Архив

< Октомври 2012 >
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Българска история

Побитите камъни слънчев календар или останки от древна цивилизация

"STONES FIRSTЗа тези мегалити започвам да си мисля, че не са по силите дори на човешки

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ На какъв език е говорил Исус Христос?

frige1 Nemrut DagiПреди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море български

Прочетете още...
 
"Масонските" знаци в манастирите и църквите на България/ Част I

cross mТайнствени символи са разпръснати из българските храмове - звезди, луни,

Прочетете още...
 
Сензацията на XXI век ще е България!/ Тайнствените космически рисунки в българските църкви

Преображенски манастир - Цанко ЛавреновЕдна новина е на път да разтърси света на световните уфолози! В България има не една, а 

Прочетете още...
 
Ватикански заговор и кървави тайни, потулени зад смъртта на българския император Калоян

Bulgaria under Kaloyan1Бил ли е Калоян богомил? Кой е имал най-голям интерес да убие българския 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

templariosrezandoqw8ib1Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Прочетете още...
 
Заговорът против България/ Проклятието на Черния папа

Untitled-1 copy copyВсе повече са доказателствата, че ние, българите, сме в основата на световната

Прочетете още...
 
Мистериозната гробница на Бастет в Странджа планина пази знания за България и света

BASSETСтранджа е може би най-странната ни и мистериозна планина. Учените предполагат,

Прочетете още...
 

Популярно

Ариян Бейкър за списание "Тайм": В земите на древното царство Балхара

Роланд Бесенвал (на снимката вдясно, в центъра на Балх) е истински факир. С няколко думи

Прочетете още...

Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

Доказва ли науката това, което са знаели древните адепти - Бог съществува в светлината на нашите

Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

Един от всеки четерима души в света в някакъв период от живота си развива психично

Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

Една от най-добре пазените тайни на България са мистериозните тунели, а и цели

Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

Вгледай се в миналото и ще разбереш, къде е началото ти и накъде си се запътил...

Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

Историята със своята безпристрасност се стреми да подрежда всички значителни 

Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Точно преди сто години, при разкопки при древния град Фест пред света се появил диск,

  • Неподозираните тайни на човешката материя - пътя към Бог, или към ново човекосътворение?

  • Психология и психопатология на зависимостите - болест, бягство от реалността, или запълване на празнота?

  • Секретните тунели на България - една от най-добре пазените тайни

  • Най-сензационната находка в света е скрита в сейф във Варна. По следите на най-старата цивилизация

  • Заговорът против България/ Отмъщението на Франция - поход против православието

  • Древните загадъчни народи - за произхода на етруски и пеласги и българската следа

Виждали сте ги в клиповете на много от родните ни музикални звезди. Момичета и момчета от The Center участваха и в телевизионното шоу „България търси талант“. Преди броени дни училището за улични танци навърши 10 години. В основата на тази голяма танцова империя е Георги Енчев-Гоош. С него се познаваме от доста време и все още успява да ме изненада с много истории и с нещата, които непрекъснато се случват в The Center.
- Много или малко са 10 години?
- Сега като станаха 10 години, откакто съм създал The Center, си давам сметка колко много са всъщност за мен. Не съм ги усетил, не мога да кажа, че са много голяма част от живота ми, но са много важна част от него. Изминаха изключително бързо. Като се обърна, и виждам първия миг, в който съм влязъл в първата ми зала. Но си давам сметка, че след като създадох цялото нещо, направихме толкова много, създадохме толкова голяма история, че имам чувството, че са нужни поне два пъти повече години, за да могат наистина да се създадат и променят толкова много неща. Смятам, че за тези 10 години ние променихме адски много не само в танцовия климат в България, а и сред една немалка част от младежите. Едно от най-големите неща, които сме направили за това време, е че създадохме едно движение, което е много по-голямо от това, че сме научили няколко хиляди души да танцуват или поне сме ги подкарали в посока танцуване. Създадохме едно движение, превърнахме танците не само в модно течение, а буквално в начин на живот. Според мен никоя друга танцова култура поне за България не е успяла да направи това. Има танци тук, които датират много, много по-отдавна, но ние за това време успяхме да създадем едно движение, което промени начина на живот на хората, които се занимават с него. Усещам как това се случва още на първите им срещи със самата култура. Буквално в първите няколко пъти, когато те влязат в залата, тази трансформация започва да се случва в тях. Те започват да излъчват съвсем друго нещо. Започват да се променят и имам чувството, че то вече е необратим процес. Оттам нататък започва да ги променя безвъзвратно и то изцяло към по-добро.
Много неща могат да се случат за 10 години. Когато те са наситени с много преживявания, с много дела, мога да кажа, че са много пълноценни. Иначе не бих могъл да кажа много или малко са, но е изключително пълноценна за мен тази десетилетка, както се казваше навремето.
- Много от момичетата и момчетата в училището написаха във фейсбук колко се радват, че танцуват и как това се е отразило на живота им. Предполагам, че и на теб са ти ги казвали повечето неща. Какво те впечатли най-много от всичко, казано за The Center?
- Понеже не следя отблизо социалната мрежа винаги, до мен стигат разни неща, когато ги пишат до мен. Но аз го знам. Посланието в основата, което носят всички тези постове, аз го знам и то ми потвърждава всеки път онова, към което се стремя още от самото начало. Казва ми точно това – че съм на прав път, че трябва да продължавам да го правя точно по този начин, защото то се случва, то наистина работи. Предизвиква в тези млади хора това, което искам, променя ги натам, накъдето трябва да се променят. Да ги държи будни и гладни, и жадни към това, което трябва да бъде един млад човек. Да не се примиряват с приетите норми, винаги да искат да минават още по-натам, винаги да са готови да експериментират, да търсят нещо отвъд онова, до което другите са стигнали. Радостно е, когато всеки път в залата видя някой с кутия шоколадови бонбони и той не черпи заради личния си рожден ден, ами заради 1, 2, 3 или колкото там години е прекарал в залата. Това, казвам ти, почти всеки един човек го помни. Явно наистина е някакъв ключов момент в живота им, защото всички го знаят. Единици са тези, които не си спомнят и ако има такива, те веднага ни питат, тъй като ние си водим съвсем подробни архиви. Това ми казва, че наистина им е важно, значима част от живота им е. Някои черпят не само всички в залата, ами си организират партита... Много специален е този ден за тях. За много от тях е по-специален и от рождения им ден. Не минава просто така незабележимо и да се сещат между другото: „Абе знаеш ли, че днес правя еди-колко си време“. В основата на всички тези постове, за които говориш, е точно това – че им даваме нещо, много различно от злободневието им, от живота, който водят. Превръща се в нещо, което ги занимава. Много важна индикация е дали продължава да ги занимава и днес начинът, по който ние работим с тях – не стъпките, които им даваме, а начинът, по който подхождаме. Дали и днес продължаваме правилно да комуникираме с тях. Дали и утре, когато те дойдат по-различни, защото те всеки ден идват различни, ще продължи да ги занимава. Не можеш да си представиш колко различни са били децата 10 години по-рано. Средната възраст сега си е била и тогава такава – някъде 14-17 години, но преди 10 години поколението са били много различни. Нямат нищо общо. И ако ние не се адаптираме, ако не сме отворени и гъвкави към всички промени, които нанасят някакви корекции в поведението им, в желанията им, в това какви хора са, няма да ги разбираме, няма да можем да работим с тях. И ще започнем все повече да се отдалечаваме едни от други. Затова сме непрекъснато ококорени към тях, учим непрекъснато от промените им, от всичко, което ги занимава.
- Край училището си работил и с много музиканти. Запознанството с кого ти се е запечатало най-силно?
- Работили сме буквално с почти всички на българската сцена. Не аз пряко, тъй като сме голям екип с хореографи. Понякога с много голяма тъга отчитам, че много малко от българските артисти са такива професионалисти, каквито на мен ми се иска да бъдат. Не знам дали това изобщо трябва да го казвам, но ето, казах го. Впечатлен съм от хората, които наистина са професионалисти, които не правят абсолютно никакъв компромис, които не го правят между другото, които гледат на себе си по най-сериозния начин, които градят имиджа си стъпка по стъпка, които според мен могат и би трябвало да останат трайно на сцената и изобщо в българската музика. Един от хората, от които съм впечатлен, е Поли Генова. С нея сме имали възможност няколко пъти да работим по различни проекти. За мен тя е един от най-големите професионалисти изобщо на българската сцена. Много са различни впечатленията, които имам от различните хора. В момента има една вълна, която е абсолютно неконтролируема, и аз нямам представа тя накъде ще поведе цялата музика. Факт е, че на нея се возят изключително много хора. Дивна е един от изпълнителите, за които със сигурност има място. Тя, безспорно, е съвсем в началото на кариерата си, много неща тепърва й предстоят. Страхотни данни, тя самата е страхотна. Изключително много се гордея, че е част от The Center – от доста време танцува в залата ни в Русе. Работим заедно и на сцената. Тя е  наша голяма гордост. С хип-хоп изпълнителите също работим, имаме няколко допирни точки с Криско. С Ангел и Моисей имаме и бъдещи планове, които много ни се иска да реализираме, защото много си подхождаме като енергия. Когато започнеш някакъв проект с изпълнител, много е важно енергията да пасне. Тогава дори и от думи нямаме нужда, то просто се случва. С Ангел и Моисей е много лесно и приятно. Ние имахме и един проект, не знам дали си попаднала на него.
- Летният лагер, тъкмо щях да питам за него.
- Моисей участва в този лагер. Тоест ние го взехме, с негово желание стана, естествено. Просто го поставихме в условията, в които поставяме всички наши танцьори на лагерите. Те са едно от много хубавите и стойностни неща, които правим през годината. Единият е през зимата, а другият – в края на лятото. Тези лагери са тренировъчни, с много стриктна и ясна програма от първия до последния ден. Освен танцуване и уъркшопи на всички хореографи, има много интензивности, тийм билдинг задачи, много неща, които правят работата и присъствието на всички много интересно. Цялата програма е с безброй много интересни неща, които те разбират в движение. На предните лагери едно от интересните неща беше темата за деня. Сутринта ние им давахме нещо, което те трябва да изпълняват, без значение къде са и какво правят. Примерно едното беше: днес всички се движим назад. И целия ден всички движим на заден ход. Тъй като моят рожден ден попада точно в периода на лагера, миналата година на този ден всички се казваха Гоош. Беше много смешно, толкова го оцветява целия ден това. Има и актьорски вечери, правим си шоута... В това нещо поставихме и Моисей – на същите условия, на същото меню, което е вегетарианско, тъй като аз не ям месо. Той ставаше рано с нас, тичаше, правеше всички неща. Беше много смешно и интересно да го наблюдаваш, защото това е нещо, в което не само не е попадал никога, ами е и коренно противоположно на това, което е свикнал да прави. В едно от филмчетата, които направихме, той разказва: „Цяло лято на боб и наденица, сега тук само плодове и зеленчуци. Сервират толкова храна, колкото да се поддържа живота.“ Въпреки всичките крайности и неудобства, през които му се налагаше да минава във всеки един от дните, си тръгна много доволен. Не искаше да свършва цялото това нещо. И казваше: „Лееелеее, къде се връщам пак. Как искам всичко това да продължава още“.
- Ще има ли и други експерименти като този с Моисей?
- На лагера беше и Дивна, но тя беше там по танцова линия, а не като част от екперимента. Искаме като практика да го вкараме това и на всеки един лагер да взимаме по една популярна личност и да я поставяме в тези условия. Моисей с цялото си сърце е разказал за този лагер, изцяло хубави впечатления и много хора са разбрали. Не знам дали са се уплашили или и те искат... Засега още нямаме конкретен човек, който сме си избрали, но има още няколко месеца до зимния лагер, със сигурност ще имаме до тогава фаворит. Интересното ще продължи. То е забавно за нас, но е шанс за един външен човек. По принцип лагерите ни са затворени, те са само за танцьори от The Center. Моисей беше първия външен човек, който попада на всички наши неща. Ние имаме наши си ритуали, които правим. За тези 10 лагера много неща сме разбрали – кое е хубаво, кое не, и продължаваме да го шлайфаме. Децата искат лагера да става все по-голям – все по-дълъг, и никой не иска да си тръгва. Започват да ни гонят от хотела, защото сме до еди-кое си време и ние излизаме навън, на една голяма площадка. Шофьорите на автобусите започват да беснеят, но никой не иска да си тръгва. И всеки път е така, а става и все по-трудно. Защото то наистина е някаква приказка. Нетърпеливите още като се качим в автобусите и започват да питат кога е следващия лагер, къде и колко ще струва. На първата тренировка след зимния лагер поне 30 души дойдоха с капаро за летния, за да не изтърват.
Виолета ТодороваСнимки авторът и личен архив{jlvotes}


Коментари   

 
0 #260 Bryce 21-03-2023 03:16
%%

my web [не и не] pgไทย: [не и не]s:[не и не]Atavi.com/sh are/vt7lcczbn6o a
Цитиране
 
 
0 #259 Normand 21-03-2023 00:03
I don't even know how I stopped up right here, butt I believed this submit was great.
I do not realize whoo you're but definitely you are
going to a famous [не и не]ger for those who are not already.
Cheers!

Visit myy site: Promotional branding: [не и не]s:[не и не]Promogifts4. [не и не]spot.com
Цитиране
 
 
0 #258 Micheal 18-03-2023 03:55
I am extremely impressed with your writing skills as well as with the
layout on your we[не и не]. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
Either way keep up the excellent quality writing, it's rare to see a great [не и не] like this
one these days.

My homepage; license suspension: [не и не]:[не и не][не и не]video-bookma rk.com/user/cea chegbow
Цитиране
 
 
0 #257 Bernie 17-03-2023 02:47
Doctors can prescribe medication to relieve the pain of arthritis, but they
often recommend natural approaches, too.

my [не и не] ... [не и не]xingxing.wor ld: [не и не]:[не и не][не и не]Xingxing.wor ld/comment/html /?1031.html
Цитиране
 
 
0 #256 Guillermo 16-03-2023 23:12
I think the admin of this web page is really working hard for his web page, since here every information is quality based stuff.


My webpage conditions: [не и не]s:[не и не]public.sitej ot.com/bosbyys8 29.html
Цитиране
 
 
0 #255 Jacquelyn 09-03-2023 12:35
Pretty reat post. I just stumbled upon your [не и не] and wished
to mention that I've truly loved surfing around your we[не и не] posts.

After aall I wiol be subscribing on your feed
and I hope you write once more soon!

Here iss my [не и не] ... tk88: [не и не]:[не и не][не и не]s:/tk88.bet
Цитиране
 
 
0 #254 Sidney 07-03-2023 12:40
Thanks for the marvelous posting! I really enjoyed reading it, you may be a great author.

I will make sure to bookmark your [не и не] and will often come back in the
future. I want to encourage you continue your
great writing, have a nice day!

My page - pc바둑이: [не и не]s:[не и не]baduki-site. com/
Цитиране
 
 
0 #253 Doretha 05-03-2023 21:29
This paragraph will help the internet viewers for setting up new website or
even a [не и не]g from start to end.

Also visit my wweb page; [не и не]:[не и не]segarranumis matica.com ([не и не]:[не и не]segarranumis matica.Com: [не и не]:[не и не]segarranumis matica.com)
Цитиране
 
 
0 #252 Lorena 02-03-2023 06:04
This website was... how do I say it? Relevant!! Finally
I've found something that helped me. Cheers!

Feel free to surf to my webpage - KINOGO: [не и не]s:[не и не]tv.kinogo.si /
Цитиране
 
 
0 #251 Vernon 02-03-2023 05:14
Hi! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout
out and tell you I genuinely enjoy reading your articles.
Can you suggest any other [не и не]s/websites/f orums that
go over the same subjects? Thanks a ton!

Feel free to surf to my web page 無料
カジノ: [не и не]s:[не и не]mozillabd.sc ience/wiki/User :SonjaAaron86
Цитиране
 
 
0 #250 Lilla 02-03-2023 01:24
Hi, There's no doubt that your [не и не] could be having internet browser compatibility issues.
When I look at your site in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it's got
some overlapping issues. I just wanted to give
you a quick heads up! Aside from that, fantastic website!


My web [не и не] カジノ ビットコイン [[не и не]:[не и не]e-dolphin.co .kr: [не и не]:[не и не]e-dolphin.co .kr/bbs/board.p hp?bo_table=fre e&wr_id=45312]
Цитиране
 
 
0 #249 Jeanette 01-03-2023 20:35
I every time used to read article in news papers
but now as I am a user of web therefore from now I am using net
for content, thanks to web.

My web site :: おすすめ カジノ: [не и не]:[не и не][не и не]ej889.com/ho me.php?mod=spac e&uid=135830
Цитиране
 
 
0 #248 Rufus 01-03-2023 16:57
I'm truly enjoying the design and layout of your [не и не]. It's a very easy on the eyes which makes it
much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
Outstanding work!

Feel free to surf to my web page; ブックメーカー
仮想通貨: [не и не]s:[не и не]hit-meble.co m.pl/user/profi l/3716
Цитиране
 
 
0 #247 Hellen 01-03-2023 07:07
I am really inspired along with your writing talents and also with the layout for your [не и не].
Is this a paid theme or did you customize it your self?
Anyway stay up the excellent quality writing, it's uncommon to peer a nice we[не и не] like this one these days..


Here is my web [не и не]; オンライン カジノ ボーナス: [не и не]:[не и не]bbs.douyuml. com/home.php?mo d=space&uid=142 35
Цитиране
 
 
0 #246 Hung 24-02-2023 21:37
Hey I am so delighted I found your website, I really found you by
error, while I was researching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for
a fantastic post and a all round thrilling [не и не] (I also love the theme/design), I don’t have time to go through
it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more,
Please do keep up the excellent jo.

My web [не и не] :: fafaslot: [не и не]s:[не и не]fkwiki.win/w iki/Post:PROMO_ GANJARAN_WEB_FA FA_SLOT_ONLINE
Цитиране
 
 
0 #245 Giselle 22-02-2023 03:59
Good day very nice web site!! Guy .. Excellent .. Wonderful ..

I'll bookmark your [не и не] and take the feeds also? I am happy to seek
out so many helpful information here in the submit, we'd like work
out extra strategies on this regard, thank you
for sharing. . . . . .

my homepage; poker techniques: [не и не]s:[не и не][не и не]pokernews.vi p/
Цитиране
 
 
0 #244 Christine 22-02-2023 01:37
That is a good tip particularly to those fresh
to the [не и не]osphere. Short but very precise information… Appreciate your sharing this
one. A must read post!

Review my web [не и не] - KINOGO: [не и не]:[не и не]q.kiinogo.bi z
Цитиране
 
 
0 #243 Ruben 21-02-2023 21:15
It's very easy to find out any matter on net as compared to books, as
I found this post at this website.

Here is my page; malaysia poker online: [не и не]s:[не и не][не и не]pokernews.vi p/
Цитиране
 
 
0 #242 Susannah 21-02-2023 04:13
%%

Feel free to visit my web-site: บาคาร่าออนไลน์: [не и не]s:[не и не][не и не]used-minneso ta-classifieds. com/craigslist/ user/profile/16 4223
Цитиране
 
 
0 #241 Torri 20-02-2023 13:27
%%

Also visit my [не и не] post :: ทดลองเล่นสล็อต แตกง่าย: [не и не]:[не и не][не и не]Truemetrics. cn/qa/index.php /user/pansycirc le97
Цитиране
 
 
0 #240 Lucretia 20-02-2023 02:54
Excellent way of explaining, and nice piece of writing to obtain facts regarding my
presentation subject matter, which i am going to convey in college.


Feel free to surf to my web site; malaysia poker online: [не и не]s:[не и не][не и не]pokernews.vi p/
Цитиране
 
 
0 #239 Stuart 18-02-2023 02:29
Heya! I understand this is kind of off-topic but I had to ask.
Does operating a well-establishe d website like yours take a
lot of work? I'm brand new to writing a [не и не] but I
do write in my diary everyday. I'd like to start a [не и не] so I can easily share
my personal experience and thoughts online. Please let me know if you
have any kind of ideas or tips for brand new aspiring
[не и не]gers. Thankyou!

Review my web [не и не] - fafaslot: [не и не]s:[не и не][не и не]pearltrees.c om/iconparty4/i tem448187840
Цитиране
 
 
0 #238 Joshua 16-02-2023 19:14
Yesterday, while I was aat work, mmy sister stole mmy apple ipad and tested to
seee if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views.
I know this is totally ooff topic but I haad to share it with someone!


Also visit myy webpage: Vloeren utrecht: [не и не]s:[не и не]ecuatuning.c om/index.php?to pic=245234.0
Цитиране
 
 
0 #237 Vanessa 16-02-2023 04:43
Hello There. I found your [не и не] using msn. This is a really
well written article. I will maake sure to bookmark it and
come back to read more oof your useful information. Thanks for the
post. I will definitely comeback.

Feel free to visit my [не и не] ... internet home business: [не и не]s:[не и не]Bbarlock.com /index.php/Quic k_Fat_Loss_Diet s_-_Lose_Weight _Fast_Utilizing _The_Right_Diet
Цитиране
 
 
0 #236 Minnie 16-02-2023 01:22
I think this is among the most vital info for me.
And i am glad reading your article. But should
remark on few general things, The web site style is
perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

my webpage - [не и не]s:[не и не]slot88games. net/: [не и не]s:[не и не]answerpail.c om/index.php/us er/pailnoodle12
Цитиране
 
 
0 #235 Virginia 15-02-2023 10:19
This is my first time go to see at here and i am in fact pleassant to
read everthing at single place.

Also visit my site; ydara.com: [не и не]s:[не и не][не и не]google.com.s v/url?sa=t&url= [не и не]s%3A%2F%2Fco cainebear3movie .com/
Цитиране
 
 
0 #234 Chloe 14-02-2023 19:14
After checking out a handful of the [не и не] posts on your site, I honestly appreciate your way of [не и не]ging.
I book marked it to my bookmark website list and
will be checking back in the near future. Please visit my website too and
tell me how you feel.

Here is my web site leci
123: [не и не]:[не и не]talktoislam. com/index.php?q a=user&qa_1=let tersearch15
Цитиране
 
 
0 #233 Terrance 14-02-2023 06:45
Hi, i read your [не и не] occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?

I get so much lately it's driving me mad so any support is very much appreciated.


Feel free to surf to my web [не и не] ... migraine
medicine butalbital: [не и не]s:[не и не]fioricet.sto re
Цитиране
 
 
0 #232 Brenda 14-02-2023 00:59
Good article! We will be linking to this great post on our website.
Keep up the great writing.

my web page: malaysia poker online: [не и не]s:[не и не][не и не]pokernews.vi p/
Цитиране
 
 
0 #231 Wilmer 13-02-2023 23:08
This piece of writing is genuinely a fastidious one it
assists new net people, who are wishing in favor of [не и не]ging.


Visit my web [не и не] ... Poker Strategy: [не и не]s:[не и не][не и не]pokernews.vi p/
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Търсене/ Search

Глобус

Да се завърнеш в бащината къща......понякога и в спомените си

Вървя по брега на морето... след мен остават само стъпките ми...

Прочетете още...
 
Скъпи Дядо Коледа, щом казват, че изпълняваш всичките ни желания..............

marb2 1Застудя и зафуча по българските земи. Небето оловно се начумери. Врабците зиморничаво

Прочетете още...
 
Образованието по испански... и там има недоволни/ част II

marb3В Марбея и околовръст има една очевадна закономерност, за която почти не се

Прочетете още...

Тестове и хороскопи

Тест на Гарднър за множествена интелигентност/ Психологичен тест

GARDNARТеорията за множеството интелигентости е разработена през 1983 година от Хауърд

Прочетете още...
 
Тест с двойка прилагателни ще ви покаже дали сте депресиран

stroСамооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN

Прочетете още...
 
Психогеометричен тест на Делингер с пет геометрични фигури/ №2

zaroПсихогеометрията е сравнително нова система за психологически анализ на личността. Тази

Прочетете още...
Банер

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

Изпрати вашето събитие на ydaracom@yahoo.com

Ако искате вашето събитие да се радва на широка популярност и всички да разберат за вашите послания - изпратете ни съобщение на нашата поща: ydaracom@yahoo.com, или писмо в групата на ydara.com във фейсбук. Изпращайте вашите събития и ние ще ги публикуваме на страниците на www.ydara.com
в рубриката '' Предстоящи събития''

http://www.facebook.com/Ydaracom / e-mail: ydaracom@yahoo.com

yarasport.com

marevstars.com

kakavida.com