Архив

< Юни 2012 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 23 24
25 26 27 28 29 30  

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Доц. д-р Георги Нехризов: Древната келтска столица Тиле е открита край град Николаево

Някога в древността на територията на България са живели келти и са имали свое

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Днес малко ми е щекотливо... Брех, че неудобно! Да ви кажа, и малко едно такова конфузно... Но ако така продължава една много... вопиюща, важна част от приключенията ми по света ще си остане низвергната... направо незаслужено пренебрегната. А е несправедливо. Някак си жестоко е. Макар и все забутани из най-потайните кьошета на човешките ни обители, нечовешко е да им обърнем гръб (макар че все това става) на тези облекчаващи потайности. Там, където единствено и спокойно получаваме малко усамотение за размисъл, а и за прочит на някое и друго периодично издание. Толкова свидни при нужда и толкова оплювани след нея. И така, отблъснати от световната хроника на пътешествениците, ние пък ще се потопим в приятната облекчителна атмосфера на... Запушете си носовете, вземете си една парфюмеросана кърпичка и смело напред из дебрите на световните тоалети.
Като въведение ще ви кажа едно - туй по света си е тоалет, та дрънка! И не се надявайте на опашки и да си клюкарствате на тях, не видях, не срещнах, не съм била очевидец на опашка пред световна тоалетна. Нямам си понятие защо. Уж ядат повече от нас. Уж едни наедрени, но... Пред германска такава да видиш блъсканица... абсурд! Пустите германци, абсолютно 100% съм убедена, предварително инженерно прецизно са изчислили дневните човекоизлияния около двете нули, но понеже човешката природа си е малко подличка и непредвидима, за останалите нужди са запасили стерилно дезинфекцираните си тоалетни с изобилие от хартия, салфетки, отопляеми кърпички, дезинфекцирани хартии за бидета и т.н. специални ефекти. По времето, когато ги оглеждах, бизнесът с чинийката за стотинки беше силно развит, но някак си не особено настървен като нашия, почти символичен си беше, едва ли не като бакшишоблагодарност за топлото им гостоприемство. Това е германската тоалетна - организирана, семпла, без излишен разкош, рационално разположена и приятно стерилизирана точно като германския манталитет.

Френските... естествено са с  чар (има си хас), с онези ми ти стари гърнета бидета (макар че идеята за тях е на един писател, англичанин - сър Джон Харингтон, през 1596 г.) и забраните за промяна на екстериорния им античен дизайн (в старите къщи), но са толкова тесни и... С една дума, останах с впечатлението, че на префърцунените французи много-много не им се заседява там, да не си развалят парфюма и имиджа. Мнооого французки.
Датските - то там бях така ошашавена от ''за първи път виждането на белия свят'' и магазините най-вече, та не ми беше до тоалетни. Спомням си само, че имаше много шампоан, ама ужасно много, и нашите си го преливаха в шишенца (какво знаете вие, сега шампоани, балсами...). Спомням си ленивото им спокойствие, огромните и малко пусти площи и самотааа. Много скандинавки, нали?
Прескачам останалите световни тоалетни заради испанските. В класацията си за най-най-най- за перлата в короната, заслужаващ десетката, златния медал, шампиона на нужниците, поставям испанския! Ама сериозно, за най-красиви в моята класация коронясвам испанските! И то онези в старата част на испанските градове или построените в духа на мавърско-арабската архитектура новообители, не че и новите не са перфектно организирани и абсолютно с всичко належащо оборудвани (дори и в блоковете с ниска цена). Такива са... но малко модерно скучни са, като всичко модерно.

Испанските... еееех, испанските! То кат седнеш и да не станеш! На един дъх ти вземат дъха (то в тоалетната и без това не ти трябва). В първия миг ще решиш, че си объркал заведението - вместо в нужника си се тръснал в офиса на шефа. Ако успееш да се отърсиш от изненадата и да го ползваш (нужника) по предназначение, за да не скучаеш, докато клечиш, испанските домакини са разнообразили преживяването ти със: картини маслени – оригинал, картини графики – оригинал, джинджифлюшки няколко броя – бутик, парфюмирани листенца, изсушени – магазин „Манго“, шкафчета - ретуш, в старинен арабски стил, изрисувани плочки по стените – ръчно, тоалетен папел (хартия) в изобилие... красота! Едни ми ти весели и закачливи табелчици на вратите за какво са предназначени (и все различни, сякаш се готвят да участват в конкурс за най-оригинална клозетна табела), иначе ще си помислиш, че е нещо като стая за отмора за след преяждане. Там ако не е бидето и задължително, за да си измиеш ръцете след нуждата – мивка, може да решиш, че си посетил хола или дневната. Не че нямат и малко мръснички, имат си... с една дума, както ви казвах едно време, точно в стила на испанския манталитет са - имат си и Дон Кихот – интелектуалеца, и Санчо Панса – веселия, добродушен селянин.

В световните тоалетни, както и в испанските, достъпът, и без да е регламентирано в Хартата за правата на човека, е неприкосновено свещено отворен и йех, безплатен (спомням си какво беше да нямаш стотинки при нужда пред градския нужник), дори и насреща да има обществен тоалет. Но налайнянени тоалетни не съм виждала. Не че със сигурност не ги има. Защото желаещи, след като си свършат нуждата да потопят пръст в помията си и да попишат по стените (анонимно, разбира се), ще срещнеш навсякъде по широкия бял свят.
Точно като при нас. Защото аз из моите странствания по нашите земи на такъв лукс съм се нагледала, ама и на такива нули съм се натъквала... здраве му кажи. Налайнянени и вонящи, няма къде да стъпиш... и не само това, ами и помията им като потекла, та заляла всичко около тях и не стига това, ами гледат колкото си може повече да омърсят, а за архитекта не питай!

Та така, тоалетни всякакви, хора разни. За първобитните се знае - нуждили са навсякъде из природата, но после решили, та се очовечили и тоалет си построили и така от 2500 г. преди новата ера, но като гледам и занапред няма отърване от тях (нуждите ни демек), дружки ще са ни завинаги. Ний и те в тайнствено усамотение, стремейки се да не цапаме много много... Иначе мирише лошо. И, както се пише, третото хилядолетие ще бъде посветено на хигиената (и душевната такава)... по дрехите ще ни посрещат, по тоалетната ще ни изпращат!


Милена Марева

13 януари 2009

за народно дело

 

Копирането на материали и снимките без съгласието на редактора е забранено.
Позоваването е задължително

 

 Ключови думи

Коментари   

 
0 #246 Oma 22-03-2023 13:18
Do you mind if I quote a couple of your articles as long as
I provide credit and sources back to your we[не и не]?

My [не и не] site is in the very same niche as yours
and my users would truly benefit from a lot of the information you present
here. Please let me know if this okay with you. Thanks!My web page: dedicated server advantages: [не и не]s:[не и не][не и не]echopedia.or g/index.php?tit le=Maximize_You r_Server_Perfor mance_With_AMD_ EPYC%E2%84%A2_7 502P_32-Core_%2 2Rome%22
Цитиране
 
 
0 #245 Fern 21-03-2023 21:30
Thanks for finally talking about >ydara.com - Двете нули по-света и у нас.
Къде са най-големите?
Цитиране
 
 
0 #244 Marcos 20-03-2023 18:58
%%

Here is my [не и не] post ... pg ไทย: [не и не]:[не и не]y4yy.com/use r/cakevalue4
Цитиране
 
 
0 #243 Horace 20-03-2023 08:51
%%

Feel free to visit my web [не и не] - [не и не]:[не и не]Jokerslottha i.org: [не и не]:[не и не]Jokerslottha i.org/
Цитиране
 
 
0 #242 Roxie 19-03-2023 18:46
I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never
found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.
Personally, if all web owners and [не и не]gers made good content as you
did, the net will be a lot more useful than ever before.


Here is my page ... putra raja slot: [не и не]s:[не и не]kevin5j80cfg 5.gyno[не и не].com/profile
Цитиране
 
 
0 #241 Latonya 19-03-2023 09:30
%%

Take a look at my homepage: สล็อต888เว็บตรง : [не и не]s:[не и не]Myspace.com/ teethbubble8
Цитиране
 
 
0 #240 Mandy 18-03-2023 15:28
Cool [не и не]! Is your theme custom made or did you download it from
somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my [не и не] shine.

Please let me know where you got your design. Many thanks

My web page :: sbobet indonesia: [не и не]s:[не и не]canvas.instr ucture.com/epor tfolios/1874461 /Home/DEPOSIT_S BOBET_RESMI
Цитиране
 
 
0 #239 Marquita 17-03-2023 05:18
It's actually a nice and useful piece of information. I'm glad that
you simply shared this useful info with us. Please stay us informed like this.
Thanks for sharing.

Also visit my page dedicated
server valheim: [не и не]s:[не и не]pr6bookmark. com/story139432 42/lease-of-ded icated-servers
Цитиране
 
 
0 #238 Victorina 16-03-2023 09:17
Hello there I am so happy I found your [не и не] page, I really found you by accident,
while I was browsing on Bing for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post and a all round enjoyable [не и не] (I also
love the theme/design), I don't have time to read through it all at the minute but
I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will
be back to read a great deal more, Please do keep up
the excellent work.

Feel free to surf to my web-site: daun123 slot login: [не и не]s:[не и не][не и не]how.develoop ersteam.com/use r/clientflame9
Цитиране
 
 
0 #237 Jacques 16-03-2023 09:00
%%

My homepage :: Bbs.Mujian170.C om: [не и не]:[не и не]bbs.Mujian17 0.com/home.php? mod=space&uid=2 06855
Цитиране
 
 
0 #236 Fernando 16-03-2023 07:08
%%

My page เว็บที่มีEvolut ion gaming: [не и не]:[не и не]ashdoda.net/ user/greekloan4 9/
Цитиране
 
 
0 #235 Tabatha 13-03-2023 05:07
We are a group of volunteers and opening a new scheme
in our community. Your website provided us
with useful information to work on. You have done a formidable activity and our whole community will
probably be thankful to you.

Here is my website ... ยาคลายกล้ามเนื้ อ ยี่ห้อไหนดี: [не и не]s:[не и не]serviceseoba cklinks.[не и не]spot.com/202 3/01/propylene- glycol.html
Цитиране
 
 
0 #234 Gino 12-03-2023 20:48
Hey I am so excited I found your webpage, I really found you by error,
while I was looking on [не и не] for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a incredible
post and a all round interesting [не и не] (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds,
so when I have time I will be back to read much more, Please do
keep up the great b.

Here is my web page; penzu.com: [не и не]s:[не и не]penzu.com/p/ 8e2df50b
Цитиране
 
 
0 #233 Cleveland 12-03-2023 19:43
%%

Feel free to surf to my web [не и не]; Treasures Of Aztec Slot: [не и не]:[не и не]Webcamera.ru /user/friendpus h29/
Цитиране
 
 
0 #232 Una 12-03-2023 11:19
%%

Take a look at my page คาสิโนออนไลน์ได ้เงินจริง มือถือ: [не и не]:[не и не][не и не]jbt4.com/hom e.php?mod=space &uid=7118417
Цитиране
 
 
0 #231 Deidre 12-03-2023 08:34
Let me inroduce myself, my name is Deangelo Coons.
She is a buyer service representative but she's already went for another one.

What I really love doing is dogs and I've been doing it for quite
some time. For years he's been it's possible Utah but his wife wants the actual
move.

Stop by my [не и не] ... [не и не]s:[не и не]vkk-gp6.ru/? p=8919: [не и не]s:[не и не]vkk-gp6.ru/? p=8919
Цитиране
 
 
0 #230 Loretta 11-03-2023 16:32
Hello, i'm Shasta. I am currently a consumer representative and I'll
be promoted soon. For years she has been living
in Alabama. What she really enjoys doing is in order to ballet but she won't have the
time lately.

Review my [не и не] post - [не и не]:[не и не]xn----7sbbb1 cddte0hc8b2b.xn --p1ai/2023/02/ 25/what-may-[не и не]s-koreabet-c o-kr-do-to-make -you-switch/: [не и не]:[не и не]xn----7sbbb1 cddte0hc8b2b.xn --p1ai/2023/02/ 25/what-may-[не и не]s-koreabet-c o-kr-do-to-make -you-switch/
Цитиране
 
 
0 #229 Heath 11-03-2023 12:45
Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?

My last [не и не] (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due
to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?


my web page; dedicated server
vps: [не и не]:[не и не]m.auctoris.o rg/wiki/Gebruik er:AngleaRowntr ee5
Цитиране
 
 
0 #228 Enriqueta 11-03-2023 01:14
He may be known by the name of Alberto and
totally digs that user name. Indiana is where her property is and she doesn't thinking about changing it.
Office supervising is can easily make money and I shall be promoted right now.
His wife doesn't like it the way he does but what he really loves
doing is playing lacross and they've trying to make it a vocation.

Also visit my web-site :: [не и не]:[не и не]rooaa.net/20 23/02/4-shortcu ts-for-online-b etting-sites-th at-will-get-you r-result-in-rec ord-time/: [не и не]:[не и не]rooaa.net/20 23/02/4-shortcu ts-for-online-b etting-sites-th at-will-get-you r-result-in-rec ord-time/
Цитиране
 
 
0 #227 Monroe 10-03-2023 20:05
Excellent [не и не] right here! Additionally your site a lot up fast!
What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link for your host?
I want my web site loaded up as fast as yours lol

My web page - 온라인바둑이 - Cooper: [не и не]s:[не и не]baduki-site. com/,
Цитиране
 
 
0 #226 Grover 06-03-2023 22:44
ไม่มีคำตอบเดียว สำหรับคำถามนี้ ขึ้นอยู่กับความ ต้องการเฉพาะของ คุณและงบประมาณท ี่คุณมีสำหรับเซ ลล์แสงอาทิตย์
เซลล์แสงอาทิตย์ บางยี่ห้อที่ได้ รับความนิยม ได้แก่
SunPower, Panasonic, LG และ Kyocera แต่ละยี่ห้อมีข้ อดีข้อเสีย ท้ายที่สุดคุณควรศึกษาข้อมูลแต่ละยี่ห้อและเปรียบเทียบเพื่อดูว่าเซลล์แสงอาทิตย์ชนิดใดที่เหมาะกับความต้องการของคุณมากที่สุด

My page ไฟโซล่าเซลล์ มีอะไรบ้าง: [не и не]s:[не и не]bestreview0. yolasite.com/%E 0%B9%84%E0%B8%9 F%E0%B9%82%E0%B 8%8B%E0%B8%A5%E 0%B8%B2%E0%B9%8 0%E0%B8%8B%E0%B 8%A5%E0%B8%A5-% E0%B8%A2ii%E0%B 8%AB%E0%B8%AD%E 0%B9%84%E0%B8%A B%E0%B8%99%E0%B 8%94ii/
Цитиране
 
 
0 #225 Elvera 05-03-2023 22:47
Please let me know if you're looking for a author foor your [не и не].
You have some reeally good articles and I feel I would be a
good asset. If yoou ever want to takoe some of the load off,
I'd love to write some material for your [не и не] in exchange
for a link back to mine. Please shoot me an emsil if interested.
Cheers!

my website; [не и не]s:[не и не][не и не]chiarafrance sconi.it/compon ent/k2/item/14- do-what-you-lik e.html ([не и не]s:[не и не][не и не]chiarafrance sconi.it/: [не и не]s:[не и не][не и не]chiarafrance sconi.it/compon ent/k2/item/14- do-what-you-lik e.html)
Цитиране
 
 
0 #224 Ivy 05-03-2023 02:04
Excellent website. Lots of useful info here. I am sending
it to several buddies ans also sharing in delicious.
And of course, thanks for your sweat!

Feel free to surf to my [не и не] post; starlight princess: [не и не]s:[не и не]list.ly/gill iamshore988
Цитиране
 
 
0 #223 Corine 04-03-2023 13:21
If you are going for most excellent contents like me, only visit this website every day because it presents feature contents, thanks

Also visit my site: demo
starlight princess: [не и не]s:[не и не][не и не]longisland.c om/profile/tent tulip34
Цитиране
 
 
0 #222 Carl 03-03-2023 22:58
Magnificent site. A lot of helpful info here. I am sending it
to several pals ans also sharing in delicious. And obviously,
thank you for your effort!

Here is my web page; leci123.org: [не и не]s:[не и не]wikidot.win/ wiki/Penyedia_J udi_Online_Terp ercaya_dan_Pali ng_baik_di_Asia
Цитиране
 
 
0 #221 Sheri 02-03-2023 03:40
wonderful submit, very informative. I wonder why the opposite experts
of this sector don't realize this. You should continue
your writing. I'm sure, you have a huge readers' base already!


Also visit my web-site ... オンライン カジノ 2022: [не и не]:[не и не][не и не]haiwenfanyi. com/space-uid-3 526.html
Цитиране
 
 
0 #220 Rolando 01-03-2023 18:45
No matter if some one searches for his required thing, so he/she needs to be
available that in detail, therefore that thing
is maintained over here.

my webpage - オンライン で カジノ: [не и не]:[не и не]t.hugsun.com .cn/bbs/home.ph p?mod=space&uid =12
Цитиране
 
 
0 #219 Lino 01-03-2023 15:32
Pretty! This was an extremely wonderful post.
Thanks for supplying this info.

Here is my page 無料 カジノ: [не и не]:[не и не]guilde.necro sis.free.fr/ind ex.php?file=Mem bers&op=detail& autor=izinav
Цитиране
 
 
0 #218 Wilburn 01-03-2023 10:07
Because the admin of this website is working, no hesitation very quickly it will be well-known, due to its feature
contents.

Feel free to surf to my web page; ビットコイン オンライン カジノ: [не и не]:[не и не]gurjar-prati har.com/topic/a ll-of-the-wonde rful-informatio n-on-games-you- want/
Цитиране
 
 
0 #217 Dannie 01-03-2023 08:26
I do not even know how I ended up here, but I thought
this post was good. I do not know who you are but definitely
you're going to a famous [не и не]ger if you aren't already ;) Cheers!Also visit my webpage - Lezdom.Xyz: [не и не]s:[не и не]lezdom.xyz/
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Търсене/ Search

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com