environment.
With its dedication to excellence and a user-centered approach, Pragmatic Play
Singapore has solidified its position as a leading force in the city-state's online gaming sector, making it a name to
watch in the years to come.

Also visit my [не и не] - pragmatic play casino singapore ([не и не]:[не и не]chernousovaj azz.ru/user/bum perarea67/: [не и не]:[не и не]chernousovaj azz.ru/user/bum perarea67/)
Цитиране
 
 
0 #442 Alvin 15-11-2023 07:34
Very nice article, exactly what I was looking for.

My homepage - 카지노사이트: [не и не]:[не и не][не и не]millerovo161 .ru/go?[не и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #441 Eugenio 15-11-2023 05:07
When some one searches for his necessary thing, so he/she desires to
be available that in detail, so that thing is maintained over here.


my web [не и не] ... 카지노사이트: [не и не]s:[не и не][не и не]top50-solar. de/newsclick.ph p?id=109338&lin k=[не и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #440 Selena 14-11-2023 21:45
Hello there, I found your website by way of Google even as searching for a related matter,
your website got here up, it seems to be good. I've bookmarked
it in my google bookmarks.
Hi there, just changed into alert to your we[не и не] via Google, and located that it's really
informative. I'm gonna watch out for brussels. I will appreciate
when you continue this in future. Lots of other folks
might be benefited from your writing. Cheers!


Visit my web page - 카지노사이트: [не и не]s:[не и не]investfilter s.com/goto.php? url=[не и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #439 Ericka 14-11-2023 19:24
Great we[не и не] right here! Also your site quite a bit up fast!
What web host are you using? Can I am getting your associate hyperlink in your host?
I want my web site loaded up as quickly as yours lol

My web [не и не] :: 카지노사이트: [не и не]s:[не и не]rsyosetsu.bo okmarks.jp/ys4/ rank.cgi?mode=l ink&id=3519&url =[не и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #438 Johnny 14-11-2023 17:24
I like the valuable info you provide on your articles.
I'll bookmark your [не и не] and take a look at once more here frequently.

I'm fairly certain I'll be informed lots of new stuff
proper here! Good luck for the following!

My web site ... 카지노사이트: [не и не]:[не и не][не и не]vietnamsingl e.com/vn/banner s/redirect.asp? url=[не и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #437 Stepanie 14-11-2023 04:55
Every weekend i used to visit this website, because i wish
for enjoyment, since this this site conations in fact good
funny information too.

Have a look at my site; 카지노사이트: [не и не]s:[не и не]19.xg4ken.co m/media/redir.p hp?prof=697&cam p=159244&affcod e=cr424326&k_in ner_url_encoded =1&cid=29549446 47211&kdv=t&url =[не и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #436 Lachlan 14-11-2023 03:45
If some one desires to be updated with most up-to-date
technologies afterward he must be pay a visit this web page and be up to date
everyday.

my homepage; 카지노사이트: [не и не]:[не и не][не и не]oknakup.sk/p lugins/guestboo k/go.php?url=[н е и не]s:[не и не][не и не]scottradecen ter.com/toto-si te/
Цитиране
 
 
0 #435 Joleen 30-10-2023 16:53
UFABET เป็น 1 พื้นที่ ที่จะ น่าตื่นเต้น สำหรับการ ผู้ที่ รักใน การเดิมพัน ฟุตบอล ผ่านเว็บ ด้วย ความเสถียร และ บริการ ดีมาก, ufabet ได้รับ การยอมรับ ว่า คือ เว็บไซต์
สำหรับการ การเดิมพัน ฟุตบอล ที่ยอดเยี่ยม
ใน เป็น ที่ควรจดจำ ว่า UFABET มี การดำเนินการ ที่ทันสมัยและ ปลอดภัย ทำให้ การวางเดิมพัน เกมฟุตบอล ไม่เคย ง่าย

สำหรับ UFabet เป็นแพลตฟอร์ม การพนัน ออนไลน์ที่น่าสน ใจมากในประเทศไท ย ด้วยรายการเดิมพ ันที่มากมาย
และความง่ายในกา รใช้งาน เว็บไซต์นี้เสมื อนพาราไดซ์สำหรั บคนที่ชื่นชอบเด ิมพัน ที่นี่คุณสามารถ วางเดิมพันในกีฬ าต่าง ๆ รวมถึงเล่นเกมคา สิโน และพนันแบบสด ด้วยระบบการรักษ าความปลอดภัยและ การบริการลูกค้า ที่พิเศษ ทาง
UFabet มุ่งเน้นให้คุณไ ด้สัมผัสประสบกา รณ์การพนันออนไล น์ที่มากที่สุดใ นประเทศไทย ลงทะเบียนวันนี้และมีโอกาสในการชนะเงินรางวัลมากมายที่เว็บไซต์นี้เสนอ!


เว็บ เดิมพัน ฟุตบอล ออนไลน์ เช่น
UFABET ได้รับ ความนิยม อย่างมากใน สามารถสมัคร ด้วย ความสะดวก และ การเข้าถึง ง่าย ผู้ที่ ติดใจใน การพนัน ฟุตบอล สามารถที่จะ เข้าร่วม และ เข้าร่วมง่ายๆ เพียงแค่มี เน็ต และ อุปกรณ์สื่อสาร เว็บ พนัน บอล นี้ ขอให้ ทุกคนที่รักใน
มีความสามารถ รวมตัว เล่น ฟุตบอลออนไลน์ ได้ไม่ว่าจะเป็น ลีกใด ไม่ว่าจะเป็น
หรือ ต่างประเทศ

Here is my homepage - แทงบอลออนไลน์: [не и не]s:[не и не]ufabetthai.o rg/
Цитиране
 
 
0 #434 Ian 29-10-2023 14:22
Do you have a spam problem on this [не и не]; I also am a [не и не]ger, and I was curious about your situation;
we have developed some nice methods and we are looking to swap techniques with other
folks, be sure to shoot me an e-[не и не] if interested.

Also visit my webpage ... Get More
Info: [не и не]s:[не и не]casinoi7tf.l os[не и не]os.com
Цитиране
 
 
0 #433 Brianna 27-10-2023 15:41
This is very interesting, You're a very skilled [не и не]ger.
I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent
post. Also, I've shared your web site in my
social networks!

my homepage; Read Full Article: [не и не]s:[не и не]casino88e.[н е и не]superapp.com
Цитиране
 
 
0 #432 Dawn 20-10-2023 04:59
It consists of two key elements, the Google Chrome extension and the Job Application Tracker
itself.

My web page - Click here!: [не и не]s:[не и не]a-troninc.co m/
Цитиране
 
 
0 #431 Eli 15-10-2023 22:21
Online casinos have grown to be increasingly popular in recent years,
and once and for all reason. They provide a convenient and exciting solution to enjoy all your favorite casino games
from the comfortable surroundings of your own home. Just
about the most popular online casino platforms is Evolution Gaming, which offers a wide range of games and
features that are sure to keep you entertained for hours on end.


In this essay, we will explore the many great things about playing
at Evolution Gaming, like the selection of games available,
the standard of the software, and the entire user experience.
We will also discuss some guidelines for maximizing your winnings and enjoying your time and effort at the casino.


First of all, Evolution Gaming offers an impressive collection of games to
choose from. Whether you like classic table games
like blackjack and roulette or even more modern options like video slots and live dealer games,
you are sure to find a thing that suits your tastes. The platform is constantly updating its offerings with new games and features, so there's always something not used to try.


One of the standout top features of Evolution Gaming is its high-quality software.

The platform uses state-of-the-ar t technology to ensure all games run smoothly
and without the glitches or lag. This means that you can enjoy a seamless
gaming experience without the interruptions or delays.


Another key benefit of playing at Evolution Gaming may be the overall user experience.
The platform is designed with user-friendline ss in mind, making it possible for even novice
players to navigate and enjoy each of the available features.

The website can be optimized for mobile devices, so that you
can play your preferred games on-the-go from
your smartphone or tablet.

Of course, one of many reasons people play at online
casinos is to win money. At Evolution Gaming, there are plenty of opportunities to do that.
The platform offers a selection of bonuses and promotions which will help boost your winnings and boost your chances of hitting it big.

Additionally, lots of the games offer high payout percentages, giving
you a better chance of winning big.

To maximize your winnings at Evolution Gaming, it is important to have a good strategy
in place. This means setting a budget for yourself before you start
playing and sticking to it regardless of what. It also means taking
advantage of any bonuses or promotions that are offered for you, as these
might help increase your bankroll without risking any additional
funds.

Overall, playing at Evolution Gaming is a good way to
enjoy your entire favorite casino games from the comfortable surroundings of your own home.
With its impressive selection of games, high-quality software, and user-friendly interface,
it's no wonder why so many people choose this platform over others.
Why not give it a try today? Who knows ? you just might hit
the jackpot!

Feel free to surf to my website Evolution Gaming Casino Singapore: [не и не]:[не и не][не и не]painc.co.kr/ index.php?mid=m eet&page=1&docu ment_srl=508549 7
Цитиране
 
 
0 #430 Isobel 14-10-2023 09:59
Introduction:

Kiss918 Singapore is really a popular online casino platform that provides a variety of
games to its users. It is one of the trusted
and reliable online casinos in Singapore, providing players with an exciting and immersive gaming experience.
Using its user-friendly interface and easy-to-use features, Kiss918 Singapore has become a favorite among online casino enthusiasts.


In this essay, we will explore the various aspects of
Kiss918 Singapore and why it really is worth playing.
We will discuss the different games on the platform, the security measures in place,
and the bonuses and promotions offered to players.

We shall also look at the payment possibilities and how to get started with
Kiss918 Singapore.

Why Play Kiss918 Singapore?

There are several reasons why you should consider playing Kiss918 Singapore.
Firstly, it provides a variety of games that cater
to different preferences. Whether you're a fan of slot games, table games, or live dealer games, you can find a thing that suits your taste on this platform.


Secondly, Kiss918 Singapore is a safe and sound platform that uses advanced encryption technology to
safeguard its users' data. This means that it is possible to play with peace of mind knowing that your personal information is safe from hackers and cybercriminals.


Thirdly, Kiss918 Singapore offers generous bonuses and promotions to its players.
These include welcome bonuses, deposit bonuses, cashback offers,
and free spins. These bonuses can significantly increase your chances of winning big
on the platform.

Lastly, Kiss918 Singapore provides excellent customer support to its users.
In the event that you encounter any issues while playing on the
platform, it is possible to reach out to their customer care
team via live chat or [не и не] for assistance.


Games Available on Kiss918 Singapore:

Kiss918 Singapore offers a wide variety of games from a few of the top game developers in the industry.

Included in these are Microgaming, Playtech, NetEnt, and Evolution Gaming.

A few of the popular games on the platform include:

1. Slot Games: Kiss918 Singapore has an extensive assortment of slot
games which come in different themes and variations.

A number of the popular slot games include Mega Moolah, Gonzo's Quest, Starburst, and
Book of Dead.

2. Table Games: If you're a fan of table games like blackjack,
roulette, baccarat, or craps, you will find several variations of the games on Kiss918 Singapore.


3. Live Dealer Games: For those who prefer a more immersive
gaming experience, Kiss918 Singapore offers live dealer games where you can play against real dealers
in real-time.

Security Measures:

Kiss918 Singapore takes security seriously and contains implemented several measures to ensure its users' safety.
The platform uses SSL encryption technology to protect users' data from unauthorized access or theft.

Additionally, it has strict verification procedures in place to prevent
fraud or money laundering activities.

Bonuses and Promotions:

Kiss918 Singapore offers several bonuses and promotions to
its players to enhance their gaming experience. These include welcome bonuses for new
players who subscribe on the platform for the first time.
Additionally, there are deposit bonuses where players receive
additional funds if they make deposits into their accounts.


Cashback offers are also available where players receive a percentage
of their losses back as cashback rewards. Free spins are another popular promotion provided by
Kiss918 Singapore where players can spin reels for free without risking their own money.


Payment Options:

Kiss918 Singapore supports several payment options for deposits and withdrawals.
These include credit/debit cards like Visa and Mastercard, e-wallets
like Skrill and Neteller, bank transfers, and cryptocurrencie s like Bitcoin.

Getting started off with Kiss918 Singapore:


To begin with with Kiss918 Singapore, you should create an account on the website by providing your personal details like
name, [не и не] address, phone number, etc. Once your account
is verified, you can make your first deposit using any of the supported payment
options.

Conclusion:

To conclude, Kiss918 Singapore is a great online casino platform that offers a variety of games to its users while ensuring their security
and safety. With generous bonuses and promotions available regularly and excellent customer support services provided by
the platform's team members 24/7/365 days per year via live
chat or [не и не] for assistance; it's no wonder why so many people choose this site
as their go-to destination for online gambling entertainment!


my page :: 918 casino: [не и не]s:[не и не]ventolinmedi caid.us.org/win -big-with-918ki ss-the-ultimate -online-casino- experience/
Цитиране
 
 
0 #429 Dalene 08-10-2023 18:40
LinkedIn will make a substantial quantity of jobs primarily based on your search terms.


My page [не и не]:[не и не]sunsooda.in: [не и не]s:[не и не]sunsooda.in
Цитиране
 
 
0 #428 Mayra 08-10-2023 06:11
The site is a favored internet-based betting site.
This platform allows players to place bets on game occurrences originating from worldwide.
Their platform provides an array of options including football, basketball, and horses.
SBOBET’s easy-to-use layout & protected payment options make
it popular among many players. Their customer
service is available round the clock to assist with any queries or issues.
With competitive odds and an array of betting options, SBOBET: [не и не]s:[не и не]aulaclinic.c at/[не и не]/index.php?e ntryid=100941 caters to both novice and seasoned gamblers.

Its commitment to responsible gambling reinforces its
reputation in the online betting industry.
Цитиране
 
 
0 #427 Richie 05-10-2023 14:46
Pretty nice post. I just stumbled upon your we[не и не] and wanted to say that I've really enjoyed surfing around your [не и не] posts.

After all I will be subscribing to your rss feed and I hope
you write again soon!

Here is my page; cost of ramelteon: [не и не]s:[не и не]rozeremgfb.c om
Цитиране
 
 
0 #426 Eugene 01-10-2023 14:20
The Federal Wire Act of 1961 primarily outlaws interstate wagering on sports betting, but never ever addressed other
forms of gambling.

my web [не и не]: [не и не]onca.cc: [не и не]:[не и не]vesikoer.ee/ banner_count.ph p?banner=24&lin k=[не и не]s:[не и не]onca.cc
Цитиране
 
 
0 #425 Vida 27-09-2023 01:31
we are the casino games provider that has
it all.

Feel free to visit my [не и не] post :: 호텔예약: [не и не]s:[не и не]muse.union.e du/2020-isc080- roprif/2020/05/ 02/additional-r esources/commen t-page-224/#com ment-138838
Цитиране
 
 
0 #424 Malcolm 26-09-2023 17:13
They aim to influence the flow of qi via the meridians, which are power pathways in the body.


Visit my [не и не] post - [не и не]s:[не и не]swedish.so: [не и не]s:[не и не]maps.google. co.ve/url?q=[не и не]s%3A%2F%2Fsw edish.so%2F
Цитиране
 
 
0 #423 Jeffry 26-09-2023 11:54
Deep, pressure-point massages may be a terrible idea if you have osteoporosis.


Here is my webpage - [не и не]:[не и не][не и не]swedish.so: [не и не]s:[не и не]google.co.vi /url?q=[не и не]s%3A%2F%2Fsw edish.so%2F
Цитиране
 
 
0 #422 Clarita 26-09-2023 00:49
For even far more rewards, check out the greatest Ignition casino bonus codes.


Feel free to visit my [не и не] post - [не и не]:[не и не][не и не]onca.cc: [не и не]:[не и не]guerillaguid en.dk/redirmedi ainfo.aspx?Medi aDataID=de7ce03 7-58db-4aad-950 d-f235e097bc2d& URL=[не и не]s:[не и не]onca.cc
Цитиране
 
 
0 #421 Minnie 24-09-2023 14:13
It is understandable that casinos based in United States of America will give abundant bonuses than those in other country
based on their economy.

Alsoo visit my page ... 우리카지노: [не и не]s:[не и не]penzu.com/pu blic/f5a23c6bc1 f3c0f1
Цитиране
 
 
0 #420 Elizabeth 23-09-2023 14:02
I was wondering if you ever thought of changing the
layout of your website? Its very well written; I love what youve
got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with
it better. Youve got an awful lot of text for only having one or
two pictures. Maybe you could space it out better?


Also visit my web-site :: buy ramelteon no prescription: [не и не]s:[не и не][не и не]rozeremgfb.c om/
Цитиране
 
 
0 #419 Michal 20-09-2023 17:15
การแทงบอลออนไลน ์เป็นวิธีที่เหม าะสมและง่ายดายใ นการร่วมสนุกกับ การเล่นพนันบอล
ไม่ว่าคุณจะอยู่ ที่ไหน หรือเวลาเท่าใด คุณสามารถเข้ามา วางเดิมพันในรูป แบบของบอลออนไลน ์ได้ตลอดเวลาผ่า นทางแพลตฟอร์มที ่เปิดให้บริการก ารแทงบอลออนไลน์ ด้วยระบบการเล่น ที่เรียบง่าย ทั่วถึง และมีความน่าเชื ่อถือทั้งในเรื่ องการเงินรางวัล และการเติมเงิน- ถอนเงิน ทำให้การแทงบอลอ อนไลน์: [не и не]s:[не и не]leedonss.com /2023/09/20/%e0 %b9%81%e0%b8%97 %e0%b8%87%e0%b8 %9a%e0%b8%ad%e0 %b8%a5-%e0%b8%a 2%e0%b8%b1%e0%b 8%87%e0%b9%84%e 0%b8%87%e0%b9%8 3%e0%b8%ab%e0%b 9%89%e0%b8%8a%e 0%b8%99%e0%b8%b 0%e0%b9%83%e0%b 8%99%e0%b8%97%e 0%b8%b8%e0%b8%8 1/กลายเป็นทางเล ือกที่น่าหลงใหล กว่า สำหรับคนที่ต้อง การหารายได้จากก ารประลองวิจารณญ าณในด้านกีฬาฟุต บอล.
Цитиране
 
 
0 #418 Milan 18-09-2023 17:10
ยูฟ่าเบท เป็น เว็บ พนัน ออนไลน์ ที่
ได้รับความนิยม มากที่สุด ตั้งแต่เกมส์ พนันกีฬา และเกมส์ คาสิโนออนไลน์ Ufabet มี ความมั่นคง
และเป็น กลุ่ม ที่ รายได้สูง เว็บนี้ มีความ ปลอดภัย สูง มาตรฐานที่ถูกต้ อง ทางทีม
บริการ ลูกค้าอย่างมืออ าชีพ และเป็นกันเอง ทำให้ แก้ไขปัญหา ได้อย่างรวดเร็ว
Ufabet เป็นเว็บ เว็บไซต์ ที่เข้าใช้งาน ไม่ว่าจะ เป็นมือใหม่ หรือ
ก็สามารถ เข้ามาเดิมพัน ได้อย่างทั่วถึง
ให้ความสะดวกสบา ย และรู้สึก มั่นใจ ว่าจะมีประสบการ ณ์ การเล่นเกมส์ เกมส์ออนไลน์ อย่างเต็มตัว

Also visit my web site ufa838.com: [не и не]:[не и не]fh9947a1.[не и не]t.ru/[не и не]/13880.html
Цитиране
 
 
0 #417 Veronica 18-09-2023 12:00
เซ็กซี่ เกมวันพีช เป็น การเดิมพัน คาสิโน ออนไลน์ ที่นี่
ได้รับความนิยมส ูง และ ยิ่งใหญ่ ในช่วงเวลานี้ บาง ปี สำหรับใครที่ ชื่นชอบ เกมวันพีช และเป็นการ ต้องการ ประสบการณ์ การเดิมพัน ที่สุดเพลิดเพลิ น อย่างจริงจัง บาคาร่าเซ็กซี่ เป็นตัวเลือกที่ สมบูรณ์แบบ สำหรับคุณ!
เกมวันพีชเซ็กซี่ เป็นการผสมผสาน ระหว่างออกแบบ บาคาร่า
และ เจ้าภาพสาวสวย สุดเซ็กซี่ ที่ช่วยเพิ่ม ความสนุกสนาน และเข้าใจ ผู้เล่นส่วนใหญ่ คุณสามารถ เดิมพัน กับบาคาร่า ที่มีชีวิตจริง จากเจ้าภาพที่น่ ารัก ที่สวยงาม หรือมีอยู่ แฟนจริง เพียงเลือก ห้องที่คุณต้องก าร ที่ต้องการเข้าร ่วม และให้ ทำการวางเดิมพัน ทันที ท่านจะได้รับ การบริการ ด้านความบันเทิง อย่างเป็นมืออาช ีพ จากเจ้าภาพสวยงา ม ที่ซุปเปอร์สวย บริการหลักๆของบ ริษัทเรา มีความชัดเจน ด้วยภาพในขณะที่ คุณเล่น ด้วยระบบการเสือ และม้า เราสามารถสร้างม าม่าที่น่าตื่นเ ต้นให้กับท่าน ผ่านเกมออนไลน์ท ี่คุณคุมอำเภออย ู่สุดท้ายนี้ เซ็กซี่บาคาร่า มีระบบระดับพรีเ มียม เพื่อให้คุณสามา รถเลือกเกมที่คุ ณต้องการเล่นได้
ได้แก่ บาคาร่าออนไลน์

Here is my web page: บาคาร่า เช็กชี่: [не и не]:[не и не]dmdi-eos.ru/ [не и не]/index.php?e ntryid=255541
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com