Warning: Packets out of order. Expected 1 received 2. Packet size=33 in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: MySQL server has gone away in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Error reading result set's header in /home/ydaracom/public_html/plugins/mobile/scientia/DatabaseConnectors/TeraWurflDatabase_MySQL5.php on line 412
ydara.com - Тайните на Ватикана/ Какво крие пророчеството на Фатима - края на света или края на религиите?

Архив

< Май 2016 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30          

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

fotoЕдна от най-големите мистерии - Пророчествата на Фатима, и най-вече третото от

тях, което е трябвало да бъде обявено още през 1960 г., но все още се пази в тайна, събужда много противоречия и догадки. 90 години след явяването на Богородица край Фатима се носят слухове, че последната тайна е скрита, а писмото не е истинското. Защо Ватикана все още не е направил публично отваряне на предсказанието, каква страшна тайна крие то и за кого, все въпроси, които чакат своя отговор.


През май 2000 г. папа Йоан Павел ІІ обяви, че третото видение разказва за облечен в бялоpoe and lucia at fatima отец, който върви през разрушен град към хълм, където стърчи голям кръст. Под кръста стоят два ангела с кристални топки, в които събират душите на мъртвите. Наоколо изглежда, има война. Докато човекът в бяло се изкачва към кръста, минаващи наблизо войници го разстрелват.


След опита за покушение срещу папа Йоан-Павел Втори самият атентатор получава подобни видения в затвора, които бяха публикувани в българската преса. Според откровението, Папата не е разкрил пред света кой е Месията - реална личност и миротворец от нашето време.


 

Не е трудно да си представим, че който и да е човекът, когото писмото определя като Второто пришествие – Месията, за папата и кардиналите едва ли ще е лесно да го приемат, а още по-малко известят пред света. След близо 10 години мълчание католическата църква излиза пред обществеността с едно напълно изфабрикувано и блудкаво писмо и според общественото мнение - само и само да заглуши общественото негодуване.

 

 Едва ли е за учудване, че след броени години един от най-видните екзорсисти в църквата - архиепископ Милинго, също работещ във Ватикана, заявява, че Исус му е разкрил кой е Месията.


По думите му Исус му се явил и го призовал да се откаже от безбрачния обет и да приеме съпруга от считания от милиони за Месия, противоречив религиозен лидер от Корея, Сан Мьон Мун. Той обаче не последвал призива на Исус веднага.

Тогава Исус Христос му се явил отново и го порицал с думите, “Ти трябва да отидеш и трябва да направиш цялата Католическа църква да получат тази благословия”. Този път Архиепископът изпълнява обещанието си. Медийният интерес не стихна в продължение на месеци. Та това е най-уважавания спиритуалист на църквата. Човек, за който се казва, че дори по телефона може да те изцели с молитвата си. Дори в присъствието му стотици вярващи се изцеляват.

Но какво всъщност знаят във Ватикана по въпроса за Второто пришествие? Защо не разкриват 000 arp1704140истината? В интервю пред Италиански вестник, друг виден спиритуалист и екзорсист от Ватикана, за голямо всеобщо изумление заяви: “Архиепископ Милинго знае много добре какво прави”. Това недвусмислено подсказва, че не само Милинго има много сериозна основа да последва противоречива личност като д-р Мун. Мистерията около случая има все още е забулена в дълбоки тайни.


Привържениците на теориите твърдят, че Църквата крие предсказание за Апокалипсис. Вторият човек от обкръжението на Папата, държавният секретар Тарчизио Бертоне опроверга твърденията, че Църквата крие факта, че Богородица е предсказала края на света и това може би е самата истина, защото не краят на света е предрекла Богородица, а краят на религиите, такива каквито ги познаваме днес и една нова вяра ще заплени човечеството!

Трите "тайни на Фатима" са били записани от Лусия душ Сантуш, пряк свидетел в детството си наsister-lucia-dos-santos това чудо и станала впоследствие монахиня-кармелитка. "Тайните"  били изпратени във Ватикана в запечатан плик. Двете "тайни" били разкрити: в пророчествата се говорело за ужасите на световните войни и тоталитаризма, потресли света през 20 век, както и за връщането на комунистическа Русия към християнството.

Папа Йоан Павел ІІ предположил, че третата "тайна" съдържа предсказание за покушението върху него през 1981 година. Но той не успял да успокои привържениците на теориите за заговор: мнозина обвинили Светия Престол в това, че е разкрил само част от пророчествата на Фатима.

 

 

 

Антонио Сочи, католик, журналист и автор на книгата "Четвъртата тайна на Фатима" казва, че отначало е приел трактовката на Йоан Павел ІІ. По-нататъшните му изследвания обаче го довели до мисълта, че покойният Папа е съобщил само "част" от истината.

Журналистът смята, че останалата част от "тайната" предсказва криза на вярата на Запада и крах на църковната йерархия под натиска на " отстъпничество и ерес". Марко Тозати, специалист по Ватикана и автор на книгата "Пророчествата на Фатима" също твърди, че Ватикана " скрива нещо", за да " не сее паника сред милионите вярващи".

Кардиналът отдавна воюва с теориите за заговор, свързани с Църквата, като "Шифърът на Леонардо" например - той нарече книгата "пълна лъжа". В книгата "Последното видение на Фатима: моите срещи със сестра Лусия" кардинал Бертоне казва, че монахинята е потвърдила думите на Йоан Павел ІІ за "третата тайна". Сестра Лусия почина през 2005 година на 97 годишна възраст.

"Не съществува четвърта тайна- заяви кардиналът - Всички сведения са били разкрити и вярно интерпретирани". Той намекна, че зад теориите за заговор стоят "противници на християнството".

В увода към книгата на кардинал Бертоне Папа Бенедикт XVI пише, че неговият предшественик,1917-fatima4-tif-scaled-malkaразказвайки за "третата тайна", е казал истината и с това е посял смут сред авторите на апокалиптични интерпретации и измислици.


 

 Българска следа в Третото пророчество все пак има, според някои наши изследователи-езотерици, но тя е свързана с притежаването на най-древното познание за света. И в него се казвало, че един малък славянски народ /България/ ще го предаде на своя по-голям братски славянски народ /Русия/ и това ще промени света(това твърдение се отрича)

 През май 2002 г. Папа Йоан-Павел II еднолично взема решението да дойде в София  и да отхвърли всички съмнения за българска следа в атентата срещу него. Съветниците му са категорично против, но той отказва да ги чуе. Това е един от малкото случаи, в които Светият отец грубо не зачита мнението им. И предприема мисията си у нас.Това предизвикателство отправя висшият масон Димитър Недков в първия си роман "33 - Заплахата Дан Браун". В нея признатият специалист по история на Свободните зидари хвърля ръкавицата, че мисията на Йоан-Павел II в България е закодирана в третото пророчество от Фатима. Това е една от най-ревниво пазените тайни на Ватикана. Папата е единственият човек, който знае съдържанието й. Мистерията започва на 13 май 1917 г.


Тогава в околностите на Малко португалско село Фатима в провинция Естрамадура  (местността е89390297.OuoR902W.Fatima Cova da Iria), трите овчарчета, 10-годишната Лусия Сантуш, 9-годишният Франсиску Марту и неговата 7-годишна сестричка Жасинта наглеждали поверените им овце.


Внезапно пред очите им се появява силно сияние. Докато уплашените деца са паднали на колене и се молят, те чуват мил женски глас, който им съобщава, че сиянието не е нищо друго, а самата Дева Мария, която има да им предаде важни послания.


Овцете пасат необезпокоявани, а децата играят край тях.Неочаквано блясва светкавица.Стреснати децата се взират в небето. Денят е слънчев, времето е хубаво, не се виждат облаци и признаци за буря.Въпреки това децата започват да събират стадото, мислейки че от някъде се задава буря.Блясва втора светкавица и съвсем обърква децата.


 

Изведнъж недалеч от децата се появява фигура на жена, сияеща в ослепителна светлинаour-lady-of-fatima-2
Децата долавят ухание на рози.
Лучия (най-голямата) първа се съвзема и приближава към видението.
„От къде идвате госпожо?” плахо пита момичето.

 

„Аз идвам от Небесата.”
„Какво искате от нас?” пита отново Лучия.
„Дойдох да ви помоля, да идвате тук всеки месец на 13 число, по това време.Идвайте шест месеца подред, тогава на седмия път аз ще се върна отново.”
Лучия задава още няколко въпроса, след което облак обгръща светещата жена, облакът се издига и изчезва във висините.
Децата остават на поляната стреснати и объркани.Лучия като най-голяма, заръчва на Хасинта и Франческо да пазят тайна и да не казват на никого за случилото се.
Заръката не е изпълнена, Хасинта не се сдържа и разказва за случилото се на родителите си.Родителите не приемат тази историята за истина.Майката на Хасинта е убедена, че дъщеря и лъже, и разказва измислици.Момичето е наказано и подложено на натиск, за да се отрече от разказа си.Хасинта не отстъпва.Връстниците на детето също приемат историята с недоверие и присмех.Самите деца разказват, че фигурата, явила се над дъба,  е женска фигура, много фина, Fatima children with rosariesобгърната в светлина, висока малко повече от метър - с физика на 12-15 годишно дете, с бели дрехи, стегнати през кръста със златен колан, с качулка, която закривала изцяло косите и ушите й, в близост до стомаха й имало светещо кълбо или нещо подобно, когато говорела не мърдала устни и не правела мимики с лицето си, краката й били неподвижни, мърдала единствено ръцете си; слязла вертикално над дървото, озарена от лъч... и по същия начин се върнала горе... и имала съвършено черни очи...


Лучия първа вижда сияйната Богородица, отива и разговаря с нея.Хасинта също вижда и чува разговора, но не разговаря, а Франциско само вижда, но не чува разговора със светата Дева.


Сияещото видение разговаря с децата няколко минути, казва им да дойдат на същото място на 13 число от следващия месец, тогава ще им открие коя е и че ще идва тук всеки месец до 13 октомври 1917 г.


Богородица се явява край градчето Фатима още шест пъти.В докладите описващи този феноменmiracle се казва, че хората присъстващи на събитието се увеличават всеки месец. При второто явяване те са 50 души, а на 13 октомври 1917 г. броят на свидетелите е 70 000.


В продължение на цели шест месеца – от май до октомври, всеки път на 13-и Дева Мария се явява в района на Фатима, като на третото си явяване – през юли, предава на трите деца своите послания. Освен това, също тогава, тя обещава, че на последното си явяване – на 13 октомври, ще направи чудо, за да я видят всички, а не само Лусия, Франсиску и Жасинта.


По настояване на видни португалски политици които искат „да се сложи край на тази измислена история” (през 1917 г. държавната администрация и католическата църква са в изострени отношения) областният управител затваря в префектурата трите деца за два дни. Чрез заплахи и разпити децата са принуждавани да кажат, че историята с Богородица е измислица.


На децата не е разрешено да отидат на насрочената среща с Богородица на 13 август.


Въпреки това на 19 август светата Дева им се явява във Валинхос (местност близо до първото fatima2явяване).На тази среща Богородица казва на децата, че ще продължи да се среща с тях, а на 13 октомври ще се яви за последен път.Преди да се раздели с децата светата Дева показва няколко знамения.

На последното явяване Дева Мария изрича предсказания известни като пророчествата от Фатима. Денят 13 октомври е дъждовен. Журналистите които присъстват на това събитие, в репортажите си пишат, че дъждът внезапно спира и се показва слънцето.


Професор А.Гарет от университета в Комбра описва събитието така „..слънцето прили чаше на лъскаво колело.Слънчевият диск подскачаше шеметно.То се въртеше с бясна скорост около оста си, после се приближи заплашително към Земята кърваво червено, заплашвайки да ни смаже с размерите си.”


Тълпата събрала се да наблюдава, ужасена коленичи и хората започват да се молят. Слънцето заема обичайното си положение, но още два пъти след това повтаря необикновените си движения. По време на слънчевия феномен, мокрите от дъжда дрехи на събралото се множество хора изсъхват.
Именно на 13 октомври 1917 г. се случва и т.нар. Чудото на Слънцето, след което дори и Ватиканът поглежда по-сериозно на случая. Заради популярността, която случката получава, на въпросния 13 октомври в областта Кова да Ирия присъстват над 70 000 човека, които очакват чудото, което Дева Мария е обещала да направи.


Изливащият се цял ден дъжд над множеството изведнъж спира, а тежките дъждовни облаци Three-children-of-Fatimaправят път на съвсем тънки сребристи облачета, които прикриват Слънцето така, че 70-те хиляди присъстващи да могат спокойно и без опасност за здравето си да гледат към него. И когато всички очи са вперени в слънчевия диск, чудото изведнъж се случва – Слънцето започва да мени цвета си и да се върти досущ като огнено кълбо, докато най-накрая сякаш пада от небето към земята и изчезва.


Колкото и това популярно описание на случката да звучи доста неправдоподобно в наше време, не трябва да подминаваме факта, че и най-тиражните вестници в Португалия, които по онова време са били отявлени противници на църквата, не успяват да намерят логично обяснение на случилото се.


Специалният пратеник на проправителствения “У Секуло” пише: “Слънцето изведнъж започна да се движи против всякакви физични и научни правила. В същия момент, в който затанцува, то започна да сменя и цветовете си.” В същия дух са репортажите и на “Ордем” и “У Диа”, които също не намират други думи, за да опишат странното последно явяване на Богородица по друг начин освен като “Чудото на Слънцето”.


Ето и разкази на очевидци, присъствали на 13 октомври 1917 г. на последното явяване на hqdefault1Богородица край Фатима
Доминик Рейс, интервю пред Американска ТВ, 1960 г.

„Погледнах към слънцето и видях, че то се върти като диск.Видях хората около мен да променят цвета си.Те бяха оцветени с цветовете на дъгата.Струваше ми се, че слънцето ще падне от небето . . .Хората около мен говореха, че това е краят на света . . .Те бяха много изплашени, някои се молеха коленичали, други крещяха от ужас.”
Антотио де Оливеро, фермер„Внезапно дъждът спря.Появи се прекрасна дъга.Хората крещяха – Гледайте слънцето! – Видях как слънцето тръгна надолу, помислих че то ще падне върху земята. В този момент припаднах.”
Мария Кандида де Силва


„Пред изумената тълпа, която се състоеше главно от дълбоко набожни хора, слънцето затрептя, внезапно направи невероятно движение, противно на всички космични закони – слънцето „танцуваше” така присъстващите хора описаха необикновеното явление.На степенката на един Fatima DVDавтобус, стоеше възрастен мъж, който на външен вид приличаше на Пол Дюролед.Мъжът бе с лице към слънцето и на висок глас рецитираше „Символи на вярата” . . .После го видях между хората около него, които все още бяха с шапки на главата.Мъжът енергично караше хората да свалят шапките си, пред това знамение, проява на Бога.Подобно поведение имаха и други.После хората започнаха да се питат един друг, какво виждат.Преобладаващото множество хора казваха, че виждат трептящото и танцуващо слънце.Други утвърждаваха, че виждат лицето на Богородица.Трети бяха убедени, че слънцето профучава покрай земята, изпепелявайки я с лъчите си.Някой твърдяха, че виждат, как слънцето променя цвета си.”


„Беше към три часа след обяд.Облаците които покриваха небето, внезапно изчезнаха.Показа се слънцето на обичайното си място, ярко огрявайки наоколо, не беше възможно да се гледа към него.Какво да кажа за малките деца – овчарчетата?
Лучия, момичето което бе говорила със Светата Дева, бе седнала върху раменете на висок мъж.Така „яхнала”, тя обикаляше между множеството хора и ръзвълнувано, на висок глас говореше, че войната скоро ще свърши.Войниците ще се завърнат по домовете си . . .Но нейните думи не правеха никакво впечатление на хората които я чуваха.Хората бяха смаяни и възбудени от слънчевото знамение, този знак от небесата им бе достатъчен.”


„Интересно бе да се наблюдава двете момичета накичени с розови венци, хората които им fatima hellцелуваха ръцете, като на „малки светици”.Хасинта беше почти в несвяст от това което ставаше .Децата толкова дълго очакваха това небесно знамение, и го дочакаха, сега те бяха изпълнени с щастие и сияеха излъчвайки радост . . .
Тълпата бързо се разпръсна, без да има безредици и блъсканица.Полицията, която охраняваше, изобщо не се намеси, просто нямаше нужда.Тези които първи дойдоха, си тръгнаха първи.Повечето вървяха пеша.Хората си тръгваха, техните сърца бяха изпълнени с радост, хората искаха да занесат добрите новини в селищата където живееха, и които бяха обезлюдени.”


„Слънцето започна де се мята насам – натам, то променяше цвета си ту синьо, ту жълто
във всички цветове.После видяхме слънцето да се приближава към децата.Всички закрещяха.Някои започнаха да изповядват греховете си, но нямаше свещеници . . .
Майка ми ме сграбчи и притисна до себе си, тя плачеше и нареждаше – Това е краят на света! – После видяхме как слънцето се приближи към дърветата . . .”


Виденията от Фатима

Колкото и загадъчно и мистериозни да звучи “Чудото на Слънцето”, то далеч не е най-интересното нещо, което се случва по време на 6-месечните слизания на Дева Мария на Земята. Това, което постоянно възбужда любопитството на хората, са трите послания, които 3 Children-Fatima-003Богородица отправя към човечеството чрез Лусия Сантуш. Още когато съобщава на трите деца, че ще им се явява в продължение на 6 месеца на всяко 13-о число на месеца.

Дева Мария им казва, че съвсем скоро ще прибере две от тях при себе си. И наистина три години по-късно – през 1919 г., малко преди 11-ия си рожден ден, умира Франсиску, а сестричката му Жасинта също напуска този свят година по-късно – през 1920 г., още ненавършила 10 години. Те умират от грип, по време на епидемията която върлува в цяла Европа.


По този начин Лусия( става монахиня), на която Богородица казва, че ще доживее до дълбока старост (тя умира през 2005 г. на 98 години!), остава единствената, която пази тайните послания на Богородица.

През 1941 г. църквата изисква от нея тя да напише какво й е предала Богородица. Лусия описва първите две видения, но отказва да разкаже за третото, тъй като “не е сигурна, че Господ й е позволил да го разкрие”. Все пак две години по-късно Лусия написва и третото послание на Дева Мария, което, изключително изненадващо, Ватиканът отказва да разсекрети чак до 2000 г.


Адът и Русия


Първото е било, че войната ще свърши скоро, но при следващия папа ще има нова, по-страшна ...


То представлявло картина на ада: “Дева Мария ни показа велико огнено море, което беше под земята. В този огън пропадаха дяволи и души в облика на хора, прилични на прозрачни горящи въглища, всички почернели или блестящи като бронз."Второто, че Русия ще се отклони (= революцията от 1917 г.) и ще доведе до страдания на много народи ... и че тя ще се оправи когато се върне към Дева Мария, както и за създаването на СССР и Източния блок, където църквата ще бъде преследвана, но в крайна сметка комунизмът ще свърши, а Русия ще се върне към религията:

“Войната скоро ще свърши (б.р. през 1917 г. Първата световна война е в разгара си), но човечеството няма да поправи грешките си и затова Господ ще ги накаже с нова война, много fatimaConnectionпо-голяма и кръвопролитна. Кръв ще има и в Русия, тъй като там църквата ще бъде гонена. Русия ще разпространи грешките си по света, което ще провокира насилие и гонене на църквата. Но в крайна сметка Господ ще запази Русия, ще я върне към религията и ще се възцари мир”, гласи в общи линии второто видение от Фатима.


“Русия ще бъде избрана за оръдие на възмездието, разпространявайки по света атеизъм, разпалвайки войни, унищожавайки нации и преследвайки вярващите…”. Но в пророчеството на Богородица е разказано и за спасението на “тази бедна страна”. “ "За да се предотврати това аз дойдох да моля да се посвети Русия на моето непорочно сърце, и за пречистване от греховете в първата събота на месеца. Ако моите призиви бъдат чути, Русия ще се обърне (към мен и вярата) и ще настъпи мирно време. ... Светият отец ще посвети Русия на мен и тя ще се обърне и на света ще се дари мирно време. Ако ли не, тя ще разпространи своите грешки по земята, ще последват войни и преследване на Църквата. Аз ще се моля за помилване на Русия, страната ще се спаси и ще живее в мир…”.


В този дневник с поразителна точност е предсказано началото на Втората световна война и възраждането на Русия. Богородица предсказала на Русия велико бъдеще – точно тези строфи Ватиканът държал в тайна много години."При последното си явяване обаче Дева Мария казала съдбовни неща. Това трето откровение на Богородица от Фатима, разказано от малката овчарка Лусия, е записано и запечатано в плик. Той бил даден на епископа на Лерия, като заръката на Лусия, която става монахиня, е пликът да се разпечата след 1960 г. Епископът го праща на папата. След отварянето му обаче Ватиканът неочаквано отказва да разгласи тайната. Следващият папа - Йоан-Павел II, също. "Това е изцяло духовно послание, в него няма конкретни събития. Напразно се раздухва сензация", оправда се Светият отец.


Третото пророчество на Святата майка доскоро бе достояние само на трима души – папата , Jacinta-marto-fatima-portugal-1917кардинал Жозеф (Йосиф) Ратцингер, началник на Службата по църковните въпроси на Ватикана, и на сестра Лусия душ Сантуш. Тя е третото дете от овчарчетата, присъствали на явяването на Девата край Фатима.


Сестра Лусия била на 10 години, когато заедно с братовчедите си Хасинта (9г.) и Франсиско (7г.) видяла Божията майка, която се явявала на 13-то число всеки месец от май до октомври 1917 година. Девата им предсказала, че скоро ще вземе при себе си две от тях, а Лусия ще доживее над 80-годишна възраст. Така и станало. По- късно Лусия става монахиня и служила 52 години в кармелитския манастир в Коимбра.


Папа Йоан-Павел ІІ лично я е посещавал три пъти в този манастир, а няколко дни преди G011 A LucyFatimaStatueкончината й изпраща факс с пожелания за нейното оздравяване.Още преди романите на Дан Браун да добият популярност, много любители на мистерии изказват предположението, че Ватиканът пази страшно много тайни от миналото и предсказания за бъдещето, които по една или друга причина не иска да разкрива на широкия свят. Затова се раждат и редица слухове и легенди, включително и тези какво “в действителност” е третото предсказание от Фатима и ако наистина то е за атентат срещу папа Йоан Павел II, то тогава няма как да няма и още едно – четвърто, което да е относно съдбата на цялото човечество.
Мистерията около третата тайна се създаде именно заради мълчанието на Ватикана относно нейното съдържание. Особено след като всичко от първите две се сбъдна. Не само като факти , но и като чудеса. Богородица известила за особен знак от небето.СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА НА НОЩНОТО НЕБЕ


И действително на 25.01.1938г. нощното небе над голяма част на Европа от 20 до 21 часа сияело с необяснима светлина с различен интензитет и цвят. Тя предсказала и блясъка на силна светлина през 1932г. на дневно, напълно ведро небе, която докато траела, отслабила блясъка на Слънцето и наблюдателите виждали едновременно и Слънцето, и Луната.Досега Ватиканът нито потвърди, нито отрече още едно чудо на Девата през 80-те години на миналия век. Тогава жителите на малкото градче Кроче в Колабрия /Италия/ наблюдавали Lucia 03появата й на небето над облаците с венче от 13 звезди на главата и 2 рози пред нозете.

В същото време се виждали и непознати светещи предмети с форма на диск. Че не става дума за масова халюцинация, потвърдиха и астрономическите наблюдения, които тогава установиха необичайно пулсиране на слънцето.


НЕОБИЧАЙНОТО ПУЛСИРАНЕ НА СЛЪНЦЕТО

по време на явяванията на Богородица.
По същия начин Ватикана отминала с безразличие и другото извънредно необичайно явление, свързано с Дева Мария на 26 май 1907г. в малкото френско градче Ремиремон. В този ден трябвало да се проведе ритуал в местната катедрала по връчване на папска благословия за Мадоната на съкровищата. С тази статуя на Девата, подарена от легендарния френски владетел Крал Велики, местните хора извършвали религиозна процесия на открита на всеки 20 май повече от 200 години. Защото на 20 май 1682г. с нейна помощ спрели двуседмичните разрушителни земетръси. Но тъй като градската управа забранила тази традиционна церемония през 1907г., поради антиклерикални бунтове, било решено честването да се извърши на 26 май в катедралата. Малко преди това се извила буря, последвана от невероятна градушка с изображения на девата върху ледени късове.ЧУДОТВОРНОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ НА ДЕВАТА ВЪРХУ НЯКОИ ОТ ЛЕДЕНИТЕ ПЛОСКИ КЪСОВЕ

Така в този ред на потулване на тайните и чудесата от папския дворец, все още си остава jacinta marto 03забулено в съмнения и третото пророчество на Дева Мария от Фатима. Имаше твърдения, че папа Йоан - Павел ІІ ще го разкрие в началото на 21 век. Вместо него, третият посветен в тайната, кардиналът от немски произход Ратцингер заяви,че то е свързано със статута на Дева Мария от италианското градче Чевитавекия, която от 02.02.1995г. започнала да лее сълзи. Имаше и версия, че третото пророчество съдържа и точната дата за края на света.

Едно съвпадение на дати пък създаде впечатлението, че то се отнася за предупреждение за покушение върху папата. На 13 май (датата на пророчеството) бе извършен атентатът от Али Агджа. Атентаторът твърдеше, че е стрелял срещу Светия отец, за да се изпълни третото предсказание. Но папата се навежда да целуне момиченце с медальон, изобразяващ Света Богородица от Фатима и това спасило живота му. По-късно папата подари куршума от покушението на параклиса, изграден на мястото, където Дева Мария се явила на трите овчарчета.


Но “епископът в бяло, който върви към кръста и пада мъртъв”, според Нострадамус, вероятно не е днешния папа, защото последният папа ще е от френски произход.ПОСЛЕДНИЯТ ПАПА ЩЕ БЪДЕ ЕПИСКОП ОТ ФРЕНСКИ ПРОИЗХОД, НАРЕЧЕН ПЕТЪР РИМЛЯНИНА

Затова пък пророчеството на светата Хилдегард фон Бинген през ХІІ век вероятно се е сбъднало. Тя казала, че светът ще влезе в нова епоха, когато се роди Антихристът и че той ще се появи по времето на папа, носещ имената на двама светци (Йоан – Павел). А италианският ясновидец Рисо предрекъл, че Антихристът ще се роди по времето на папа Пий ХІІ. Осама бен Ладен е роден през 1957г. – година преди смъртта на Пий ХІІ.


Вестник “Билд” писа, че Девата от Фатима предрекла атентатите в Ню Йорк и Вашингтон в третото си пророчество. А немският издател Луис Емерих отпечатал през 1963г. в “Нова Европа” текста от третата Богородична поръка, но различаваща се, според осведомени, от оригиналната с “пропускането” на известията за бъдещето на католическата църква и говореща за сатанинския пробив в най-висшите й етажи.


Мистериите около тази тайна не свършват дотук. В книгата си “Истината за тайната на Фатима” fatima-childrenХелмут Хофман твърди, че с нея са запознати дипломати от Вашингтон, Москва и Лондон. Твърди се, че в края на 80-те години СРЕЩАТА НА ЙОАН - ПАВЕЛ, РОНАЛД РЕЙГЪН И МИХАИЛ ГОРБАЧОВ Е СТАНАЛА В РАЗМИСЪЛ НАД СИБИЛИНИТЕ КНИГИ ЗА ТРЕТОТО ПРОРОЧЕСТВО

Малко след нея се преустанови студената война, падна Желязната завеса, съкратиха се много ядрени бойни запаси. Но и тези твърдения Ватикана нито потвърди, нито отрече.


Затова в този низ от липса на позиция, отричането на папата за българската следа в покушението над него, и то след дълго проточване, прозвуча доста необичайно. И как може тя да се нарежда по значимост до първите две пророчества, освен ако не е имало нещо друго, много по-важно от тях?


Българска следа в Третото пророчество все пак има, според някои наши изследователи – езотерици, но тя е свързана с притежаването на най-древното познание за света. И в него се казвало, че един малък славянски народ (България) ще го предаде на своя по-голям братски славянски народ (Русия) и това ще промени света(твърдението обаче се оспорва)В миналото е имало обещание от Ватикана, че третата поръка на Богородица от Фатима ще видиSisterLuciaFatima бял свят не само сред църковните кръгове, но и в обществеността през 1960 г. Но 44 години не бяха достатъчни да бъде спазено обещанието. Вместо това дочакахме на няколко пъти забраната за разкопки в руините, на които са разкрити антични библиотеки.

Дочакахме през 1992 г. и засекретените от Ватикана архиви на италианския монах Алфредо Ернети и внезапната му смърт през 1996 г. в килията му на специални “сеанси” е присъствала подбрана аудитория заедно с американския учен Биърд Сполдинг, сътрудник на секретните служби, присъствали на премиерата на операта “Тиест”, състояла се през 169 г. пр. н. е., и на проповед на Исус Христос пред учениците Му.


От какви ли разкрития се страхуват все още, се питаме, най-могъщият цензор на археологическите разкопки – Ватиканът?! Дали трябва да се чакат да преминат още двама папи след настоящия и след идването на последния папа, според пророчеството на Нострадамус, за да разберем. Но сигурно е едно, това ще стане когато се изпълни времето за сбъдването, а то не е много далече, според много предсказания.

Нов Месия на Второто пришествие


Може би точно третото пророчество от Фатима е една от причините папата - масон Йоан-Павел II, упорито да работи за оправдаването на Свободните зидари пред Рим и пред света, продължава предизвикателството в първия роман на Димитър Недков.


Хитовата му книга загатва, че укритото послание от Фатима е свързано с масоните, илюминатите, тамплиерите и богомилите. Също така, че не друг, а именно Светият отец заедно с Върховния командир на масоните и един атонски монах са пазителите на най-големите тайни на Братството.


Българи са работели в най-секретния архив на Ватикана, изненадва още Недков. Той намеква, че достъп до заключените в най-дълбоките секции документи за Питагор, Галилей и тайните от Фатима са имали наши духовници.


През годините много силно са се наложили две вярвания – че “истинското” трето послание крие в себе си информация или за края на света, или за края на Римокатолическата църква. Според представителите на първото “течение” Богородица е съобщила на Лусия за идването на края на света и дори е посочила дата, когато това да се случи. Може би точно заради това тя е настоявала нейното послание да стане обществено достояние, но Ватиканът нарочно е криел тази информация, за да не се всява масова паника в света.

Привържениците на втората конспирация смятат, че “тайната” от Фатима предсказва криза на вярата на Запада и крах на църковната йерархия под натиска на “отстъпничество и ерес”.СПРАВКА:

Второ пришествие: ЧРЕЗ РАЖДАНЕ
www.istinski.blogspot.com

Библията предсказва раждането на Меисиянска личност която ще промени света. Той ще се роди на Изток, ще бъде преследван, и Исус лично ще му предаде мисията си за спасението на света.

Библията обещава нова и пълна истина
Както самата Библия заявява „сега знаем частично и виждаме като в мъгла.” Така че е не-библейско да се каже че Библията е пълната истина, понеже тя самата твърди, че не е. Когато дойде пълното разбиране, частичното ще отпадне, обяснява апостол Павел в Коринтяни 13:8-12. „Защото сега отчасти знаем и отчасти пророкуваме, но когато дойде пълното, това, което е частично, ше се прекрати... сега виждаме нещата неясно, като в огледало, а тогава ще ги видим лице в лице; сега познаваме отчасти, а тогава ще познаем напълно.” Проблемът е, че както винаги в историята, когато сме се хванали за частичното, не искаме да пуснем и да приемем пълното.
Нови откровения за връщането на Христос

Много хрисияни получават директни откровения и водене относно завръщането на Христос. Те обаче предизвикват традиционното разбиране за връщане на облаците. Според тях, веднага след появата на "Червения змей" (комунизма), на Изток ще се роди дете, което ще израстне и донесе спасението на света и поведе хората от всички раси, култури и религии към изграждането на Божието царство на земята. Тези нови откровения, макар и трудни за приемане, са здраво основани и на Библейските предсказания:Изводи от Второто пришествие на Илия

Ако разгледаме Второто пришествие на Илия, става най-ясно, как Бог работи и как Христос ще се върне. Тъй като второто идване на Илия е трябвало да представлява завръщане на възкачилия се на небето Илия, хората са очаквали и вярвали, че Илия несъмнено ще слезе от небето. Но Исус ясно заявява, че Йоан Кръстител, който се е родил на земята, е Илия (Мат. 11:14; 17:13). Фактът, че Второто идване на Илия се осъществява, чрез Йоан Кръстител не означава, че самия Илия се е родил отново, като Йоан Крътител. Илия е в духовния свят и е помагал на Йоан, който е имал същата мисия на земята (Лук. 1:17). Ето защо, въпреки че мисията е една и съща, личността е различна.
Думите на самия Исус за Второто Пришествие

От думите на Исус в Библията можем да разберем, че при Второто пришествие, най-вероятно Христос ще бъде роден на земята. Както е предсказано в Отк. 12:5, „И голямо знамение се яви...жена която щеше да роди... И тя роди мъжко дете, което ще урпавлява всички народи...” С други думи Месията при второто пришествие ще изглежда различно и дори носи друго име, както се казва в Отк. 19:12, „И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.”


Възможно ли е Библията наистина да предсказва това? Възможно ли е Исус наистина да предаде мисията си на друг, който ще се роди за това? В Йоан 14:16 Исус загатва точно това: „И Аз ще поискам от Отца си и Той ще ви даде друг Утешител, за да бъде с вас вовеки.” Исус пояснява и защо трябва да дойде друг: „Имам още много неща да ви кажа, но не можете да ги понесете сега. А когато дойе Онзи (Господаря на Второто пришествие), Духът на истината, ще ви упътва към всяка истина”. Следователно, при Второто пришествие ще се роди дете със друго име на което Исус ще даде своята мисия, и което ще израсне, ще победи и разкрие пълната истина пред света, която Исус тогава не е разкрил понеже хората не са били готови за нея.
Исус предава Месиянската си мисия на друг

Можем ли да бъдем сигурни, че това наистина ще стане. Тези думи на Исус, дадени в откровение на пророка Йоан, са още по категорични. „И на този който победи и който... върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите и той ще ги управлява с желязна тояга... както Аз получих от Своя Отец. И ще му дам зорницата” (Отк. 2:26-28). Тук става ясно, че ще се появи друга безгрешна личност като Исус (върши дела чисти като Моите), и че самия Исус ще му даде същата мисия (както аз получих от Своя Отец), което е Месиянската мисия (да управлява всички народи с желязна тояга).


Да Исус е еднородния Син на Бог, и няма друго име, чрез което да идва спасение до идването на Второто пришествие. Ще се появи такъв човек, и че самият Исус ще го помаже за Цар на народите (на гръдски Христос, на Арамейски Месия). И в двата цитата, Отк. 2:26-28 (този на който Исус ще даде същата мисия, както Той е получил от Отца) и Отк. 12:5 (появата на момче което от раждането си има връзка с Бога), става дума за една и съща личност, (този който ще управлява всички народи в желязна тояга).Библията предсказва провал на християните да приемат

Възможно ли е тогава днешното християнство да отрече Библията, да се обърне срещу волята на Исус, като отхвърли този Помазан от Исус за Месия на Второто Пришествие? Да самия Исус предупреждава за това. Исус пита, „Когато той (Господаря на Второто Пришествие) дойде, ще намери ли вяра?” Той ни предупреждава, че Второто Пришествие ще дойде „като крадец в ноща.”

Когато детето се роди на земята само избрани ще знаят, чрез откровения, докато останалите, дори и християнските лидери може да са в тъмнина. По тази причина те със сигурност могат да се обърнат срещу Него и вместо първите спасени да станат преследвачи и да критикуват Господаря на Второто Пришествие, поради невежеството си. За това Исус казва, че ще им заяви, „Махнете се от мене вие злойци...” въпреки че тяхната гордост и сигурност за спасение е в думите им, „Не в твое ли име пророкувахме и говорехме езици, и проповядвахме”. В момента в който те се обърнат срещу този, който Исус е пратил, те автоматически стават най-големите злодеици в очите на Бог.


В Йоана 16:12 Исус казва, „Имам още много неща да ви кажа, но сега не можете да ги понесете. А когато дойде оня (Господаря на Второто Пришествие), тогава Духът на истината, ще ви упътва за всяка истина, защото няма да говори от себе си.” Но дали тогава ще искаме да чуем който носи тази истина, или както винаги е било в историята, пророците ще останат неразбрани и преследвани и ние лековерно ще отхвърлим истината.
Исус призовава Сан Мьон Мун на 15 г. възраст

Може ли някои да се нарече истински християнин, ако тръгне срещу волята на Исус. Преподобния Мун е започнал да комуникира с Исус и с Бог още на 15 годишна възраст. Самия Исус го призова многократно да приеме тази мисия и доведе изпълнението на Божията воля на земята. Ако не знаем защо Исус е призовал Сан Мьон Мун да изпълни ролята на Господар на Второто Пришествие, можем да попитаме самия Исус.


Разбира се много по-лесно е да заплюваме Исус в лицето и да кажем, „аз не мога да приема че ти работиш с кореец, аз не съм очаквал второто привествие така.” Библията предупреждава, че Бог върши нещата не по начина по който ние ги очакваме, но ние винаги мислим, че знаем по добре от Бог. Трудно ни е да се смирим и да питаме искрено самия Исус, какво мисли той. Трудното е да имаме търпение и постоянство докато той ни отговори.
Лично сведетелство от Бог

Един ден Бог ме грабна в духовния свят и чух Ангелите и Светиите да казват, „Ето това е Месията, и през целият ти живот те подготвяхме само за това, за да можеш да го приемеш и следваш.” Когато се възвърнах на себе си, краката ми трепереха, а на никой друг не можех да кажа. Кой щеше да ме разбере. До мен седяха хора но те не биха могли да разберат. Тогава разбрах цитата, „двама ще бъдат на едно легло, на една нива... единия ще е грабнат, а другия не.”


Какво мислите направих? Отидох в стаята си, плаках и се молех, „Небесни Татко знам че ти ми казваш това, но аз не мога да го приема.” Аз си исках месия на облаците. Не ми харесваше Божия начин. Но Библията и в това ме опроверга. В Откровение 17:15 става ясно, че водата символизира множествата грешни хора, а облаците пречистените, отделени от грешното подготвени да приемат Второто Пришествие. Да Исус казва че ще доиде отново на облаци, но както в Ефисяни става ясно, отнася се за „облаци от свидетели”, пречистените от грешното общество, които имат чисто и искренно търсещо сърце, за да могат да разберат и приемат Второто Пришествие.
Много обаче ще отхвърлят да чуят

Да поради грешната си природа сме по-склонни и по-бързи да съдим. И на мен ми бе страшно трудно да повярвам и разбера това и други откровения, които Бог ми даде за преподобния Мун. Сега разбирам защо и на Йоан Кръстител, въпреки многото откровения му е било трудно да приеме Исус, и така и не е го е последвал. Напротив, учениците на Йоан, както на няколко места в Библията пише, са спорели с апостолите, че Йоан е по-велик. Дори след разпъването Йоанитите са основни критици и преследвачи на ранните християни.


По същата причина Исус пита, „Когато той (Господаря на Второто Пришествие) дойде, ще намери ли вяра?” Той ни предупреждава, че Второто Пришествие ще дойде „като крадец в ноща.” Но както и на Евреите по времето на Исус им е било по лесно и угодно, поради тяхната грешна природа, да чакат чудодейно идване от небето, така и днес, ние християните, предпочитаме да очакваме чудодейни явления на облаците. Както и фарисеите и ние егоистично предпочитеме да смятаме, че спасенеито е само за нас християните. Така че да не се учудваме, че както Исус порица фарисеите, и ние християните може да се окажем не спасени, а порицани. „Махнете се от мене вие злодейци...” е по-очакваното обръщение на Исус към тези, които заявяват, „Не в твое ли име пророкувахме и говорехме езици, и проповядвахме.” Да, точно така ще стане, ако не познаем Господа на Второто Пришествие, а както и Фарисеите станем негови гонители и само четем и разпространяваме фалшиви слухове за него вместо сами да отидем и да проверим.
Второто Пришествие чрез раждане

Исус предсказва недвусмислено, „И на този, който победи ... за да върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите.” Че кой може да победи сатанинските сили и да е чист и безгрешен като Исус, ако не е роден безгрешен? В глава 12 Откровение прексказва и раждането на момче, което от рождението си има връзка с Бога.

 

„И ето жена бременна и тя ще роди мъжко дете... което от раждането си бе грабнато и занесено при Неговия престол.” Да, Откровение предсказва раждането на безгрешно дете и то „ще управлява всички народи с желязна тояга” (Отк.12:5). Това дете ще бъде Месията, Господаря на Второто Пришествие което идва да управлява всички с желязната тояга, символ на Божията правда.

 


Ако се върнем на цитата от Откровение 2:26-28, разбираме че се отнася за същия човек, „който победи ... за да върши дела, чисти”, като тези на Исус, и на когото Исус ще даде „власт над народите.” Той явно ще дойде не на облаци, както ние сме очаквали, а ще се роди, и когато порасне ще изпълни месиянската роля. Той ще „управлява с желязна тояга... както и Аз съм получил от Своя Отец” заявява Исус.


„И ще му дам зорницата (символ на новата истина),” завършва цитата. Явно той ще е, който ще разкрие пълната истина, така че да видим и разберем, не частично, като сега, а „лице в лице” (1Кор 13:12) Колкото и да ни е трудно да приемем, че Исус ще предаде Месиянската си мисия на друг, който победи и е чист като него, това е предсказано и ще стане. Дали ни харесва това да е Сан Мьон Мун или не, не променя нещата, след като Бог е решил така.

 

За нас остава да се молим да разберем, и може би да си препрочетем Библията оттърсвайки се от натрупаните за 2000 години човешки разбирания за нея. Важно е не коя деноминация как го разбира, а как Бог го разбира. А Бог няма да се провали да ни отговори, ако искрено се молим и търсим. „И бдете и молете се, за да предстоите пред Него”, казва Исус за Второто Пришествие. Въпросът е искате ли да разберете кой наистина е той?


Апокалипсис - Второ пришествие се предрича и в Йоаново Евангелие или по-известна като "Тайната книга на богомилите"


и когато настъпи краят на света, праведната част от човечеството ще бъде спасена.

„Заобиколен от своите апостоли и ангели, синът человечески ще постави своя престол над небесата, ще разтвори книгите на живота, и ще започне Страшният съд. Уплашеното човечество ще бъде доведено от четирите краища на Земята и ще бъде разделено на праведници и грешници. Сатаната, заедно с войнството си, ще бъде заловен, окован във вериги и хвърлен в пъкъла, който ще е толкова дълбок, че камък, хвърлен в него, може да достигне дъното, едва подир три години. В пъкъла ще бъдат хвърлени и всички грешници.

 

Синът Божий, заедно с праведниците ще възлезе при Бог Отец и ще седне от дясната му страна, обиколен от верните си ангели, в чиито лик ще бъдат пречистени и праведниците. Тогава ще настъпи истинското Божие царство”.


Има теорий, че Антихриста ще е арабин.Св.Йоан споменава за пясъка под краката на звяра. Още едно доказателство, че антихриста ще е арабско лице, което ще бъде подкрепяно от САЩ и ЕС във спора му със славяните.

Хората ще повярват в него и той бързо ще се издигне.Според Нострадамус Кървавият мъж-АЛюс или Мабос, със свинско лице,ще говори много преди да се издигне като Антихрист.

След това Антихриста ще унищожи ЕС и САЩ.


Това ще накара и хората да го мислят за месия още повече. А пък и сега в САЩ се пропагандира за това, че Христос, ще се завърне като кръвожаден военачалник, който ще се бие против злото.

Той ще нападне славяните, а според Ванга България ще бъде рашаваща за победата на доброто над злото. След това от Русия ще дойде Христос и неговото учение, което като бяла вълна ще покрие целия свят.
Статията е предназначена единствено www.ydara.com
M.Boyo
 Използвани материали:


По материали на:
Лияна Фероли
Екатерина Николова
www.bgfactor.org
www.novinar.bg/
www.balkanmysteries.com/bg

 2013-10-21 19:09:58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Търсене/ Search

Психология

За науката вече няма съмнение, че душата и тялото си “говорят”

couple-having-romance-1“Искам хората да погледнат към живота си и да видят как тези или онези събития, стресът, мъката,

Прочетете още...
 
Как да разпознаем лъжеца. Видове въпроси/ Част III

Great Wallpapers 00827aПътя към успеха в личния ви живот и бизнеса ви зависят само от вас самият. Научете се

Прочетете още...

Тест

Какъв е шансът ти за успех?/ Тест за личностните качества

военноЛесно ли успявате да се харесате на околните? Харесват ли ви те изобщо?

Прочетете още...
 
"Нарисувай човече" Кои са силните и слабите страни на характер ти/Тест

човече 2Съществуват много тестове, в различни области и с различни цели, но най-популярни се

Прочетете още...
 
Древен китайски тест "Мъдрости показват каква личност си"/ Тест

chinaОсвен акупресурата, хартията, компаса, барута, коприната и печатането, Древният Китай

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Духовност/ Философия

Светлите умове или кои са "просветлените хора" Христос, Майтрейа, Йехова, Махди...

wisdom 2Какво значи да си просветлен? Имат ли нужда човеците от просветлени

Прочетете още...

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com